Gal kas turėtų Hey - Lietuvos valstybė ar DND kąnors? Pvz Laikas ir naujų kokių? Būčiau labai dėkinga. Galiu, jei reikia, duoti už tai Rudnosiuko pasakas Landsbergio, šiek tiek Storpirščio, Keistuolių (Aukštyn kojom ir pan), dar kažkas likę. Šiaip domina HEY, DND ir kitų rimtų grupių dainos (tos stipresnės, vyresniųjų). Jei bent ką žinote apie tai, gal parašytumėt man AŽ arba į emeilą (Urtiux_x(eta)yahoo.com)? Dėkui.
QUOTE(Aina @ 2007 05 21, 12:11)
Kažkodėl telebimam dainelių neleidžia atsisiųsti
QUOTE(Aina @ 2007 05 21, 11:11)
kompe turi 41 telebimbam dainele . jei nori per skype junkis
o ar galima butu kaip nors ir man per skype gauti? (jeigu nesunku, parasyk man i az ) Nu nei is vieno linko man neleidzia parsisiusti daineliu, jauciu per dideles apsaugos kompe ar koks cia galas....
Gal kas nors turit isirase dvd koncerta Mamos dienos ( buvo per tv 3) ? niu labai noreciau
QUOTE(saulutes mama @ 2007 06 02, 19:18)
Gal kas nors turit isirase dvd koncerta Mamos dienos ( buvo per tv 3) ? niu labai noreciau
Aha, ir as noreciau
Ir dar ... kaip jis ten vadinasi... koncertas vaikams is valdisku namu... Nomedos kaledine akcija... Nu niekaip nepamenu gal "Padekos koncertas" ?
Gal kas nors turite arba matėte kur yra Gustavo ir profesoriaus Kalėdausko dainų Neduoda man ramybės mano vaikas su tokiu prašymu, bet niekur nerandu
QUOTE(Pacific @ 2007 06 18, 12:57)
man irgi
o kur begauti "Geltonų plytų kelią"?ten, kur seniau buvo duota nuoroda, nieko nebebėra... bent jau dainelių reikėtų... ir dar apie Varną Albertiną
Labas,
maniškei labai reikia dainelės. Žodžiai: boružėle liek liek, tavo vaikai riek riek, indai nemazgoti, po stalu pakavoti, ar kažkaip panašiai. Būčiau labai dėkinga
maniškei labai reikia dainelės. Žodžiai: boružėle liek liek, tavo vaikai riek riek, indai nemazgoti, po stalu pakavoti, ar kažkaip panašiai. Būčiau labai dėkinga