Dar jaucio liezivus! Jame daugiausia gelezies!
Ir nepamirskit apie MUSU obuolius!
labas
man 15 savaite hemoglobinas buvo tik 105, bet gydytoja neliepe dar gert gelezies, sake, kad antram trimestre zemutine riba tokia, va jei bus zemiau, tai jau reiks kazka daryt
as tada labai susiemiau, valgau daug mesos (ir jautiena itraukiau), daug darzoviu, uogu, hematogena ir 18 savaite HB buvo jau 118
na ne kazin kas, bet nekrenta ir netgi pakilo, reiskia neblogai
man 15 savaite hemoglobinas buvo tik 105, bet gydytoja neliepe dar gert gelezies, sake, kad antram trimestre zemutine riba tokia, va jei bus zemiau, tai jau reiks kazka daryt
as tada labai susiemiau, valgau daug mesos (ir jautiena itraukiau), daug darzoviu, uogu, hematogena ir 18 savaite HB buvo jau 118
QUOTE(TiAmo @ 2009 07 05, 20:35)
labas
Gydytoja teisi, nestumo pradzioj del to kad kraujas suskysteja Hb konc santykinai sumazeja Taciau tikraja bukle atspindi tik Feritino konc kraujyje
QUOTE(lauruuuke @ 2009 06 25, 12:17)
Su maistu gelezies pasisavinam tik apie 10 procentu,
netiesa..o beja is kur zinai kiek proc. gelezies pasisavina is maisto papildu?
is augalines kilmes produktu gelezies pasisavinama apie 10-20proc. o is gyvulines kilmes iki 40proc.
Man nustate hemoglobina 94. geriu gelezi, bet nuo jos negereja ne kiek, tik viduriai uzkieteja. Tai dabar pradejau be gelezies ir vaisius bei darzoves nerealiais kiekiais vartoti. eisiu tikrintis uz dvieju savaiciu, ziuresiu ar bus pakitimu. O tai kai kraujas nusilpes ir pati tokia nukvakusi, jegu neturiu, galeciau miegot ir miegot...
Idomus zmoniu poziuris, pagerus vitaminu ar papildu kelias savaites, laukiat rezultatu Aisku, stebuklu buna, bet minimalus rekomenduojamas bet kokiu vitaminu kursas yra 3-6men!
Gelezi reikia gert su vitC ir tuo metu nevartot daug pieno produktu, jeigu geriat kalci tai su 3val pertrauka
Gelezi reikia gert su vitC ir tuo metu nevartot daug pieno produktu, jeigu geriat kalci tai su 3val pertrauka
QUOTE(musik @ 2009 07 08, 09:50)
Idomus zmoniu poziuris, pagerus vitaminu ar papildu kelias savaites, laukiat rezultatu Aisku, stebuklu buna, bet minimalus rekomenduojamas bet kokiu vitaminu kursas yra 3-6men!
Na laukiam ir svarbiausia ne pacios taip sugalvojom, man taip pat paskirtas pakartotinis kraujo tyrimas po 2 savaiciu nuo gelezies preparatu paskyrimo, turbut ne siaip sau, kazkokio pagerejimo turbut vis tik galima tiketis , nesinoretu tiketi, kad gydytojai siaip sau siulo pasibadyti .
Siuo vasaros metu valgykit zemuoges ten labai daug gelezies, gerkit salieru sultis, petrazoliu sultys, dilgeliu arbatos atsigerkit, valgykit granatus visur apstu gelezies.Aisku ne viskas skanu kas naudinga bet juk pasiskaninti visuomet galima kito vaisiaus sultimis. Ir tuomet busim sveikos ir laimingos
QUOTE(musik @ 2009 07 08, 10:50)
Sutinku kad visiskai atsitaisytu reikia ilgo laiko. Bet po poros savaiciu taisyklingo vartojimo (ne kartu su kalciu, negeriant nieko su kofeinu ir pan.) tikrai turi matytis ar bent yra pagerejimas. Zinau zmogu kuriam gerokai soktelejo hemoglobinas net menesiui nepraejus. Bet va jei ir vartojant papildus toliau zemyn krenta, tai tikrai nekas...
Tas pakartotinas tyrimas po keliu savaiciu yra kontrolinis, kaip visiskai teisingai parase Gintaretare. Pasiziuret ar gereja situacija ir ar anemijos priezastis yra gelezies trukumas Pati esu gydytoja, taigi tikrai zinau kad vartot reikia ilgai ir nuobodziai
Jei su paprasta gelezim nelabai keliasi, labai geras preparatas su vit B12 Ferro Folgamma
Jei su paprasta gelezim nelabai keliasi, labai geras preparatas su vit B12 Ferro Folgamma
QUOTE(musik @ 2009 07 14, 11:13)
Tas pakartotinas tyrimas po keliu savaiciu yra kontrolinis, kaip visiskai teisingai parase Gintaretare. Pasiziuret ar gereja situacija ir ar anemijos priezastis yra gelezies trukumas Pati esu gydytoja, taigi tikrai zinau kad vartot reikia ilgai ir nuobodziai
Man israse Totema, geriamas ampulemis, kazin kaip jis? . Siaip ne taip pabaigiau 10 dienu kursa, dabar kartosiu tyrima kitos savaites pradzioje, ateiciai, turbut prasysiu, kad kazka duotu kito, nes sito skonis man slykstus iki negalejimo . Dar viena alternatyva girdejau, jei nepadeda geriami preparatai, leistis gelezi, ar kam nors leido? .
QUOTE(Aida @ 2009 07 15, 09:00)
Man israse Totema, geriamas ampulemis, kazin kaip jis? . Siaip ne taip pabaigiau 10 dienu kursa, dabar kartosiu tyrima kitos savaites pradzioje, ateiciai, turbut prasysiu, kad kazka duotu kito, nes sito skonis man slykstus iki negalejimo . Dar viena alternatyva girdejau, jei nepadeda geriami preparatai, leistis gelezi, ar kam nors leido? .
man leido ir tik leidziant kazkiek pakildavo jos kiekis. Taip buvo visa nestuma. Nepadedavo nei geriamos, nei is maisto niekaip man jos nepasisavindavo