O spinatai, juk ir spinatuose daug gelezies ??
Man kazkodel nukrito hemoglobinas.... Nors atrodo ir valgau viska, ka cia mamytes suminejo, ir gelezi papildomai geriu, bet niekas nepadeda
Irena, zinai, kas dar labai man padeda - juoduju serbentu sultys.
Patikrintas dalykas - gali gerti tarpuose tarp valgymo, pries per valgyma. Vistiek negali valgyt vien tik mesa, o sios sultys super!
Patikrintas dalykas - gali gerti tarpuose tarp valgymo, pries per valgyma. Vistiek negali valgyt vien tik mesa, o sios sultys super!
jau yra tokia tema,tik vadinasi zemas hemoglobinas.ten rasi daug patarimu
aciu, Kendi,
radau ta tema: http://supermama.com...topic=3759&st=0
radau ta tema: http://supermama.com...topic=3759&st=0
Aciu visoms uz patarimus!
Blogiausia tai, kad dabar beveik visai nevalgau mesos
Ir burokeliu nemegstu.. O spinatu gyvenime nevalgiau...
Turbut reiks eit nusipirkti hematogeno Labai jau jis man vaikystej patikdavo
Lekiu perskaityti ir kitos temos!
Dar karta aciu!
Blogiausia tai, kad dabar beveik visai nevalgau mesos
Ir burokeliu nemegstu.. O spinatu gyvenime nevalgiau...
Turbut reiks eit nusipirkti hematogeno Labai jau jis man vaikystej patikdavo
Lekiu perskaityti ir kitos temos!
Dar karta aciu!
pas mane hemoglobinas irgi tik 109, o esu 32 sav. nėščia tai mano gydytoja patarė pasidaryti labai fainą gėrimuką: morkų sultys, burokėlių sultys, juodieji serbentai (gali būti uogienė), spanguolės, medus ir konjakas Viską daug maž lygiom dalim sumaišyti ir gerti 3k į dieną prieš valgį. Sakė kad padės geriau už bet kokias tabletes.
Sveikos mamytės, oho kiek čia padaugėjo patarimų ir visi geri.
Aš dar taupančiom norėjau pridurti,kad gal turit trintų juodųjų serbentų su cukrum,
tai būtų tas pats kaip ir sultys:į puodelį valgomą šaukštą uogienės,užpilat vandeniu,
gerai išmaišot ir prašau,beveik kaip sultys!!!!!!!! Nes pažiūrėjau,kad juodųjų serbentų sultys,jei 100%,tai ir kaina graži.....
O,šiaip labai nepergyvenkit dėl HG,nes žinau kuri gimdė su 76,ir niekuo negalėjo pakelti.O,biagėsi viskas puikiai.
Šiuo meu turiu hg-110.
Laikykitės
Aš dar taupančiom norėjau pridurti,kad gal turit trintų juodųjų serbentų su cukrum,
tai būtų tas pats kaip ir sultys:į puodelį valgomą šaukštą uogienės,užpilat vandeniu,
gerai išmaišot ir prašau,beveik kaip sultys!!!!!!!! Nes pažiūrėjau,kad juodųjų serbentų sultys,jei 100%,tai ir kaina graži.....
O,šiaip labai nepergyvenkit dėl HG,nes žinau kuri gimdė su 76,ir niekuo negalėjo pakelti.O,biagėsi viskas puikiai.
Šiuo meu turiu hg-110.
Laikykitės
Noriu pasiūlyti vilnietėms - gal kam išrašė TARDYFERON - galiu parduoti už pusę kainos beveik pilną dėžutę, spėjau tik vieną tabletę išgerti. Gėriau gėriau aš jį, pabaigiau ir nusipirkau dar, o nuėjau pas gydytoją - hemoglobinas dar labiau nukritęs, nusprendė, kad mano organizmas Tardyferono nepasisavina ir išrašė kitą geležies preparatą. Tai dabar nors išmesti man tą pilną dėžutę... O visgi apie 17 lt. kainuoja
QUOTE (piplys @ 2004 04 14, 11:49) |
Sveikos mamytės, oho kiek čia padaugėjo patarimų ir visi geri. |
Kažko durniuoja šiandien Supermama, temos neiškelia, net žinutę parašius. Bandau iškelti.
man 30sav., man anemija, visa išbalus esu,hemoglobinas-103 ... 1-1,5 mėn. jau gydžiausi nuo anemijos preparatu Tardyferon-nepadėjo , o nuo tos anemijos dusina, vaikelis per daug spardosi, jam negerai , ligoninėj išrašė man Spartocine po 250mg 3 kartus dienoj gert mėnesį, plius paprasti vitaminai nėščioms (nors ten tik 30-60mg.) ar ne per daug bus kažin ?
Dietos specialios irgi reikia, sakė geležies yra obuoliuose, burokėliuose, jautienoje, riešutuose, grybuose, tiesa, skanu ir naudinga graikiniai riešutai su medum , dar liepė gert morkų sultis
Sako, kad kava mažina geležies įsisavinimą, aš jos vis išgeriu
Kažin, kokia maximali geležies dienos norma???
Dietos specialios irgi reikia, sakė geležies yra obuoliuose, burokėliuose, jautienoje, riešutuose, grybuose, tiesa, skanu ir naudinga graikiniai riešutai su medum , dar liepė gert morkų sultis
Sako, kad kava mažina geležies įsisavinimą, aš jos vis išgeriu
Kažin, kokia maximali geležies dienos norma???
QUOTE (lengvute @ 2004 09 28, 10:56) |
man 30sav., man anemija, visa išbalus esu,hemoglobinas-103 ... 1-1,5 mėn. jau gydžiausi nuo anemijos preparatu Tardyferon-nepadėjo , o nuo tos anemijos dusina, vaikelis per daug spardosi, jam negerai , ligoninėj išrašė man Spartocine po 250mg 3 kartus dienoj gert mėnesį, plius paprasti vitaminai nėščioms (nors ten tik 30-60mg.) ar ne per daug bus kažin ? Dietos specialios irgi reikia, sakė geležies yra obuoliuose, burokėliuose, jautienoje, riešutuose, grybuose, tiesa, skanu ir naudinga graikiniai riešutai su medum , dar liepė gert morkų sultis Sako, kad kava mažina geležies įsisavinimą, aš jos vis išgeriu Kažin, kokia maximali geležies dienos norma??? |
Mano irgi vaikelis stipriai spardosi, nejaugi tai del anemijos????????????
Man jau trecia karta diagnozuoja anemija, nebezinau ka valgyt ir ka gert,jau isbandziau viska, o jau kiek Tothemos ampuliu su gelezim isgeriau ir burokeliu sultys ir dar velniai zino koki slamsta geriau.
Kas idomiausia, daktare pasake , kad burokeliu sultys nieko neduoda ...., na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.
Dabar tai jau kazka naujo israse, paziuresim.
Bent jau ka pati pastebejau, kad vartojant preparatus su gelezim, negalima vartoti vaistu ar vitaminu, kuriuose yra kalcio.
Mielos mamukes, as pagimdziau su 72, mesos nelabai galejau valgyti. Siaip prie anemijos foline rugsti pagerkite, ji siek tiek padeda stabiliau mazeti tam deficitui, pristabdo. Be to, pagerkite dilgeliu nuoviro.