Ir man mazakraujyste
bet, kaip supratau, dar nedidele- maciau, kad hemoglobinas 110. Gydytoja israse gerti Ferrofolgamma. Labai tikiuosi, kad kraujukas pageres
Anyta dave burokeliu, sake susitarkuoti ir su grietine pasidaryti salotu- tai jie dar stovi saldytuve, nelabai man ju norisi...
mano hemoglobinas 115 ir sake ant ribos dar, kad mazakraujystes nera dar taip burokeliai labai sveika, bent taip visi sako, o man ju salotos dar ir patinka
Pradejau burokeliu, morku, obuoliu sultis gerti, bet tik kas antra diena ir visai nieko kazkada buvau pasidariusi tai labai neskanu buvo Bus matyt ar pageres kraujas
QUOTE(mafiene @ 2008 12 22, 16:53)
Pradejau burokeliu, morku, obuoliu sultis gerti, bet tik kas antra diena ir visai nieko kazkada buvau pasidariusi tai labai neskanu buvo Bus matyt ar pageres kraujas
sultis tai tik obuoliu megstu, kitu negaliu gerti, pykina, tai taip morkas grauziu, burokeliu saloteles darausi
o jums pastovei kraujo tyrimus daro? nes man viena kart padare ir viskas..
QUOTE(atide1985 @ 2008 12 22, 16:57)
sultis tai tik obuoliu megstu, kitu negaliu gerti, pykina, tai taip morkas grauziu, burokeliu saloteles darausi
Nežinau, man visai patinka burokėlių-morkų-obuolių sultys. Pati jas spaudžiu (tiesa reikia vėl išsausti ). Be to, kad juos geriu ne litrais, užtenka po stiklinę į dieną ir tai aš ištempiu - išgeriu per tris kartus (ryte-diena-vakare). Mmmm skanu
Be to ne gerkit kavos-arbatos-pieno 2 val. prieš ir po geriamųjų geležies prieparatų!
Jaučiuosi geriau. Kitą sav. patikrins gemoglobiną žiūrėsim, lygtai neturėtų dar nukristi, nes kuo toliau, tuo daugiau geležies atima vaikelis
QUOTE(atide1985 @ 2008 12 22, 15:57)
Man jau atsibodo burokeliu salotos ir kuo toliau tuo labiau tinginys lipa ant peciu nes namie pasidaryti saloteles geriau nei pirkti
Man krauja gal kokius 3-4 kartus jau tikrino jei ne daugiau, nes hemoglobinas mazejo, tai ir ziuredavo kaip jis kinta.
Aišku reikia mėsos valgyt. Dar galima Hematogeną. Aš tai dabar ištisai valgau šviežius kopūstus. Pasidarau salotų su aliejum, arba atsiplėšiu po vieną lapą ir graužiu prie televizoriaus. Skaičiau, kad jie turi geležies.
na is mesos bent jau man gydytoja sake, kad labiausisi jautiena padeda.. as taip pat stengiuosi valgyt ko daugiau darzoviu ir vaisiu, tik man keista, kad sake reikia sekti krauja, o tyrimu nebedaro man
Man irgi paskutinį kartą nebedarė tyrimo. O gydytojos klausiau ar man pradės kristi hemoglobinas tai ji pasakė, kad jei normaliai, o svarbiausia reguliariai maitinsiuos ir daug ilsėsiuos tai tikrai nenukris
QUOTE(Jauja @ 2004 03 08, 16:18)
Pas mane 105. Susirūpinti reikia, jei žemiau 120, berods... Bet galiu ir meluoti.
o as klausiau kas atsitinka, kuomet to hemoglobino per mazai vaikeliui - ir esme tame, kad vaikelis tuomet gauna per mazai deguonies ir automtiskai silpniau vystosi jo smegenys, t.y. pasake, kad gali buti ne toks imlus zinioms. taigi verciau gerti tas neskanias sultis.
Na štai mamytės, geros naujienos - gemoglobinas padidėjo nuo 93 iki 107! Aišku ne virš 111, bet jau šis tas - reiškia mano metodika suveikė!
Pameginkit ir jūs! Nerikite tuščiai geležį ir sultys, svarbiausia protingai spręsti problemą
Pameginkit ir jūs! Nerikite tuščiai geležį ir sultys, svarbiausia protingai spręsti problemą
QUOTE(knatalja @ 2008 12 30, 12:26)
Na štai mamytės, geros naujienos - gemoglobinas padidėjo nuo 93 iki 107! Aišku ne virš 111, bet jau šis tas - reiškia mano metodika suveikė!
reikes butinai ismeginti, jei jau taip padejo tau, gal pagelbes ir man