Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

QUOTE(Deiman @ 2008 10 29, 17:47)
aš mėnesį tas sultis gėriau ir pavyko pasikelti hemoglobiną 8-niom padalom, tuo tarpu, kai terdyferon per mėnesį pakėlė  3 padalom.
o dėl vidurių, tai eidavau į tualetą 1 kartą į savaitę arba į pusantros, o dabar kiekvieną dieną arba kas antrą.
bet sakau, aš tas sultis nenormaliai geriu. per dvi dienas trilitrinį stiklainį  biggrin.gif

o rūgštis nekyla blink.gif aš tai sultis ir gerčiau be saiko, na bet taip šlykštu kai rūgštys sukyla doh.gif bandžiau dar greipfruktų sultis gert-tai baisu schmoll.gif tokios šlykščios man pasirodė, o irgi rūgštis sukilo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 11, 18:55)
bandžiau dar greipfruktų sultis gert-tai baisu schmoll.gif tokios šlykščios man pasirodė, o irgi rūgštis sukilo verysad.gif

Su greipfrutų sultimis iš vis atsargiai reiktų elgtis, labai daug internete medžiagos apie atrastą jų kenksmingumą vartojant kai kuriuos vaistus
Atsakyti
Tai kad su visais citrusiniais vaisiais nestuke.gif nestukems reikia buti atsargioms, nepiktnaudziauti tongue.gif nepadauginti ax.gif nors ir labai kartais norisi ax.gif
Atsakyti
Su vaisiais ir darzovem pasikelt hemoglobina labai sunku.Geriausia gelezis pasisavinama is raudonos mesos.Bet kadangi as jos nevalgau,tai man labai padejo Feroglobinas.
Atsakyti
Prisijungiu ir as i si skyreli. dar tik nestumo pradzia o man jau mazakraujyste. mane pykina net nuo mesos kvapo, 2 menesius negalejau isvis mesos valgyt, va ir rezultatas doh.gif o dar seimos gydytoja prigasdino, kaip as vaika isnesiosiu jei toks zemas hemoglobinas nėstumo pradzioj verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuksss: 13 lapkričio 2008 - 08:27
QUOTE(katuksss @ 2008 11 13, 09:25)
Prisijungiu ir as i si skyreli. dar tik nestumo pradzia o man jau mazakraujyste. mane pykina net nuo mesos kvapo, 2 menesius negalejau isvis mesos valgyt, va ir rezultatas  doh.gif  o dar seimos gydytoja prigasdino, kaip as vaika isnesiosiu jei toks zemas hemoglobinas nėstumo pradzioj  verysad.gif

Sveika, o tai koks siuo metu tavo hemoglobinas?
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2008 11 13, 08:25)
Prisijungiu ir as i si skyreli. dar tik nestumo pradzia o man jau mazakraujyste. mane pykina net nuo mesos kvapo, 2 menesius negalejau isvis mesos valgyt, va ir rezultatas  doh.gif  o dar seimos gydytoja prigasdino, kaip as vaika isnesiosiu jei toks zemas hemoglobinas nėstumo pradzioj  verysad.gif

Nėščiajai hemoglobino riba yra 110 ir tai yra normalu, o paskutinį trimestrą riba dar mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2008 11 13, 10:17)
Sveika, o tai koks siuo metu tavo hemoglobinas?

109
Atsakyti
As mesos irgi kvapo negaliu pakesti.
Mesos is tikro reiktu valgyti kas diena ir po ne mazai, be to tai turetu buti triusiena, jautiena, o ne kiauliena ar vistiena.
As pabandziau prisiversti, tai skanius pietus apturejo WC.
Siaip kiti budai, kurie man pakele Hb nuo 116 iki 126
vienas:
1.Burokeliu sultys su obuoliais ir morkom. Lieka tik kvapas, skonis normalus.
Gerti bent po stikline per diena.
2. gerti granatu sultis ir valgyti daigintus kviecius kas diena.
3. Feroglobino ir jokiu kitu preparatu isskyrus Fenules negalejau gerti. Sis preparatas nedirgino man gleivines, nes kazkaip atsipalaiduoja zarnose palaipsniui (nuo Feroglobino ziauriai buvo sudirgintas skrandis). Fenules per pora savaiciu pakele normaliai Hb..nezinau kiek nuo 109 pakels, bet svarbu, kad kiltu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2008 11 13, 19:26)

Viskas čia ne taip tragiškai, kaip tau "nupiešė" gydytoja wink.gif Nurimk, pagersi vaistuku geležiai pakelti, valgysi produktų, turinčių daugiau geležies ir viskas bus gerai wink.gif Po kelių mėnesių parašyk, kaip sekėsi. Mano HB prieš gimdymą pats mažiausias buvo 70 ir nieko, viskas ok, nemiriau lotuliukas.gif Dabar HB norma.
Atsakyti
merginos aciu uz palaikyma ir pagalba, kazkaip ramiau ant sirdies pasidare 4u.gif
Atsakyti
manau beveik visos nestuke.gif turi sia problema. mano hemaglobinas 102, geriau visa men gydytojos israsyta toki naturalu sirupa, bet man jis nelabai padejo, dar viena buteliuka gersiu. Stengiuosi daugiau burokeliu valgyti. gydytoja nenori, kad gerciau vaistus, ir beja manes visai negasdina, kad per mazas labai jau ar ka. labai gerbiu savo gydytoja uz tai, kad ji niekada nepamokslauja, nei del tyrimu rezultatu, nei del svorio, nei del kitu dalyku. thumbup.gif
Atsakyti