http://www.sveikas.l...te-anemija-349/
daug apie tai rasoma, tiesiog suvesk i paieska ir pamatysi
QUOTE(Keiti @ 2010 02 25, 00:18)
Nemanau, kad reikia preparatų, daugiau raudonos mėsytės valgykit Nėščiajai žemiausia kraujo riba yra 110, todėl Jūsų kraujas tikrai neblogas, o tuo labiau trečiajame trimestre.
šiandien gavau tyrimo atsakaymą - hemoblobinas 104
teks gerti gal Tardyferon'ą. Gal kas dar geresnį preparatą žinote?
Dabar 25 sav., ll trimestras
tiesa, įdomu o kaip "Ferro-Folgama"...? gal kas bandėt
mum 28sav ir hemoglobinas-90, tai israse FEROGLOBIN, man tai nlb tinka vemiu nuo ju ir plius geriau maisto papildus PREGNACARE, tai geriant abu maisto papildus isbere veida, o vat geriau TARDYFERON, tai siaip visai nrml o apart vaistuku sake valgyt kepeneliu, versienos, burokeliu, granatus..
QUOTE(maukis2 @ 2010 04 08, 17:27)
mum 28sav ir hemoglobinas-90, tai israse FEROGLOBIN, man tai nlb tinka vemiu nuo ju ir plius geriau maisto papildus PREGNACARE, tai geriant abu maisto papildus isbere veida, o vat geriau TARDYFERON, tai siaip visai nrml o apart vaistuku sake valgyt kepeneliu, versienos, burokeliu, granatus..
Ačiū už komentarą, už nuomonę.
Tikrai esu girdėjusi, kad geriant tų cheminių vitaminų nemažai, vaikus beria vėliau...
QUOTE(magic-magic @ 2010 04 08, 15:24)
šiandien gavau tyrimo atsakaymą - hemoblobinas 104
as geriu tardyferon mano hemogl. 107, kita savaite prisiduosiu-tikiuos pavyko per si men. pakelt hemoglobina
QUOTE(agpa @ 2010 04 12, 16:31)
as geriu tardyferon mano hemogl. 107, kita savaite prisiduosiu-tikiuos pavyko per si men. pakelt hemoglobina
kaip ir po kiek geriate? tikrai būtų labai smalsu sužinoti rezultatą, jei nesunku - brūkštelkit
QUOTE(magic-magic @ 2010 04 13, 13:48)
kaip ir po kiek geriate? tikrai būtų labai smalsu sužinoti rezultatą, jei nesunku - brūkštelkit
1 tabl./dienoj po valgio kai zinosiu rezultata, butinai parasysiu
na man pries pirma nestuma buvo nukrites gelezis jau, per pirma nestuma labai prastai buvo, nieks nekilo, geriau gelezi nuo tada, kudikiui irgi anemija, keliam keliam, girdom gelezi, kisam mesytes..
praejjus 6men po gimdymo vel pastojau su dar tragiskesne situacija, dabar tai jau nebezinau ko griebtis
praejjus 6men po gimdymo vel pastojau su dar tragiskesne situacija, dabar tai jau nebezinau ko griebtis
Dilgėlių arbatoje yra daug geležies. Dar svarbus geležies pasisavinimui vitC. Stabdo pasisavinimą pieno produktai..
Papildyta:
Silpnumas, nuovargis, nuolat norisi miego. Slenka plaukai, blyški oda, silpni nagai. Mane labai visokie virusiukai puldavo Bet man mažakraujystė buvo nustatyta praėjus metams po gimdymo. Maitinau ilgai, tai ir nusilpo organizmas.
Papildyta:
QUOTE(linamalatji @ 2010 04 06, 00:06)
gal galit pasakyti koki pozymiai mazakraujystes? kokia savijauta?
Silpnumas, nuovargis, nuolat norisi miego. Slenka plaukai, blyški oda, silpni nagai. Mane labai visokie virusiukai puldavo Bet man mažakraujystė buvo nustatyta praėjus metams po gimdymo. Maitinau ilgai, tai ir nusilpo organizmas.
žinokit pradėjusi gerti Tardyferon'ą - net jaučiuosi kitaip
Tik įdomu ar leliui viskas gerai ar jam patinka
Tik įdomu ar leliui viskas gerai ar jam patinka