SOS SOS SOS ........ sulaukiau netikėto klausimo iš penkiametės dukros ....... ne iš kur atsiranda vaikai,ale apie patį procesą kaip tas vaikas iš pilvo išlenda ....... nesitikėjau tokio klausimo, tai padariau taip ....... pasiūliau rytoj pasiklaust auklėtojos ir užmigdžiau .... žinau , kad klausimas bus nagrinėjamas iki galo, tai nutariau paieškoti šitos muzikinės pasakos ...... gal aiškiau vaikui pasidarys, nes nežinau kiek galiu pasakot, kad neišgasdinti Taigi gal kas turite muzikinę pasaką "Iš kur atsiranda vaikai ? "
QUOTE(Voverė @ 2007 12 03, 21:28)
SOS SOS SOS ........ sulaukiau netikėto klausimo iš penkiametės dukros ....... ne iš kur atsiranda vaikai,ale apie patį procesą kaip tas vaikas iš pilvo išlenda ....... nesitikėjau tokio klausimo, tai padariau taip ....... pasiūliau rytoj pasiklaust auklėtojos ir užmigdžiau .... žinau , kad klausimas bus nagrinėjamas iki galo, tai nutariau paieškoti šitos muzikinės pasakos ...... gal aiškiau vaikui pasidarys, nes nežinau kiek galiu pasakot, kad neišgasdinti Taigi gal kas turite muzikinę pasaką "Iš kur atsiranda vaikai ? "
as turiu . parasyk i Az skype varda, persiusiu
QUOTE(Aina @ 2007 12 03, 22:31)
as turiu . parasyk i Az skype varda, persiusiu
ačiū labai .... jau gavau ......... pati perklausiau ir galvoju ar paleist į eterį
gal zinote kas dainuoja daina...
tuk tuk tuk traukinys, traukia traukini genys...
o tame traukiny, sedi kurmiai septini......kazkasip panasiai man atrodo
labai smagu butu jei padetumete ja parsisiusti
tuk tuk tuk traukinys, traukia traukini genys...
o tame traukiny, sedi kurmiai septini......kazkasip panasiai man atrodo
labai smagu butu jei padetumete ja parsisiusti
sveikos,bukit geros padekit,noriu suzinoti kas dainuoja sia dainele ir kaip ji vadinasi?
daineles priedainis yra toks:
muse as esu,mano vardas zu zu zu
nebijokite vaikai,as tik muse zu zu zu
is anksto dekoju
daineles priedainis yra toks:
muse as esu,mano vardas zu zu zu
nebijokite vaikai,as tik muse zu zu zu
is anksto dekoju
Aina, linkas su gamtos garsais man niekaip neveikia-ne vienas, gal gali padet? skype taves niekaip nepagaunu...
Sveikos mamytes,norejau paklaust gal kas turit daina su vaikisku juoku,buciau labai dekinga...
Aciu
Aciu
Jei gali persiusk prasau man i e-mail:laura_sums@yahoo.com
Aciuuu
Aciuuu
QUOTE(laura1227 @ 2007 12 13, 12:22)
nusiunčiau