Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

gaila neina parsisiust daineliu is dainu dezutes verysad.gif , o narsykle mano firefox
Atsakyti
Labukas
O gal kas turi vaikiškų dainelių su natom? ax.gif
Atsakyti
Ar bandėt dabar daineles siųsti iš dainų dėželės?Nes man vis išmeta "TRY AGAIN"..Ar čia man kažkas nesigauna g.gif
Atsakyti
sveikutes. puiki temele. tik va turiu ptoblema. man kazkodel neleidzi parsisiusti nei is dainu dezutes nei is kutur doh.gif verysad.gif ir nesuprantu kodel. bandziau uzsiregistruoti tinklapyje http://www.erdvese.o.../news.php?cat.4 bet ir cia neleidzia, praso kazkokio atsakymo i klausima, bet jokio klausimo nepateikia doh.gif g.gif maldauju padekit man labai reikia siam sestadieniui daineliu ir va niekaip nepavyksta parsisiusti verysad.gif jei kuriai nesunku tai gal galetumet i emeila atsiusti daineliu? buciau labai dekinga wub.gif mano emeilas sarlotyte@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 08 11, 23:31)
sveikutes. puiki temele. tik va turiu ptoblema. man kazkodel neleidzi parsisiusti nei is dainu dezutes nei is kutur  doh.gif  verysad.gif ir nesuprantu kodel. bandziau uzsiregistruoti tinklapyje http://www.erdvese.o.../news.php?cat.4 bet ir cia neleidzia, praso kazkokio atsakymo i klausima, bet jokio klausimo nepateikia  doh.gif  g.gif  maldauju padekit man labai reikia siam sestadieniui daineliu ir va niekaip nepavyksta parsisiusti  verysad.gif  jei kuriai nesunku tai gal galetumet i emeila atsiusti daineliu? buciau labai dekinga  wub.gif mano emeilas sarlotyte@gmail.com

Nezinau ar geros, bet gal tiks... En Den Du
Upeliukas
Atsakyti
mergaites,

ieskau daineles kokios apie valgi, kad butu kazkas susyje...

gal zinot kokia nors???

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes gal turit kas dainele is miuziklo ''Muzikos garsai''
''Jei dainuosim iš natų,
Tai išmoksim daug dainų.
Sol do lia fa mi do re
Sol do lia si do re do.

DO - tai saulė danguje,
RE - švelnus jos spindulys,
MI - tai rytmečio žara,
FA - tyra svajų šalis,
SOL - tai vyturio daina,
LIA - dangaus žydra šviesa,
SI - ji ilgesio pilna
Štai ir baigėsi gama.
Kartokim...

Do mi mi, mi sol sol
Re fa fa, lia si si''

mano mazoji isgirdo ir dabar kartoja o daineles niekur nerandam ax.gif
Atsakyti
Labai daug muzikos ir ne vien vaikiskos yra www.mp3pasaulis.com Reikia moketi, bet minimaliai ir gali daug parsisiusti. Man patiko thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
zinai sita saituka, geras thumbup.gif man ir patinka, bet vaikisku daineliu tai mazokai, bet galima uzsisakyti irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2008 08 26, 14:53)
labas mamytes gal turit kas dainele is miuziklo ''Muzikos garsai''
''Jei dainuosim iš natų,
Tai išmoksim daug dainų.
Sol do lia fa mi do re
Sol do lia si do re do.
DO - tai saulė danguje,
RE - švelnus jos spindulys,
MI - tai rytmečio žara,
FA - tyra svajų šalis,
SOL - tai vyturio daina,
LIA - dangaus žydra šviesa,
SI - ji ilgesio pilna
Štai ir baigėsi gama.
Kartokim...

Do mi mi, mi sol sol
Re fa fa, lia si si''

mano mazoji isgirdo ir dabar kartoja o daineles niekur nerandam ax.gif

Turiu , dainuoja Telebimbam . Jei reikia parašyk man į až savo skype , atsiūsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
TELEBIMBAM- DO RE MI

Eglute82, tik jų dainos tekstas šiek tiek kitas.
Atsakyti
Aciu mergaites jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti