Pas mane buvo siaubinga anemija. Praleidau patologiniam savaite del gresiancio persileidimo.
Jokios jautienos ar Hematogenai nepadejo. Geriau vaistus Spartocine. Jie vieni is stipriausiu, ta prasme turi daugiausiai gelezies.
o siaip vaikiukui jau 5 men, bet hemaglobinas vis apie 100. Kiekviena diena geriu gelezies tabletikes
Anemija ir mano problema...visa gyvenima mano kraujas nebuvo idealus, o nestumo metu hemoglobinas buvo iki 98 nukrites.
Gelbejausi "maximoje" spaudziamomis darzoviu sultimis (burokeliu, apelsinu, morku), siaip maistu, o geriausiai krauja atstate tokios geriamos apmules "Tothema". Neskanu, bet labai veiksminga. Nestumo pabaigoje kraujas buvo normalus
Gelbejausi "maximoje" spaudziamomis darzoviu sultimis (burokeliu, apelsinu, morku), siaip maistu, o geriausiai krauja atstate tokios geriamos apmules "Tothema". Neskanu, bet labai veiksminga. Nestumo pabaigoje kraujas buvo normalus
anemija gydoma 3-5 mėn., jei nėštumas dar nepasibaigęs, reikia palaikomąsias dozes apie 10mg. dar gerti bent iki nėštumo galo kasdien , aš jau jaučiuosi geriau, nebedusina taip
Dar tinka gerti sirupas Feroglobin, labai skanus, vaisių skonio. Taip pat yra ir tabletės tos pačios. Ten yra vitaminų kompleksas, kuris padeda gamintis kraujo kūneliams.
QUOTE (Bagi @ 2004 11 08, 16:04) |
Dar tinka gerti sirupas Feroglobin, labai skanus, vaisių skonio. Taip pat yra ir tabletės tos pačios. Ten yra vitaminų kompleksas, kuris padeda gamintis kraujo kūneliams. |
o man feroglobin nepadejo...ir tardyferon negelbejo...jie gal padeda tada, kai mazas kraujo nusedimas
is gal kokiu 6 hemoglobina gerinanciu preparatu man isties suveike tik TOTHEMA.
aš dabar čiulpiu Ferum Lek, bet nepatinka man jo skonis
Sveikos,
vakar man nustatė mažakraujystę - hemoglobino kiekis kraujyje tik 102. Rytoj man bus dar tik 9 sav.. Geriu burokėlių sultis, valgau veršieną...
Gal buvot susidūrusios su tuo? Kokius vitaminus galima gerti? Koks maistas dar kelia hemoglobiną kraujyje?
vakar man nustatė mažakraujystę - hemoglobino kiekis kraujyje tik 102. Rytoj man bus dar tik 9 sav.. Geriu burokėlių sultis, valgau veršieną...
Gal buvot susidūrusios su tuo? Kokius vitaminus galima gerti? Koks maistas dar kelia hemoglobiną kraujyje?
Mano ir per mazas hemoglobino kiekis, apia 110 kiek pamenu. Tai gydytoja israse gelezies tableciu, Tardyferon. Mano visada buvo per mazas, ne tik nestumo metu.
Lambada,
reikia stengtis, zinoma, vartoti kiek galima daugiau maisto, kuris naturaliai duoda organizmui pasisavinti gelezi: raudona mesa (ypac virta jautiena, kepeneles), spinatai, pupeles, dziovinti abrikosai ir kt. Labai gerai gerti toki naturaliu sulciu kokteili: sumaisyti lygiom dalim burokeliu, morku, citrinu, juoduju serbentu sultis, medu ir konjaka (konjakelis cia tam, kad sultys nesurugtu labai greitai, kadangi geriama tik po kelis saukstus per diena, tai pakenkti tikrai neturetu
bet kai nestumo pradzioje hemoglobinas jau toks krites, greiciausiai gydytoja paskirs ir kokiu preparatu.
as pati turejau sita problema, tai is pradziu kiek galejau stengiausi naturaliai palaikyti ta nelemta hemoglobina, o paskui geriau tebletes ir tada jos jau neleido kristi jam daugiau.
nepergyvenk, manau, kad dauguma nesciuju susiduria su sita beda anksciau ar veliau. gal jau tu pries nestuma pervargusi buvai, prasciau maitinaisi...
nosi aukstyn, viskas susitvarkys
reikia stengtis, zinoma, vartoti kiek galima daugiau maisto, kuris naturaliai duoda organizmui pasisavinti gelezi: raudona mesa (ypac virta jautiena, kepeneles), spinatai, pupeles, dziovinti abrikosai ir kt. Labai gerai gerti toki naturaliu sulciu kokteili: sumaisyti lygiom dalim burokeliu, morku, citrinu, juoduju serbentu sultis, medu ir konjaka (konjakelis cia tam, kad sultys nesurugtu labai greitai, kadangi geriama tik po kelis saukstus per diena, tai pakenkti tikrai neturetu
bet kai nestumo pradzioje hemoglobinas jau toks krites, greiciausiai gydytoja paskirs ir kokiu preparatu.
as pati turejau sita problema, tai is pradziu kiek galejau stengiausi naturaliai palaikyti ta nelemta hemoglobina, o paskui geriau tebletes ir tada jos jau neleido kristi jam daugiau.
nepergyvenk, manau, kad dauguma nesciuju susiduria su sita beda anksciau ar veliau. gal jau tu pries nestuma pervargusi buvai, prasciau maitinaisi...
nosi aukstyn, viskas susitvarkys
pritariu aleksei. L. isamiai viska paaiskino. As irgi tokia... be kraujo... tai geriau ir tebegeriu Tardyferon, stengiuosi, kai iseina tuos "geresnius" produktus valgyti. Padeda. Del leliaus tai tu nesirupink - jis pasiima is taves visus elementus ir vitaminus, kokiu tik jam reikia, todel dazniausiai ir atsiranda visokius mazakraujystes mamoms. Svarbiausia, kad tau uztektu visokiu elementu ir turetum sveikatos nesiotis
Aciu visoms uz info
Gal kuri nors vartojote "Feroglobin B12" arba "Hem-Iron 50"? O gal siaip ka nors zinote apie siuos preparatus?
Gal kuri nors vartojote "Feroglobin B12" arba "Hem-Iron 50"? O gal siaip ka nors zinote apie siuos preparatus?
QUOTE(Lambada @ 2005 03 02, 10:37)
Sveikos,
Siaip tai spanguoles labai tinka