Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

QUOTE(saulute85 @ 2011 07 29, 09:54)
Tikiu, kad atsistatys po gimdymo, bet vat kad gimdyti pavojinga su mazu hemoglobinu  g.gif  nukraujuoti labai galima..

Gi nebe reikalo nesciosios kortelei pazymi anemija. Man irgi buvo pazymeta. Ir per antra gimdyma labai daug kraujavau del miomos (spaudimas krito iki 70/50), tai per si (trecia) gimdyma suleido kazkokiu vaistu, kaip paaiskino, kad nenukraujuociau. O kadangi trecia gimdziau pas ta pati gydytoja kaip ir antra, gydytojas labai gerai prisimine visa ta situacija, todel, manau, emesi visu reikiamu priemoniu. Svarbu gera gydytojo kompetencija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 08 01, 22:21)
Gi nebe reikalo nesciosios kortelei pazymi anemija. Man irgi buvo pazymeta. Ir per antra gimdyma labai daug kraujavau del miomos (spaudimas krito iki 70/50), tai per si (trecia) gimdyma suleido kazkokiu vaistu, kaip paaiskino, kad nenukraujuociau. O kadangi trecia gimdziau pas ta pati gydytoja kaip ir antra, gydytojas labai gerai prisimine visa ta situacija, todel, manau, emesi visu reikiamu priemoniu. Svarbu gera gydytojo kompetencija.  4u.gif

oas kad nekraujuociau, kad nesusidarytu kresuliai, gydytoja liepe dalinti aspirino tablete i 6 dalis, ir kasdiena isgerti po ta sestadali.. pas mane irgi anemija pazymeta
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 08 02, 18:43)
oas kad nekraujuociau, kad nesusidarytu kresuliai, gydytoja liepe dalinti aspirino tablete i 6 dalis, ir kasdiena isgerti po ta sestadali.. pas mane irgi anemija pazymeta

Cia kada gerete? 4u.gif
Atsakyti
Kol dar neprasideda tokios bėdos, tai užkirsti tam kelią profilaktiškai galima kasdien suvalgius Hematogeną - padeda nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 02, 22:32)
Cia kada gerete?  4u.gif

doh.gif tik dabar si posta pamaciau sad.gif dabar geriu.. man jau 14 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 08 23, 18:40)
doh.gif tik dabar si posta pamaciau sad.gif dabar geriu.. man jau 14 savaiciu

Nieko baisaus, mes dar tik planavimo lygyje smile.gif 4u.gif , apart aspirino kazka daugiau vartojate? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mane gydytojai dar prieš nėštumą pradėjo kaip vampyrai siurbt dėl per mažo hemoglobino doh.gif Šiandien gavau laišką, kad įtaria talasemiją doh.gif reikia feritiną išsitirti doh.gif geriu jau antrą mėnesį tardyferoną su foline rūgštimi ir vis tiek nieko gero doh.gif
pirmo nėštumo metu trečiam trimestre taip pat nustatė anemiją, bet po gimdymo nieks man daugiau kraujo netyrė doh.gif kiek dariausi kraują, vis sakydavo, kad šiek tiek per žemas hemo, bet nieko rimto doh.gif nuo pavasario jaučiuosi be proto pavargus, miegu iki dešimtos valandos, bet aštuntą vakaro aš vėl pavargus kaip nežinia kas doh.gif

Atsakyti
Tyrimu nekartojau, bet po3-4 men gelezies gerimo jauciu zymu savijautos pagerejima, dabar kuriam laikui nutraukiau, nors ginekologe sake, kad man reiktu gelezi gerti visada. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, man šiandien nustatė hemoglofino ta lygį - 80, čia paskaičiau, kad 105 jau labai mažai, o tai 80 išvis tada nežinau ką daryt... Bet svarbiausia, kad aš normaliai jaučiuosi, taip pat kaip visada...Nežinau.. Ir daktarė ten susimėmus už galvos buvo, kažkaip net išsigandau..O kaip manot, gali būti, kad tai tiesiog paveldima ir galima su tokiu hemoglofino kiekiu kraujyje normaliai gyventi ? biggrin.gif Nes mano savijauta kaip ir normali, tokia pat kaip visada:) (Ir pamiršau paminėti, kad aš nesilaukiu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(~~Ant~~Debeselio~~ @ 2012 03 23, 22:35)
Sveikos, man šiandien nustatė hemoglofino ta lygį - 80, čia paskaičiau, kad 105 jau labai mažai, o tai 80 išvis tada nežinau ką daryt... Bet svarbiausia, kad aš normaliai jaučiuosi, taip pat kaip visada...Nežinau.. Ir daktarė ten susimėmus už galvos buvo, kažkaip net išsigandau..O kaip manot, gali būti, kad tai tiesiog paveldima ir galima su tokiu hemoglofino kiekiu kraujyje normaliai gyventi ?  biggrin.gif  Nes mano savijauta  kaip ir normali, tokia pat kaip visada:) (Ir pamiršau paminėti, kad aš nesilaukiu smile.gif )

Gal ir paveldima, amn visa gyvenima karai su mazakraujiste doh.gif
Likus 2 men iki planinio cezario man nustate hemoglobino 70 doh.gif
ziauriai mazai. o jauciausi labai gerai, jokiu pozymiu.
israse tot'hema , bet nuo jo ziaurei pykino. tada gavau tardyferono tabletes, su jom ir gelbejausi doh.gif Del tam tikru aplinkybiu cezari padare menesiu anksciau, tuo momentu hemoglobinas buvo 79. nieko, apsejo net ir be kraujo perpylimo, hemoglobinas pakrito tik iki 75.

Seip, sako, reik valgyti versiena, kepeneles, graikiskus riesutus, granatus 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu mažakraujystę nuo vaikystės,išbandžiau visus esamus geležies preparatus parduodamus vaistinėje,pakeldavo hemoglobiną maksimum iki 110,nuo vienų dantys pajuodavo,nuo kitų širdį pykindavo.Ačiū D. kad atradau preparatą kuris pakelia Hg iki 130,taigi,mano kraujas kaip gero vyro lotuliukas.gif Aš naudoju Geležį ir Acerola C(būtinai kartu,nes geriau pasisavina) iš Amway,kas turit galimybę pabandykit,visi,kas iš pažystamų gėrė visiems rezultatas super thumbup.gif Dantys nejuoduoja,malonaus skonio,kaina tikrai ne didesnė,net mažesnė nei vaistinėje,iš vaistinės pirkti dabar man būtų prabanga,pinigai nemaži, o poveikis vos matomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringav: 26 kovo 2012 - 12:17
"Seip, sako, reik valgyti versiena, kepeneles, graikiskus riesutus, granatus 4u.gif
[/quote]"

dar padeda burokėlių sultys. Bent jau man burokėlius rekomendavo ne viena gydytoja.
Atsakyti