Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

Sweikutes,
Eos, tau gerai, kad hemaglobinas 140.nors irgi nzn, cia gerai ar ne. man tai per tris savaites nuo 118 iki 113 nukrito, nors tikejausi, kad mesos ir visokiu kepeneliu pavalgius pageres, bet nieko. prirase gelezies ir anemija ipaise, tai reiks ir man visas burokiuku ir granatu sultis plempti. unsure.gif
sekmes visoms
chao
Atsakyti
QUOTE (Eos @ 2004 03 25, 12:38)
O mano hemoglobinas 140, nors jau 6-tas menesiukas, tai gydytoja pasake, kad neiprastai aukshtas neshchiajai, tai dabar ir nezinau, dziaugtis ar liudeti:)

Man per kelias savaites is "gero" vos ne i nuli nukrito, tad dziaugtis dar neskubek wink.gif
Atsakyti
Sveikos neštukės, tongue.gif mano gydytoja dar pamynėjo,aišku su šypsena,kad hemoglobiną kelia raudonas vynas pusiau sausas. wink.gif Bet turbūt ne kiekviena gali gerti blink.gif Kieik girdėjau,pas daug ką yra pakilęs rugštingumas,tai jei taip esant gersite,labai grauž rūgštis.
Bet visoms kitoms patarčiau pabandyti wink.gif Po fužerį į dieną,sekmės,laikykitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE (piplys @ 2004 04 05, 06:36)
Bet visoms kitoms patarčiau pabandyti wink.gif Po fužerį į dieną,sekmės,laikykitės smile.gif

Is kur jus randat tokiu gydytoju? blink.gif Pranzucijoj nesciosios geria vyna, tai tiesa, bet ta salis ir pirmauja pagal "lengvu" apsigimimu skaiciu Pasaulyje huh.gif As keisciau tokias gydytojas.......
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 04 05, 07:21)
Is kur jus randat tokiu gydytoju? blink.gif Pranzucijoj nesciosios geria vyna, tai tiesa, bet ta salis ir pirmauja pagal "lengvu" apsigimimu skaiciu Pasaulyje huh.gif As keisciau tokias gydytojas.......

Na,gal nėra taip jau blogai,kaip tu sakai. blink.gif Gal Prancuzijoj ir pirmaujama apsigimimų skaičiumi,bet iš kur galima teigti,kad tai nuo vyno.Aišku,jei gerti nesaikingai,tai viskas gali pakenkti sad.gif Kai vaikščiojau su pirmu mažyliu buvo pakilęs spaudimas nuo septinto mėnesio,tai gydydota liepė kiekvieną dieną išgerti po 50gr.konjako.Patykėkit turiu nuostabų vaiką wub.gif heart.gif thumbup.gif
Taip,kad kalbant apie apsigimimus galiu pasakyti,kad medikai dar nežino tikslaus atsakymo į šį klausymą kodėl ir dėl ko? sad.gif
Aišku,yra išvardinta daug veiksnių,pvz.,kaip paveldimą,nuo gertų antibiotikų(pirmoms savaitėms,kol mama dar nežinojo,kad ji neščia,o tuo metu sirgo stipriu uždegimu ir t.t.) g.gif
Bet galiu drąsiai teigti,net daromas genetinis tyrimas(kuris daromas neščiai virš 35m.ir jei yra ankstesnių apsigimimų) neparodo ar vaikutis gims sveikas,be jokių apsigimimų,ar ne?Tas tyrimas parodo tik tai-ar vaisius neturi paveldimų apsigimimų,o gi dar yra visokių įgimtų pačio vaisiaus ligų.......širdelės yda ir t.t.
sad.gif
Tai iš kur tokie teiginiai,kad nuo vyno?
Atsakyti
Labutis, busimos ir esamos mamytes!

Ir man labai prireike jusu patarimo!
LAukiuosi pirmo 2.gif jau 30 sav.
Istyrus krauja hemoglobinas buvo 104. Geriau gelezi, folio rugsti...
Istyrus po menesio - 99.
Ar tai labai blogai ir ka galetumet patarti? sad.gif
Atsakyti
O man dar tik 14 sav. o hemoglobinas jau mazas. tai nezinau, dar nieko nesake ka reikes daryti.... liepe raudona mesa ir raudonas darzoves valgyti...
Atsakyti
Žinot, man 30 savaičių, bet hemoglobinas 126. Bet aš ir rūpinausi. Valgiau štai ką:
labai dažnai grikių (3-4 kartus per savaitę) ir avižinių dribsnių košę, daug granatų, pirkdavausi ir tuos Hematogenus (man jie be galo skanūs) , aišku mėsą.
Šiuose produktuose labai daug geležies - ir tai vistik ne sintetika...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mano Hb - 130, man 23 savaites.
Aisku valgau visokias mesas, burokelius, sardines, dziovintus abrikosus ir tt.

Kadangi hematogeno nemegstu, tai nusipirkau feroglobino ir nereguliariai, bet
mazdaug du kartus i savaite isgeriu.
tongue.gif
Pakol kas neturėjau problemu dėl Hb.

Atsakyti
Nieko specialaus nedarau ir nevalgau, mums 12 sav., o hemoglobinas 129. manau, visi merginu isvardinti produktai gali, Tute, tau padeti, valgyk, gerk ka liepia gydytoja, matyt, cia nuo organizmo priklauso. Gal net dietologas patartu, vis tiek domisi produktu sudetimi, medziagomis... Sekmes dedeliausios!!! thumbup.gif
Atsakyti
valgykit veršieną ir jautieną, dar burokėlių sriuba gerai. mano hemoglobinas 137 thumbup.gif
Atsakyti
VIENAS IS GERIAUSIU SALTINIU YRA BROKOLIAI.. IR TIE pRODUKTAI KURIUOS MINEJO KITOS, BEI SpANGUOLES, LABAI DAUG GELEZIES... SEKMES
Atsakyti