Man irgi tokie skausmai pažįstami

Visą vaikystę ir paauglystę kentėjau.

Tai irgi kaip daugeliui pasisakiusių, daktarai sakydavo, kad viskas tvarkoj, nieko neranda. Buvo ir kalcio prirašę, tokio rusiško, atsimenu reikėdavo po dešimt tablečių per dieną praryti

, bet nuo jo pradėjo sąnariai traškėti. Po to prirašė fizioterapiją, su kažkokiais elektrolitiniais tirpalais. Šitas dalykas kiek atsimenu daugiausiai naudos ir davė, tikrai skausmai sumažėjo (bent jau skausmo priepuoliai praretėjo). Kiek atsimenu buvo toks teplas, lygtai APIZATRON ar kažkaip panašiai vadinosi, kuris vienintelis man skausmus nuimdavo, ten su bičių produktais kokiais tai (ar tai pikiu ar nuodais). Tėvai jį tik "po blatu" tais laikais gaudavo.
Aišku tie skausmai likę iki šiol ir įtariu, kad visam gyvenimui, tai atradau tokį tepalą su ibuprofenu (tiksliai pavadinimo neatsimenu, tokia nedidelė tūtelė), skausmą nuima
Tiesa mama neseniai užsiminė, kad kai maža labai sunkiai sirgau skarlatina, buvo man kojos keltui valandų atsisakę, tai mama galvoja, kad visgi šitie skausmai ir bus skarlatinos pasekmė