Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

QUOTE(Aina @ 2007 07 11, 19:13)
i 2-aja daineliu dezute keliu dar daug nauju daineliu mirksiukas.gif

Stebim, sekam, siunciames.Labai labai dekui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek daug daineliu prisirinkau, bus dabar diskoteka namie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik vat kazkaip niekaip neina Telebimbam daineliu parsisiust. Kai tik paspaudziu Downloud, man neatidaro puslapio blink.gif , gal inetas per letas, ar koks velnias.
Gal kas nors galit imesti daineles i skype - tomukx1 blush2.gif

Aciu aciu aciu Aina uz daineles.
Atsakyti
Bent man antros dainelių dėžutės neatidaro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNNy @ 2007 08 10, 18:48)
Bent man antros dainelių dėžutės neatidaro... unsure.gif

atsidaro, bet kazkas ten tikrai netaip nes niekada tokio puslapio nemesdavo ir neina ten rasti tu daineliu dabar... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 11 27, 18:19)
sokam ir dainuojam user posted image
naujokai, skaitantys si foruma, meilai kvieciami apsilankyti mano daineliu dezuteje rolleyes.gif  cool.gif

aciu, Aina, uz grazias pasakaites ir daineles wub.gif
Atsakyti
didelis dėkui už vaikiškas daineles 4u.gif tiek gražių dainelių radau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif mano vaikuciai taip pat megsta vaikiskas daineles,bet kadangi mama ziopla ir nemoka parsiusti,negali ju klausytis verysad.gif verysad.gif bukit geros padekit unsure.gif cia mano elektroninis pastas kompiuteriste@yahoo.com
aciu jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ORVIDAITE @ 2007 09 05, 13:03)
sveikutes smile.gif mano vaikuciai taip pat megsta vaikiskas daineles,bet kadangi mama ziopla ir nemoka parsiusti,negali ju klausytis verysad.gif  verysad.gif bukit geros padekit unsure.gif cia mano elektroninis pastas kompiuteriste@yahoo.com
aciu jums labai smile.gif

nieko sudetingo irnesakyk.gif

spaudi mano parase daineliu dezute, tada atsidariusiam lange continue to filefront... paspausk ir atsivers puslapis su keliais simtais daineliu, ten prie daineliu desiniam sone yra mygtukas download now, ten paspaudus uzsisaugosi i savo kompiuteri 4u.gif
Atsakyti
laba dienele 4u.gif
Aina, niekaip negaliu tavo antrosios dezutes atidaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsutee @ 2007 09 05, 14:45)
laba dienele 4u.gif
Aina, niekaip negaliu tavo antrosios dezutes atidaryti unsure.gif

Tikrai neatidaro, o as dar pries savaite mazdaug siunciausi. Viskas gerai tada buvo g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas galit man telebimbam daineles atsiusti? buciau labai dekinga blush2.gif blush2.gif blush2.gif
mano e“mail smalsutee@one.lt
didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsutee @ 2007 09 07, 16:40)
sveikutes, gal kas galit man telebimbam daineles atsiusti? buciau labai dekinga blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
mano e“mail smalsutee@one.lt
didelis aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tavo dezutej telpa 200Mb g.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti