Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

SOS SOS SOS ........ sulaukiau netikėto klausimo iš penkiametės dukros ....... ne iš kur atsiranda vaikai,ale apie patį procesą kaip tas vaikas iš pilvo išlenda ....... nesitikėjau tokio klausimo, tai padariau taip user posted image ....... pasiūliau rytoj pasiklaust auklėtojos ir užmigdžiau .... žinau , kad klausimas bus nagrinėjamas iki galo, tai nutariau paieškoti šitos muzikinės pasakos ...... gal aiškiau vaikui pasidarys, nes nežinau kiek galiu pasakot, kad neišgasdinti biggrin.gif Taigi gal kas turite muzikinę pasaką "Iš kur atsiranda vaikai ? "
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2007 12 03, 21:28)
SOS SOS SOS   ........ sulaukiau netikėto klausimo iš penkiametės dukros ....... ne iš kur atsiranda vaikai,ale apie patį procesą kaip tas vaikas iš pilvo išlenda ....... nesitikėjau tokio klausimo, tai padariau taip  user posted image  ....... pasiūliau rytoj pasiklaust auklėtojos ir užmigdžiau .... žinau , kad klausimas bus nagrinėjamas iki galo, tai nutariau paieškoti šitos muzikinės pasakos ...... gal aiškiau vaikui pasidarys, nes nežinau kiek galiu pasakot, kad neišgasdinti  biggrin.gif  Taigi gal kas turite muzikinę pasaką "Iš kur atsiranda vaikai ? "

as turiu ax.gif . parasyk i Az skype varda, persiusiu
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 12 03, 22:31)
as turiu ax.gif . parasyk i Az skype varda, persiusiu

aciuks.gif ačiū labai .... jau gavau ......... pati perklausiau bigsmile.gif ir galvoju ar paleist į eterį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 04 gruodžio 2007 - 17:31
gal zinote kas dainuoja daina...
tuk tuk tuk traukinys, traukia traukini genys...
o tame traukiny, sedi kurmiai septini......kazkasip panasiai man atrodo blush2.gif
labai smagu butu jei padetumete ja parsisiusti ax.gif
Atsakyti
Niekada pas jus nesilankiau, bet labai turiu dideli prasymeli. Gal kas turite dainele apie oziukus.?
Atsakyti
sveikos,bukit geros padekit,noriu suzinoti kas dainuoja sia dainele ir kaip ji vadinasi? g.gif
daineles priedainis yra toks:
muse as esu,mano vardas zu zu zu
nebijokite vaikai,as tik muse zu zu zu

is anksto dekoju biggrin.gif
Atsakyti
Aina, linkas su gamtos garsais man niekaip neveikia-ne vienas, gal gali padet? ax.gif skype taves niekaip nepagaunu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa-oga: 11 gruodžio 2007 - 11:40
Sveikos mamytes,norejau paklaust gal kas turit daina su vaikisku juoku,buciau labai dekinga...

Aciu
Atsakyti
Sveikos,
turiu dainelių įrašų kur dainuoja 4-5 metukų vaikai bigsmile.gif
vieniems geriau sekasi, kitiems gal truutį sunkiau, bet bendras rezultatas gan smagus bigsmile.gif
galėčiau pabandyti persiūsti jei ką domina 4u.gif
Atsakyti
Jei gali persiusk prasau man i e-mail:laura_sums@yahoo.com

Aciuuu
Atsakyti
QUOTE(laura1227 @ 2007 12 13, 12:22)
Jei gali persiusk prasau man i e-mail:laura_sums@yahoo.com
Aciuuu

nusiunčiau 4u.gif
Atsakyti
ir as labai noriuuuu ax.gif lnarusyte@gmail.com

aciukas bigsmile.gif