Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

labai reik daineliu kurios tiktu dariti manksta na kazkas panasaus kaip flinto kompakte , gal galit padeti didelis aciu
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 05 31, 15:49)
Tai gal galit pasidalin is kur atsisiuntet  ax.gif ,mus labai sudomino CACA,vaikis net is kito kambario atleke pasiziuret kur tos liales dainuoja  4u.gif

mano daineliu dezelej sukelta 20 CACA daineliu, siuskis kiek tik nori rolleyes.gif :

http://hosted.filefr...Daineliudezele/

QUOTE(jjjj @ 2008 06 01, 13:24)
labai reik daineliu kurios tiktu dariti manksta  na kazkas panasaus kaip flinto kompakte , gal galit padeti didelis aciu

gal galetum sukonkretint? g.gif nejaugi is mano daineliu dezuteje jau esanciu 415 daineliu niekas netinka bigsmile.gif

siuo metu sukeliu i daineliu deze vaikiskas Evelinos daineles, jei kas neturit siuskites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 02 birželio 2008 - 05:35
Gal kas turite "Naktelės žiedai' karaoke? 4u.gif Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
Superinė tema
Atsakyti
i daineliu dezute dabar krenta naujausios telebimbam daineles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 05 birželio 2008 - 05:58
QUOTE(Aina @ 2008 06 05, 06:58)
i daineliu dezute  dabar krenta naujausios telebimbam daineles 4u.gif

Kelis kart bandziau siust per tavo dezute ,bet ar as nemoku ar kas,neiseina parsisiust,uzeinu ant daineles spaudziu download now ir viskas vietoj arba raso-

Your download has failed. There were no available download servers.
Click here to try your download again. Click here to try your download again.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 06 05, 07:34)
Kelis kart bandziau siust per tavo dezute ,bet ar as nemoku ar kas,neiseina parsisiust,uzeinu ant daineles spaudziu download now ir viskas vietoj arba raso-

Your download has failed. There were no available download servers.
Click here to try your download again. Click here to try your download again.
g.gif

koks pas tave interneto browseris g.gif ?

isiinstaliuok firefox, pati geriausia narsykle, viskas veikia be problemu thumbup.gif . stai cia:
http://www.mozilla-e...oducts/firefox/

siuo metu ir man neleidzia parsisiust is ten, bet gal jie puslapi tvarko g.gif ? nes kiek matau anom dienom nemazai yra parsisiuntusiu zmoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 05 birželio 2008 - 08:43
QUOTE(Aina @ 2008 06 05, 09:40)

isiinstaliuok firefox, pati geriausia narsykle, viskas veikia be problemu thumbup.gif . stai cia:

siuo metu ir man neleidzia parsisiust is ten, bet gal jie puslapi tvarko g.gif ? nes kiek matau anom dienom nemazai yra parsisiuntusiu zmoniu 4u.gif

Anksčiau aš irgi siunčiausi be jokių problemų, o dabar jau kelis kartus bandžiau ir neleido schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 05, 09:40)

Turiu ir mozilla,pabandziau tas pats blink.gif Gal ir tvarko bandysiu veliau,bet vistiek labai aciu aciuks.gif
Siaip jau nebeda,daug daineliu radau per ApexDC++
Atsakyti
nerealuuu..aciuuu labai!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, gal turite Nuko lopsines. Turiu kelias, tai mazajam labai patinka. Noreciau visas tureti. Dainu dezeleje neradau verysad.gif

Ir labai tau aciu Aina uz daineles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slatkiuke @ 2008 06 06, 01:08)
Mamytes, gal turite Nuko lopsines. Turiu kelias, tai mazajam labai patinka. Noreciau visas tureti. Dainu dezeleje neradau  verysad.gif

Ir labai tau aciu Aina uz daineles  4u.gif

ar sios daineles? 4u.gif

nuko lopsines 2002:

1. Kaip jie gali
2. Sesutei
3. Pakeliaukim
4. Miegas
5. Žiema
6. Nukas padės tikrai
7. Pasakų namai
8. Mamytei
9. Pižama