Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

QUOTE(Aina @ 2006 12 04, 10:27)
jei reikia kokiu nors daineliu skubiai, rasykit, ikelsiu pirmumo eile 4u.gif

sveikute,nors ir geda prisipazint,bet kur ten eiti kad parsisiusti,nemoku,o tikrai geru daineliu turi,padekit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2008 06 06, 07:44)
sveikute,nors ir geda prisipazint,bet kur ten eiti kad parsisiusti,nemoku,o tikrai geru daineliu turi,padekit doh.gif

panasu kad dabar ta puslapi tvarko, nes ir man neleidiza, tiesiog palaukim, bandykim veliau 4u.gif

ten tereikia prie daineles desinej spausti download now, ir kitam atsiradusiam puslapyje download, bet sakau siuo metu neveikia, kai tik kas nors pamatysit kad jau veikia, praneskit forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 09:10)
panasu kad dabar ta puslapi tvarko, nes ir man neleidiza, tiesiog palaukim, bandykim veliau 4u.gif

ten tereikia prie daineles desinej spausti download now, ir kitam atsiradusiam puslapyje download, bet sakau siuo metu neveikia, kai tik kas nors pamatysit kad jau veikia, praneskit forume 4u.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 10:10)

man tai viskas veikia,visa kruva prisisiunciau thumbup.gif ,o dar kaip greit siuncia thumbup.gif
Atsakyti
pirieš gerą pusvalandį siučiau- viskas normaliai, dabar vėl užstrigę.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia-lia @ 2008 06 06, 11:02)
man tai viskas veikia,visa kruva prisisiunciau  thumbup.gif  ,o dar kaip greit siuncia  thumbup.gif

o gal ten galima kelias dainas is karto siusti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 02, 05:34)
mano daineliu dezelej sukelta 20 CACA daineliu, siuskis kiek tik nori rolleyes.gif :

[

Labai didelis dekui, klausomes ausis istempe............. 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 06 07, 12:06)
o gal ten galima kelias dainas is karto siusti? g.gif

Man atrodo, kad tik po vieną galima siųsti... unsure.gif
Atsakyti
Bandziau siusti bet visos dainos uzblokotos g.gif
Atsakyti
kam reikia daineliu ir neina siustis is dezutes, prisijunkit per skypa mirksiukas.gif . mano vardas ten my2000life 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciu aciu labai uz Nuko lopsines
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 12, 00:10)
kam reikia daineliu ir neina siustis is dezutes, prisijunkit per skypa mirksiukas.gif . mano vardas ten my2000life 4u.gif

Nu tu saunuolyte as mus 4u.gif
Atsakyti