pasikėliau aš tą savo hemoglobiną, bet tikriausiai ne su tuo kokteiliuku (labai trumpai jį gėriau, labai bjaurus ), o tikriausiai, kad su obuolių sultimis. nes aš jas geriu be saiko, į dieną maždaug po 1.5 l
ir internete skaičiau, kad obuolių sultys labai padeda mažakraujystės atveju
taigi ir skanu, ir sveika
o man tardiferoni išrašė, nes nukrito hemoglobinas iki 96 klausiau, ar vaisiai padeda ir t.t.-tai sakė taip, bet efektingiausia yra jautiena, nes visi vaisiai labai negreit pakels hemoglobina-o jis pernelyg žemas, kad be vaistų apsieit...žodžiu vyras privirė jautienos-tai žiaugčiodama valgiau ir galų gale neištvėrus nusprendžiau nebevalgyt dabar tik tardiferoni ir lengvi geležies vitaminukai iš amway...tikiuosi atsistatys, nes pagal savijautą jaučiu, kad gerėja (nebealpstu ir nebesilpna netgi )
o man tardiferoni išrašė, nes nukrito hemoglobinas iki 96 klausiau, ar vaisiai padeda ir t.t.-tai sakė taip, bet efektingiausia yra jautiena, nes visi vaisiai labai negreit pakels hemoglobina-o jis pernelyg žemas, kad be vaistų apsieit...žodžiu vyras privirė jautienos-tai žiaugčiodama valgiau ir galų gale neištvėrus nusprendžiau nebevalgyt dabar tik tardiferoni ir lengvi geležies vitaminukai iš amway...tikiuosi atsistatys, nes pagal savijautą jaučiu, kad gerėja (nebealpstu ir nebesilpna netgi )
anakardzio riesutai ir pistacijos turi daugiau gelezies net uz jautiena paskaityt i-nete pagooglinus gali o man ta ir gydytoja sake kai ligoninej gulejau
Taigi mamytes rinkites produktus, atsizvelgdamos ir i tai.
Dar idomus prierasas toks: "Atgaminti išsekusias geležies atsargas be medikamentų, tik su maistu gaunama geležimi, neįmanoma. Atitinkamo dietinio gydymo efekto būtų galima tikėtis tik tuomet, kai ligonis kasdien suvalgytų 10 kartų nei įprastinis maisto davinį, pvz. 2 geležies sulfato tabletės atitinka beveik 6kg jautienos."
Valio, pavyko pasikelti savo hemoglobina nuo 90 iki 155, dabar gelezies net per daug... Tiesa pasakius net nezinau kas padejo: ar geremos gelezies ampoles, ar mano jau minetas desertas is spanguoliu, citrinos ir medaus... Zinau tik viena, kad vienas is dvieju, nes mesos taip ir neprisiverciau valgyti.. Be to, dar ir po 2 obuolius per diena suvalgydavau.. na istai r rezultatas vos per menesi...
aš mėnesį tas sultis gėriau ir pavyko pasikelti hemoglobiną 8-niom padalom, tuo tarpu, kai terdyferon per mėnesį pakėlė 3 padalom. o dėl vidurių, tai eidavau į tualetą 1 kartą į savaitę arba į pusantros, o dabar kiekvieną dieną arba kas antrą. bet sakau, aš tas sultis nenormaliai geriu. per dvi dienas trilitrinį stiklainį
aš mėnesį tas sultis gėriau ir pavyko pasikelti hemoglobiną 8-niom padalom, tuo tarpu, kai terdyferon per mėnesį pakėlė 3 padalom.
o dėl vidurių, tai eidavau į tualetą 1 kartą į savaitę arba į pusantros, o dabar kiekvieną dieną arba kas antrą.
bet sakau, aš tas sultis nenormaliai geriu. per dvi dienas trilitrinį stiklainį
Ir as bandziau burokeliu sultis gerti, maisiau su morkomis, obuoliais, taciau skonis mano vyras paragavo, tai vos ne bego isspjauti sako kokiu cia zemiu pridejai nors tu burokeliu tik vos vos tedejau Reikes pasinaudoti patarimu ir palaikyti sultis pora valandeliu saldytuve, gal ir bus kitoks skonis