Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

man tai hemo pakelti labiausia padejo tardyferonas, o pries tai geriau feroglobin nuo kuriu vemiau ir nebuvo jokios pagalbos..tardyferonas hamo pakele nuo 90 iki 104, o db gal dar smarkiau pakilo hemo smile.gif ir tardyferona geriau po valgio arba valgio metu..
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 18, 18:09)
Geriau suvalgyti produkta su Vitaminu C, nes jis padeda organizmui isisavinti gelezi.  As tardyferona profilaktiskai isgeriu kas  3 d. po 1 tablete kartu su ketvirtadaliu Vitamino C tabletes smile.gif

isties, pradejau gerti ryte, uzsigeriant sultim, kuo rugstesnem /propagavau greipfrutu baltuju/ ir vuolia hemogl. nuo 101 iki 105. nedaug soktelejo, bet bent jau nebekrenta smile.gif o dbr i trasa zemuoges eina tongue.gif
Atsakyti
Aš gėriau geležį . Labai didelė mažakraujystė buvo g.gif . Bet geriausiai padėjo ne vitaminai,o šv. burokėlių sultys su šaukšteliu konjako user posted image
Atsakyti
Na ir as snd suzinojau kad man mazakraujyste... verysad.gif tai liepe gerti Tardyferon, tikiuosi viskas susitvarkys...
Atsakyti
Sveikos, man nuo mazens yra mazakraujyste, is mamos paveldejau... unsure.gif ir niekaip negaliu pakelt to hemo, kai pageriu gelezi, vistiek skaiciukai nesikeicia. Na, o kai pastojau, hemo dar labiau nukrito. Kadangi darktare liepe gerti ELEVIT vitaminus, dar prie to liepe ir papildomai gelezi Tardy feron. Lyg ir pagerejima jauciu, bet parodys kiti kraujo tyrimai. O siaip tai nemazai mesos valgau, vat paskaiciau apie burokelius, reikes pagert sulciu bigsmile.gif
Atsakyti
as ir gelezi geriau ir ko nevalgau, bet nepasikeliu nz.kas dar pakeltu verysad.gif
Atsakyti
Man ir buvo mazakraujyste, taciau 23sav.nestumo viskas susitvarke bigsmile.gif bigsmile.gif aisku valgiau daug burokeliu,geriau gelezies ax.gif ax.gif net nustebau kai pasake kad viskas gerai su krauju tyrimais. Man nuo mazens buvo mazakraujyste. Tikiuosi issilaikys geras kraujas iki nestumo pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
ligonineje padare tyrima ir nustate gelezies anemija g.gif ar turint sia beda gali buti kad delto kasdien bega kraujas is nosies? o saldytuose burokeliuose islieka gelezis ar jau nebelabai?
Atsakyti
Tikiuosi nepasikartosiu wink.gif
Man taip pat zemas hemaglobinas nuo nestumo pradzios, truputeli gal ir pakeliau, bet.. kaip kaskas minejo kudikis pasiima kiek jam reikia.
As geriu 100% granatu sultis (siuo metu pigiau nei granato vaisius pirkti), stengiuosi, kad maiste butu burokeliai, valgiau nemazai zemuogiu. Dar geriu sviezias dilgeliu sultis su citrina. Nuskintas, nuplautas dilgeles sumalu "mesmale" ir perkosiu, kad skaniau gertusi dar vienos citrinos sultis ispaudziu. Santykis citrinos ir dilgeliu panasus. Pasidarykite tik kokiom 4 dienom, kad nesugestu (laikyti saldytuve). Vatojama po puse stikliuko kasdien, as geriu beveik pilna smile.gif Manau dilgeles ir citrina man daugiausia padeda palaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAdene: 02 liepos 2010 - 22:17
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 06 liepos 2010 - 11:55
Man irgi gydytoja paskyrė gerti Tardyferon, po 2 tabl. per dieną. Ir sakė valgyti žemuoges ir vyšnias.
Atsakyti
Na aš irgi sergu anemija. Ėjau čia pavasarį pasitikrinti pas gydytojus... Visada aš tokia baltutė vaikštau, mat šviesaus gymio esu. Bet va pavasaris atėjo jaust pradėjau nuolatinį nuovargį, širdelė pradėjo nerimauti skausmai užeidavo retkarčiais... Galvojau, kad nuovargis ir tiek, nes valgydavau visada normaliai, nesilaikiau jokių dietų, bet buvo daug streso ir pan. Taigi išsityriau kraują ir pasirodo kraujas nusėdęs iki 80. Na aišku geriu vaistus tris kartus į dieną. Kemšuosi maistą. Ir štai po 1 mėnesio kraujas iki 96 pakilo. Aišku reguleriai vaikštau pas gydytoją, badausi pirštukus, bet savijauta va thumbup.gif .
Atsakyti