Įkraunama...
Įkraunama...

Dainelių dėžutė- 2

Gal kas turėtų Hey - Lietuvos valstybė ar DND kąnors? Pvz Laikas ir naujų kokių? Būčiau labai dėkinga. Galiu, jei reikia, duoti už tai Rudnosiuko pasakas Landsbergio, šiek tiek Storpirščio, Keistuolių (Aukštyn kojom ir pan), dar kažkas likę. Šiaip domina HEY, DND ir kitų rimtų grupių dainos (tos stipresnės, vyresniųjų). Jei bent ką žinote apie tai, gal parašytumėt man AŽ arba į emeilą (Urtiux_x(eta)yahoo.com)? Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 05 21, 12:11)

Kažkodėl telebimam dainelių neleidžia atsisiųsti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 05 21, 11:11)
kompe turi 41 telebimbam dainele rolleyes.gif . jei nori per skype junkis 4u.gif

o ar galima butu kaip nors ir man per skype gauti? blush2.gif (jeigu nesunku, parasyk man i az 4u.gif ) Nu nei is vieno linko man neleidzia parsisiusti daineliu, jauciu per dideles apsaugos kompe ar koks cia galas....
Atsakyti
Gal kas nors turit isirase dvd koncerta Mamos dienos ( buvo per tv 3) ? niu labai noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutes mama @ 2007 06 02, 19:18)
Gal kas nors turit isirase dvd koncerta Mamos dienos ( buvo per tv 3) ? niu labai noreciau 4u.gif

Aha, ir as noreciau blush2.gif
Ir dar ... kaip jis ten vadinasi... koncertas vaikams is valdisku namu... Nomedos kaledine akcija... Nu niekaip nepamenu doh.gif gal "Padekos koncertas" ? g.gif
Atsakyti
gal kas turit daineliu patiems patiems maziausiems?
Atsakyti
Gal kas nors turite arba matėte kur yra Gustavo ir profesoriaus Kalėdausko dainų smile.gif Neduoda man ramybės mano vaikas su tokiu prašymu, bet niekur nerandu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu aciu aciu 4u.gif

man telebimbam, neleidzia siust blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2007 06 18, 12:57)
aciu aciu aciu  4u.gif
man telebimbam, neleidzia siust  blush2.gif  verysad.gif

man irgi verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Super daineliu dezute thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kur begauti "Geltonų plytų kelią"?ten, kur seniau buvo duota nuoroda, nieko nebebėra... unsure.gif bent jau dainelių reikėtų... blush2.gif ir dar apie Varną Albertiną ax.gif
Atsakyti
Labas,
maniškei labai reikia dainelės. Žodžiai: boružėle liek liek, tavo vaikai riek riek, indai nemazgoti, po stalu pakavoti, ar kažkaip panašiai. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti