Įkraunama...
Įkraunama...

Skauda vaiko keliai

QUOTE(kivi kiki @ 2007 06 30, 14:23)
Mano dukrai irgi tas sindromas su keliais kazkoks del augimo,bet ji cia pati nusprende eiti pas gydytoja,nes aceit negrazus keliai,nu labai dideli sanariai  doh.gif  ,gal ir gerai kad nuejo, ji net dziaugiasi,kad dar paausgs kelis cm ta proga  mirksiukas.gif  ,o kad keliai butu grazesni, tai sako reikia kalcio ,tai ji paima issiviria kiausini ir su kavamale luksta susmulkina ,nes juk jamae net 97 procentai naturalaus kalcio ir visus tuos miltelius su kokiu skysciu isgeria  blush2.gif  Kaip manot, pades sumazinti tuos islindusiu i sonus sanarius?  g.gif

net nezinau. bet siaip kalcis tikrai labai padeda. maniskei trumpam bedos pasibaige, bet tam buvo visas fizinis kruvis nuimtas, daug sildymo proceduru padaryta....dabar dar ir i sanatorija siuncia g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
Mano vyriausiam irgi tokios bedos buvo,ypac apie 11-12 metus. Gydytojas paskyre Ostecare, menesi geriam 2 sav. pertrauka ir taip puse metu.Ir siek tiek fizini kruvi buvom apmazine,mat zaide krepsini.Dabar irgi geria Ostecare, bet su didesnem pertraukom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 30, 16:21)
net nezinau. bet siaip kalcis tikrai labai padeda. maniskei trumpam bedos pasibaige, bet tam buvo visas fizinis kruvis nuimtas, daug sildymo proceduru padaryta....dabar dar ir i sanatorija siuncia  g.gif

Mums irgi liepe nesportuot,bet dukra gi didziausia sportininke doh.gif visas darbo dienas po kelias valandas baleto salej prasedi , ir dabar dar visokios begimo varzybos prasidejo blink.gif ,nors as girdejau,kad is tiesu,vaikai su tokiom kojom labai greitai bega ,nes jos tokia ir forma savotiska turi,ir vadinamos begiko kojom ,labai daug futbolininku su tokiom bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kivi kiki @ 2007 06 30, 19:47)
Mums irgi liepe nesportuot,bet dukra gi didziausia sportininke  doh.gif  visas darbo dienas po kelias valandas baleto salej prasedi , ir dabar dar visokios begimo varzybos prasidejo  blink.gif  ,nors as girdejau,kad is tiesu,vaikai su tokiom kojom labai greitai bega ,nes jos tokia ir forma savotiska turi,ir vadinamos begiko kojom ,labai daug futbolininku su tokiom  bigsmile.gif  ax.gif  biggrin.gif

maniske lanke sokius, tai po pamokos paeiti negaledavo per paumejima verysad.gif nustojo sokti... o sunui skaudejo kulnus, net dege is skausmo, tai futbolui teko irgi "ate" pasakyt... pirkau vaikams Amway firmos vitaminus CaMg - thumbup.gif ir dar Omega3 prie siu problemu labai padeda.
Atsakyti
Mano dukryte (3m) irgi pradejo skustis, kad skauda kojytes. Ar gali tokiam mazam vaikui skaudeti sanarius del augimo? Ypac skauda dregnu oru.
Pati maza turejau tokia pacia problema, kiek tevai vedziojo pas gydytojus atsakymas vienas - isaugs.
Turbut teks vesti gydytoja. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2007 06 30, 17:20)
Sveikutes  4u.gif ,
Mano vyriausiam irgi tokios bedos buvo,ypac apie 11-12 metus. Gydytojas paskyre Ostecare, menesi geriam 2 sav. pertrauka ir taip puse metu.Ir siek tiek fizini kruvi buvom apmazine,mat zaide krepsini.Dabar irgi geria Ostecare, bet su didesnem pertraukom. biggrin.gif

Mano sūnui irgi skauda keliai doh.gif ,geria Pieno mineralus .O jūs kokį Osteocare geriat ,skystą ar kapsulėmis? Kuris kažin veiksmingesnis/ Šiaip greičiau turėtų skystas suveikt ,tik galvoju ar nebus ten kokio cukraus prikrauta? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Mano 15 m. dukrai paskutiniu metu labai skauda kelius ypač skauda vakare. Skundžiasi ne tik kelių, bet ir blauzdos bei čiurnikių skausmu (abiejų kojų). buvom pas daktarę, prašem siuntimo pas reumatologą, bet ji sako, kad čia tik augimas. Bet koks čia gali būti augimas, jei ji peršalo, kaip ji sakė, kad nušalo pirštus iki skausmo.
Gal galit ką patarti?
Atsakyti
QUOTE(bubblegumma @ 2008 01 26, 13:58)
Sveikos mamos. Mano 15 m. dukrai paskutiniu metu labai skauda kelius ypač skauda vakare. Skundžiasi ne tik kelių, bet ir blauzdos bei čiurnikių skausmu (abiejų kojų). buvom pas daktarę, prašem siuntimo pas reumatologą, bet ji sako, kad čia tik augimas. Bet koks čia gali būti augimas, jei ji peršalo, kaip ji sakė, kad nušalo pirštus iki skausmo.
Gal galit ką patarti?

Maniškei taip pat skauda kelius ,bet jai jau 16metų..Einam pas gydytojus ,o nieko neranda...Sako išaugs gal..O taip skauda,kad tiek stovėti ,tiek vaiščioti labai skauda.Nebežinau pas ką ir be kreiptis.
Atsakyti
musu 5m. suneliui buvo klubo sanario uzdegimas, dabar nuolat atsinaujina tos kojos kelio skausmai verysad.gif pirmadieni einam tirtis..
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2009 10 21, 15:27)
musu 5m. suneliui buvo klubo sanario uzdegimas, dabar nuolat atsinaujina tos kojos kelio skausmai verysad.gif pirmadieni einam tirtis..

Absoliučiai dažniausiai pasitaikanti skaudančių kelių, kojų pirštų priežastis - augant atsiradęs magnio trūkumas. Kurį laiką reiktų pavartoti magnio turinčių papildų ar maisto su didesniu jo kiekiu. Momentinė skausmo pašalinimo "liaudiška" priemonė, tai karšto vandens vonelės kojoms. Vanduo turi būti labai(!) karštas, bet ne plikantis - kad kojas tik įkišti būtų galima, o apie ilgesnį palaikymą net minties nebūtu smile.gif Po tokių kyšt-traukt skausmas praeina per 15-20min. panasiai per tokį laiką ir vanduo pravėsta.
Atsakyti
kai paskaitau apie keliukų skausmą, nelankstymą ir pan. man iškart "vaidenasi" artritas, mat mano sūneliui esant 3metukų nustatė tokią "senelių" ligą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2004 10 20, 10:33)
smile.gif Vaikui  11m.ir daznai paskausta keliai,siandien net keltis nenorejo,taip viena keli skaudejo,negali sulenkti,lipti laiptais.Pramankstinus pradeda maziau skaudeti,bet i mokykla isejo truputi slubuodamas.Ar kam taip buvo ,i ka kreipetes.O gal cia tiesiog augimas  g.gif

Man irgi taip būdavo, kai buvau maža.Gydytojai sakė, kad neva todėl, jog per greitai augu ir pan. Bet kai paaiškėjo, tai visas reikalas buvo angina. Su ja aš oi kiek bėdų turėjau, kol neišopravo.Bet liekamieji reiškiniai jau buvo - visą gyvenimą skauda sąnarius, jei tik atšąla oras, pavargstu.
Vaikui irgi prasidėjo keliukų, čiurnos skausmai, pradėjo nepaeit. Tai nutempus pas gydytojus rado, kad angina aktyvi, bet ūmių reiškinių nesukelia. Argumentavo tai stipriu iminitetu. Žadam operuotis.
Atsakyti