Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

Aina lenkiu žemai galvą prieš tave. labai noriu 2 dainelių tai mano vaikystės dainelės svajoklis ir sparnuotosios supynės, gal netyčia turi?
Atsakyti
Ainai aciu aciu aciu.....aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o gal kas turit rusiska SPIAT USTALYJE IGRUSKI? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2007 10 19, 23:49)
Aina lenkiu žemai galvą prieš tave. labai noriu 2 dainelių tai mano vaikystės dainelės svajoklis ir sparnuotosios supynės, gal netyčia turi?

prasom prasom, smagu kad dezute reikalinga rolleyes.gif . tik nepamirskit apsilankyt joje laiks nuo laiko, nes vis dar keliu ten daineles, kai tik turiu laiko 4u.gif

raganiuke, ar tinka gintares svajoklis, o supynes turiu ir genytes ir jurgeleviciutes, kurias ikelti g.gif ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(pupa-oga @ 2007 10 20, 08:39)
o gal kas turit rusiska SPIAT USTALYJE IGRUSKI?  smile.gif

tuoj bus drinks_cheers.gif

stai ji:
spiat ustalyje igrushki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 20 spalio 2007 - 09:10
Aina, atsisiųsiu gintarės jei bus, jei netiks dar prašysiu bigsmile.gif o supynes gal genytes?
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2007 10 20, 16:03)
Aina, atsisiųsiu gintarės jei bus, jei netiks dar prašysiu  bigsmile.gif o supynes gal genytes?

Vaida Genyte - Sparnuotosios Supynes
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 10 20, 09:56)

visa diena man neatidaro sito puslapio. verysad.gif ar kitoms atidare?
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 10 20, 20:45)

Labai dėkui thumbup.gif
Atsakyti
Cia gal ne i tema ,bet gal zinot is kur butu galima atsisiusti muzikos ,pvz misko garsai ,juros osimas ,pauksciu garsai ir t.t ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2007 10 21, 20:24)
Cia gal ne i tema ,bet gal zinot is kur butu galima atsisiusti muzikos ,pvz misko garsai ,juros osimas ,pauksciu garsai ir t.t  ax.gif

Aš turiu 2 CD, bet namie būsiu tik po 10 dienų, tada galėčiau atsiųst 4u.gif

Aina, čia Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū labai notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2007 10 21, 22:53)
Aš turiu 2 CD, bet namie būsiu tik po 10 dienų, tada galėčiau atsiųst  4u.gif

Aina, čia Tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ačiū labai  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Labai lauksim thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
siandien dar ikelsiu nemazai daineliu i dezute smile.gif
Atsakyti