Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

http://www.sveikas.l...te-anemija-349/

daug apie tai rasoma, tiesiog suvesk i paieska ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 02 25, 00:18)
Nemanau, kad reikia preparatų, daugiau raudonos mėsytės valgykit wink.gif Nėščiajai žemiausia kraujo riba yra 110, todėl Jūsų kraujas tikrai neblogas, o tuo labiau trečiajame trimestre.

šiandien gavau tyrimo atsakaymą - hemoblobinas 104 unsure.gif
teks gerti gal Tardyferon'ą. Gal kas dar geresnį preparatą žinote?
Dabar 25 sav., ll trimestras
Atsakyti
tiesa, įdomu o kaip "Ferro-Folgama"...? gal kas bandėt
Atsakyti
mum 28sav ir hemoglobinas-90, tai israse FEROGLOBIN, man tai nlb tinka schmoll.gif vemiu nuo ju ir plius geriau maisto papildus PREGNACARE, tai geriant abu maisto papildus isbere veida, o vat geriau TARDYFERON, tai siaip visai nrml smile.gif o apart vaistuku sake valgyt kepeneliu, versienos, burokeliu, granatus..
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 04 08, 17:27)
mum 28sav ir hemoglobinas-90, tai israse FEROGLOBIN, man tai nlb tinka schmoll.gif  vemiu nuo ju ir plius geriau maisto papildus  PREGNACARE, tai geriant abu maisto papildus isbere veida, o vat geriau TARDYFERON, tai siaip visai nrml smile.gif o apart vaistuku sake valgyt kepeneliu, versienos, burokeliu, granatus..

Ačiū už komentarą, už nuomonę.
Tikrai esu girdėjusi, kad geriant tų cheminių vitaminų nemažai, vaikus beria vėliau...
Atsakyti

Yra geras gelezies preparatas is Amway. BBent jau raso, kad geleis isgauta is uogu, naturali. Tabletes kramtomos ir tikrai skanios plius netrikdo virskinimo. As dabar netgi vaikui duodu po pusele, jei nevalgo mesytes.
Atsakyti
QUOTE(magic-magic @ 2010 04 08, 15:24)
šiandien gavau tyrimo atsakaymą - hemoblobinas 104  unsure.gif
teks gerti gal Tardyferon'ą. Gal kas dar geresnį preparatą žinote?
Dabar 25 sav., ll trimestras

as geriu tardyferon mirksiukas.gif mano hemogl. 107, kita savaite prisiduosiu-tikiuos pavyko per si men. pakelt hemoglobina g.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 04 12, 16:31)
as geriu tardyferon mirksiukas.gif mano hemogl. 107, kita savaite prisiduosiu-tikiuos pavyko per si men. pakelt hemoglobina g.gif

kaip ir po kiek geriate? ax.gif tikrai būtų labai smalsu sužinoti rezultatą, jei nesunku - brūkštelkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(magic-magic @ 2010 04 13, 13:48)
kaip ir po kiek geriate? ax.gif  tikrai būtų labai smalsu sužinoti rezultatą, jei nesunku - brūkštelkit wink.gif

1 tabl./dienoj po valgio wink.gif kai zinosiu rezultata, butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
na man pries pirma nestuma buvo nukrites gelezis jau, per pirma nestuma labai prastai buvo, nieks nekilo, geriau gelezi nuo tada, kudikiui irgi anemija, keliam keliam, girdom gelezi, kisam mesytes..
praejjus 6men po gimdymo vel pastojau su dar tragiskesne situacija, dabar tai jau nebezinau ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
Dilgėlių arbatoje yra daug geležies. Dar svarbus geležies pasisavinimui vitC. Stabdo pasisavinimą pieno produktai..
Papildyta:
QUOTE(linamalatji @ 2010 04 06, 00:06)
gal galit pasakyti koki pozymiai mazakraujystes? kokia savijauta?

Silpnumas, nuovargis, nuolat norisi miego. Slenka plaukai, blyški oda, silpni nagai. Mane labai visokie virusiukai puldavo ax.gif Bet man mažakraujystė buvo nustatyta praėjus metams po gimdymo. Maitinau ilgai, tai ir nusilpo organizmas.
Atsakyti
žinokit pradėjusi gerti Tardyferon'ą - net jaučiuosi kitaip thumbup.gif
Tik įdomu ar leliui viskas gerai rolleyes.gif ar jam patinka hihihi.gif
Atsakyti