QUOTE(vylabusle @ 2013 06 02, 22:25)
Pfff, anemija su 115... Anokia čia anemija, nebent labai pati silpnumą jaučiate ir alpstate. Paprastai antrą trimestrą natūraliai hemoglobinas pakrenta, 115 yra arti ribos, bet tikrai ne žemiau ribos, norma. Man pirmą trimestrą buvo 115, ir tada man tiesiog rekomendavo burokėlių bei jautienos daugiau pavalgyt.
Aš gan neseniai turėjau 86, dabar - 94, vėl paskyrė papildų. Labai natūralu, kad nėštumo metu tas hemogloinas pakrenta, tik ginekologės gąsdinasi skirtingai. Ir pakyla jis nesunkiai dažniausiai - po 5 d. papildų vartojimo man net 10 vnt. hemoglobino lygis pasitaisė.
Aš gan neseniai turėjau 86, dabar - 94, vėl paskyrė papildų. Labai natūralu, kad nėštumo metu tas hemogloinas pakrenta, tik ginekologės gąsdinasi skirtingai. Ir pakyla jis nesunkiai dažniausiai - po 5 d. papildų vartojimo man net 10 vnt. hemoglobino lygis pasitaisė.
Nuo organizmo turbūt irgi priklauso. Man po savaitės ligoninėj šeriamo geležies (pavadinimo nežinau, raudonos piliulės) nuo 102 pakilo iki 103...
Pastojimo mėnesį išvis buvo 128 (gyvenime nėr tokio buvę), paskui po mėnesio 113 ir taip žemyn. 102 žemiausias buvęs, bet anemija irgi rašyta nuo 113...nors ir sakė ginė, kad norma nėščiom 105-110.