Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

Rutele_ir_O_lia_lia_9_daineles 4u.gif
Atsakyti
Pipirai_7_daineles 4u.gif
Atsakyti
Aina , tu jau kartoji daineles, kur buvai anksčiau įdėjus ar čia naujos? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2006 12 20, 21:30)
Aina , tu jau kartoji daineles, kur buvai anksčiau įdėjus ar čia naujos? g.gif  blush2.gif

situ kur keliu daineliu dezutej nebuvo
buvo kai kurios keltos po 1 i si puslapi seniai, jau nebeveikia schmoll.gif
Atsakyti
Neringa_11_daineliu 4u.gif
Atsakyti
jetau koks lobis,kad as tokia tema radau biggrin.gif .aciu visom kas dalinates dainelem 4u.gif ...
bet jus paaishkinkt man kaip atsidaryti,nusikroviau svirplys rinkinuka,viskas tvarkoj rar failas,o toliau stop ir visaip ir niekaip,as cia jau antra diena bludiju.ar gali but ,kad mano kompas bludija,ar cia as pati prisigribavusi? : g.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes....
Maciau anoj temoj lopsines ir siaip daineles siuntinejot... tai gal kuri ir man galit atsiust.... ax.gif blush2.gif mano email zydruteM@one.lt
Aciu....
Atsakyti
Mazieji_svirpliukai_13_daineliu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

is_kur_atsiranda_vaikai__muzikine_pasaka_2002 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Do re mi fa 10 daineliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 01 09, 13:47)

Gal gali parasyti ka ten spausti iejus i ta puslapi kad atsisiusti dainas smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2007 01 09, 14:36)
Gal gali parasyti ka ten spausti iejus i ta puslapi kad atsisiusti dainas smile.gif  smile.gif

Po tais smailikais yra lentelė, ten lagelyje įrašai nurodytas 3 raides, tada spaudi mygtuką VERIFY, tada atsidaro vėl lentelė, tada spaudi CLICK HERE TO DOWNLOUD ir tada SAVE
Atsakyti