Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

Pas man hemoglobinas 109 ,bet as menesi laiko pageriau FEROGLOBINO ir pagal mane atsistate tas hemoglobinas ,va daktare kaip tik sia savaite turi pasakyt.
Atsakyti
Nu man vaistu tai jokiu nerase, sake maisteli geriau pakoreguoti ir tiek.
Atsakyti
Mano ir hemaglobinas 110, sake gali buti ir didesnis, tai dabar po buteli granatu sulciu per 2 dienas isgeriu, dar truputi zemuogiu saldytu pavalgau, vaistu kolkas nesigriebiu, gal taip truputi pasikelsiu.
Atsakyti
Tai kad ten toks sirupas ,labai saldus ir skirtas nesciom .
Atsakyti
Gali but, vaikystej jauciu geriau biggrin.gif Bet dabar nusiperku granatu sulciu, nelabai jos skanios, bet ko del 2.gif nepadarysi
Atsakyti
o kur tu perki tas sultis? Nes as tik Maximoj bazej maciau.
Atsakyti
O as tai taip granatus valgau man labai skanu,ar sultys geriau?
Atsakyti
Sultis pirkau Akropoly, 0,7 l kaina apie 5 Lt (be keliu centu). Kas geriau ar sultys ar granatai tai nezinau, zinau tik viena, jei skani granata, tai ji 100 kartus skanesne uz sultis biggrin.gif Nes jos turi savo toki skoni, bet kai pripranti, tai visai skanu. O be to, su granatom ilgaizaisti reikia, kol jas valgai (nors kartais visai nieko taip pasicackinti), o sultis isgerei ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Kari @ 2004 03 09, 11:21)
Pas mane ka tik buvo toks pat hb, bet per menesiuka pakilo iki 125 thumbup.gif
Labai gera recepta man pasake vidaus gydytoja:
1kg burokeliu
1litras medaus
1kg spanguoliu
Is situ ingredientu padaryti sultis ir gerti po trecdali stiklines kasdien....nera taip bjauru kaip atrodo... atsigausi kaip mat rolleyes.gif
Beje, dar papildomai reiketu gerti gelezies preparatu...

as daraiu pagal truputi kitoki receptuka:

100 g. burokeliu sulciu
100 g. juoduju serbentu sulciu (gali buti is uogienes)
100 g. morku sulciu
saukstas medaus
100 g. konjako (tik labai kokybisko)

pasidaryti misinuka, pasideti i saldytuva ir gerti po 1 sauksta pora kartu per diena,
tinka ne tik kraujui gerinti, bet ir kietejanciam pilvui nuraminti..

o kodel jus negeriat Totemos? as puse nestumo geriau su sultimis, labai gerai buvo, o is darzoviu gelezi organizmas labai sunkiai pasisavina, is mesos truputi geriau, bet nesciai namyciau tai per maza.

(atsiprasau, kad nenescia cia prakalbau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE (kamanele @ 2004 03 15, 11:14)
Mano ir hemaglobinas 110, sake gali buti ir didesnis, tai dabar po buteli granatu sulciu per 2 dienas isgeriu, dar truputi zemuogiu saldytu pavalgau, vaistu kolkas nesigriebiu, gal taip truputi pasikelsiu.

Jėzau ir kaip tu tas sultis gerti taip gali blink.gif Aš nusipirkau (beje, pirkau Hyper Rimi), galvojau skanios bus, o jos tokios šlykščios, nežinočiau, kad granatų, sakyčiau burokėlių. Tai dabar dar nusipirkau kriaušių sulčių ir maišau, kad nebūtų taip šlykštu.
Atsakyti
As ir vienas pirkau Varenos konservu, berods, tai tikrai slykscios, mamai atidavaiu biggrin.gif , o Sveiko prado, zinok pakenciamos, galima gerti.
Atsakyti
O mano hemoglobinas 140, nors jau 6-tas menesiukas, tai gydytoja pasake, kad neiprastai aukshtas neshchiajai, tai dabar ir nezinau, dziaugtis ar liudeti:)
Atsakyti