pasakysiu toki dalyka,kad kai kraujas labai nusilpsta tai negerai nei nestukei nei vaikiukuj,tai man kai pradejo blogeti kraujas,as geriau gelezi,valgiau daug daug burokeliu salotu visokiausiu,geriau granatu sultis ir dar stengiausi valgyti mesos produktus. ir man kraujukas pasitaise ir pati geriau jaustis pradejau. nes geriausiai atsistatyti krauja naturaliais produktais ir nereik pamirst kad poilsis tam irgi turi itakos-kuo daugiau ilsesiesi-tuo geriau
as gelbejausi feroglobin vaistukais, po dvi per diena, nes man ir taip gelezies kiekis labai mazas. vaisyukai padejo. o is naturaliu produktu, tai patare valgyti ne visai iskelusius vistu plauciukus, man tai pasirode per daug bjauru ir nesiryzau valgyti tokio dalyko
Man irgi blogėja kraujukas Gydytojai prirašė gerti geležies, bet aš dar optimistė - jų negeriu, o geriu šviežiai spaustų sulčių kokteiliukus kasdien - raudonas burokėlis, morka, obuolys ir bulvė - reikėtų lygiomis dalimis. Vat eisiu tyrimų darytis šią savaitėlę, tikiuosi kraujukas bus geresnis
is darzoviu gelezis sunkiai pasisavinama tik apie 20% geriausiai pasisavinama gelezis is mesos valgykit jautiena, kiauliena, liezuvius
Mano irgi Feritinas 12, nors Hemoglobinas 125.
Pradejau gert gelezi Royal Club firmos, as ju kalci geriu, tai labai patenkinta ir kaina ir kokybe!
Pradejau gert gelezi Royal Club firmos, as ju kalci geriu, tai labai patenkinta ir kaina ir kokybe!
As geriau gelezi, valgiau burokelius, grikius, geriau morku - burekeliu-obuoliu sultis, bet per visa nestuma ir nepasiekiau normos
Man hemoglobinas irgi nukrito, bet gydytoja kol kas gekezies gerti nesiule, liepe stiprinti kraujuka naturaliais budais, t.y. valgyti kuo daugiau jautienos, liezuviu, gerti burokeliu su citrina sultis. Labai padeda graikiniai riesutai (nelukstenti). Mano 2 drauges pastoviai serga mazakraujyste, tai davem man toki super recepta, sake labai efektingas, tai as dabar ji vartoju ir tikiu, kad pades
Taigi: 1 burokelio sultys
1 citrinos sultys
1 saukstas spanguoliu sulciu
1 saukstas medaus.
Laikykite saldytuve ir kas ryta ant tuscio skrandzio po 1 sauksta. Galima per diena apie 3 saukstus.
Taigi: 1 burokelio sultys
1 citrinos sultys
1 saukstas spanguoliu sulciu
1 saukstas medaus.
Laikykite saldytuve ir kas ryta ant tuscio skrandzio po 1 sauksta. Galima per diena apie 3 saukstus.
QUOTE(lauruuuke @ 2009 06 04, 11:49)
As papildomai vartojau ferrofolgamma gelezies preparata ,tai man padejo, bet sake nuolatos turiu tirtis krauja.
ir man buvo nusilpes kraujas, bet pataisiau as ji tuo paciu gelezies preparatu ir daznu hematogeno skanavimu
sveikos mamytes, jungiuosi prie jusu ir as;] na man taip pat nestumo metu nusilpes kraujukas daktare israse gelezies pagerti, liepe ilsetis, bet nzn nuo ko net taip man, visad sveikutele buvau. gal tam ytakos turi stresas, kurio nemazai ;// ir tai, kd nestumo metu beveik negeriau jokiu vitaminu nes manalergija jie sukelia ;/ bet tikiuos visks bus gerai;> lb neramu del leliuko, kad jam nepakenktu, kad jam viskas butu gerai tik