Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

QUOTE(Mama_aura @ 2009 07 16, 08:47)
man leido ir tik leidziant kazkiek pakildavo jos kiekis. Taip buvo visa nestuma. Nepadedavo nei geriamos, nei is maisto niekaip man jos nepasisavindavo  verysad.gif

Na man irgi ne tik, kad nepakyla, bet ir krenta blink.gif , na ziuresim kokia bus dabar situacija.
Ar tiesa, kad tai labai skausmingos injekcijos? g.gif
Atsakyti
dilgeles yra labai geras ir laiko patikrintas augalas ,jose didelis gelezies kiekis,as buvau donore visada,bet vienakart buvo per zemas hemoglobinas ir neeme kraujo,nusiunte kraujo centre pas gyd.o ten toks senukas daktariukas l.fainas sedejo,ir liepe viska ka geriu imest dilgeles lapa,ar i kava ar arbata,nes tik imestas jis palieka gelezi, kadangi turejau dziovintu tai saziningai taip geriau labai greit atsistate net stebejausi. tiesa ,skonio nei kava nei arbata nuo dilgeles nepakeicia .
Atsakyti
Niekada kraujas nebuvo stiprus,kokius tik vitaminus buvau neisbandziusi,niekas nepadedavo,o kad ir padedavo tai tik laikinai.Kol nepradejau naudoti riesutu.Tiesiog velu rudeni,ir ankstyva pavasari nusiperku po puse kg visu rusiu ,tai gaunasi gan nemazai 2.5-3kg.Ir juos valgau tiek kiek yra noras,dabar kraujas tikrai geras ir neturiu jokiu problemu thumbup.gif .Tikrai nepriaugu jokiu papildomu kg,taip pat jie labai pagelbsti jai viduriukai buna uzkieteja ax.gif .
Atsakyti
NATURALUS produktai, kurie labai padeda salia Fe preparatu: raudonu vynuogiu sultys, juodi ikrai, juodos pupeles, raudona mesa, spinatai, rauginti kopustai ir ju sultys. Bet tik naturalus, kuo maziau apdoroti!
Atsakyti
Sveikutes, na as irgi su ta beda...pas mane 102 buvo pries tris savaites,o sako nuo 20 nestumo savaites dar labaiu krenta.....
Taigi geriu gelezi, valgau jautiena, juodus serbentus, bandziau toki laiudiska receptuka- sako geras, jei kam reikes-parasykit....Ziuresim kai tirs vel, koks bus...idomu leliui nekenkia?
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 07 21, 14:56)
Sveikutes, na as irgi su ta beda...pas mane 102 buvo pries tris savaites,o sako nuo 20 nestumo savaites dar labaiu krenta.....
Taigi geriu gelezi, valgau jautiena, juodus serbentus, bandziau toki laiudiska receptuka- sako geras, jei kam reikes-parasykit....Ziuresim kai tirs vel, koks bus...idomu leliui nekenkia?

man visa nestuma buvo/yra hemoglobinas "ant ribos". Tai 114, 110. Susirupinau del leliaus, bet man uztikrino, kad jam nieko negresia
Atsakyti
Skaiciau, kad leliui jau negerai, kai HB maziau nei 90...

Nu va padare tyrimus, ir po menesio , nors ir gelezi geriau dar pakrito iki 99, ar kas geret gelezi du kart i diena....kaip geriau gerti,kad isisavintu...
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 07 24, 13:42)
man visa nestuma buvo/yra hemoglobinas "ant ribos". Tai 114, 110. Susirupinau del leliaus, bet man uztikrino, kad jam nieko negresia

Tai cia dar labai geras hemaglobinas thumbup.gif Mano tokiu nestumo laiku buvo 80, o tik po gimdymo 60 verysad.gif Norejo kraujo perpylima daryt, bet kai pamate, kad pati vaikstau, neperpyle...
Papildyta:
QUOTE(VaidaI @ 2009 07 24, 15:50)
Skaiciau, kad leliui jau negerai, kai HB maziau nei 90...

Nu va padare tyrimus, ir po menesio , nors ir gelezi geriau dar pakrito iki 99, ar kas geret gelezi du kart i diena....kaip geriau gerti,kad isisavintu...

Reikia gerti su rugsciom sultim, apelsinu ir pan.
Atsakyti
Man preis menesi irgi nustate anemija. Israse tardiferona, sekmingai ji isgeriau, bet prie to pacio geriau granatu sultis, valgiau iv.riesutu ir geriau zelmenu sultis ir ka gi po menesio tyrimai geri, gelezis pakilo, tad nevisuomet tik vaistai padeda 4u.gif Paskutiniu metu daug geros informacijos esu isgirdusi butent apie zelmenu sultis, tad pabandykite!
Atsakyti
Dekui, gebene ir bigliuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai gelezis nukrenta treciame trimestre, nes pilvinukas pradeda kaupti gelezies atsargas smile.gif Siuo metu mano gelezis nukritusi, nors po truputi kyla (buvo 104 dabar 130) geriu gelezi ir prisiziuriu maista smile.gif
Atsakyti
as irg geriau tardyferon ir granatu sultis, buvo atsitaise, o db ir vel verysad.gif ir mazytei mano jau zemiau normos gelezis verysad.gif
Atsakyti