Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

Merginukes, o siustis daineles tik po viena galima, ar iseina kaip nors daugiau pazymet, kad greiciau atsiustu?
Atsakyti
QUOTE(Truta @ 2007 09 08, 21:33)
Merginukes, o siustis daineles tik po viena galima, ar iseina kaip nors daugiau pazymet, kad greiciau atsiustu?

As tai siunciausi po viena, bet ten labai greitai viskas vyksta. Laukt nereikia kol atsisius viena norint pradet siustis kita. As siunciausi gal 10 vienu metu. Tikrai labai greitai 4u.gif
Atsakyti
aha, jau siunciuosi - daug is karto, bet nerealiai stabdo kompa... doh.gif

Faina temele labai: didelis dekui uz galimybe atsisiusti daineles. As filmuoju ir darau (montuoju) filmukus - man taip reikejo vaikisku daineliu 4u.gif
Atsakyti
Super. thumbup.gif
Bet antros dėžutės ir man neatidaro g.gif
Atsakyti
Ir man neatidaro antros cry.gif
Atsakyti

Man irgi neatidaro 2 dezutes
o ispirmos tik galiu atsisiusti 5 dainas, daugiau neliaidzia idomu kodel? verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turit ar zinot kur padeta "Is kur atsiranda vaikai?" rinkinelis... Ankstesne nuoroda neveikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva_V @ 2007 09 09, 14:45)
Ir man neatidaro antros cry.gif

antra dezute nebeveikia, bandau kelti daineles i kita 4u.gif

parasykit ar veikia g.gif :

http://www.esnips.com/web/Vaikams

ar matot daineles, kiek, kokias, ar leidzia siustis?

laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 10, 14:47)
antra dezute nebeveikia, bandau kelti daineles i kita 4u.gif

parasykit ar veikia g.gif :

http://www.esnips.com/web/Vaikams

ar matot daineles, kiek, kokias, ar leidzia siustis?

laukiu atsakymo 4u.gif

matau tele bim bam daineles, bet kaip siųstis, tai nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 09 10, 15:18)
matau tele bim bam daineles, bet kaip siųstis, tai nesuprantu...

spausti ant pavadinimo 4u.gif , tada ieskoti download zodelio ir paspausti. man tai taip rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 10, 15:50)
spausti ant pavadinimo 4u.gif  , tada ieskoti download zodelio ir paspausti. man tai taip rodo g.gif

Va to [/B]download[B] tai ir nerandu
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 10, 14:50)
spausti ant pavadinimo 4u.gif  , tada ieskoti download zodelio ir paspausti. man tai taip rodo g.gif

Paspaudus ant pavadinimo-pradeda groti... Atsisiuntimui nieko nesiulo... itariu gal tik registruotiems vartotojams leistu... O jei zinnai kur grojimo metu kompas pasideda ta dainele... tada gali ja pasimti... bigsmile.gif laikinuose failuose...
Atsakyti