Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Eslauda,27 man.Bet turiu laaaaabai gilia raukshle tarpuragi,ten netgi uzpildyma ruoshiuos daryt.Net mano mama liepia tai apsidaryt.Labai jau daznai raukaus turbut biggrin.gif
O shiaip,jei neklystu,tai serumai uz kremus stipresni g.gif
Atsakyti
Labutis moterys ir merginos,
Esu USA. Dirbu su Kanebo linija pati naudoju kai kuriuos produktus,jeigu kyla klausimu mielai astsakysiu klauskite.
Pastebejau,vyko kalba apie blakstienu tusa 38 C,sio tuso esme tame,kad prie 38 laipsniu temperaturos,vyksta reakcija tarp ingradientu esanciu tuse,tada jie prasiskverbia i blakstienos plauka ir skatina jas augti smile.gif Kolkas tarp kosmetikos lyderiu tik sis tusas turi tokia funkcija.

Atsakyti
Ausrafl,viena dermatologe sake,kad mums europietems japonu priemones neduoda tokio pat poveikio kaip azijietems.
Kad pinigus svaistom i ora.
Kokia tavo nuomone bigsmile.gif

Ka pasakysi apie Wrinkless kremuka ?
Atsakyti
QUOTE(España @ 2007 10 12, 15:07)
Eslauda,27 man.Bet turiu laaaaabai gilia raukshle tarpuragi,ten netgi uzpildyma ruoshiuos daryt.Net mano mama liepia tai apsidaryt.Labai jau daznai raukaus turbut biggrin.gif
O shiaip,jei neklystu,tai serumai uz kremus stipresni g.gif

Tikrai per jauna doh.gif Is La Prairie tau siulyciau tiesiog drekinanti kremuka. O ta giliaja rauksle pabandyk uzpyldyti tokiais piestukais kaip siuliau (PVZ. CERAMIDE PLUMP PERFECT TARGETED LINE CONCENTRATE - Naujasis ELIZABETH ARDEN išradimas. Šis pieštukas, kurio gale yra siauras aplikatorius, puikiai „pripildo“ mimikos raukšles – kaktos, tarp antakių įsirėžiančias linijas, raukšleles prie burnos. CERAMIDE PLUMP PERFECT TARGETED LINE CONCENTRATE veikia iš karto, o jo poveikis – ilgalaikis. Oda tampa akivaizdžiai lygesnė, atsipalaidavusi).
user posted image
Serumai yra efektyvesni uz kremus, kadangi jie prasiskverbia giliau nei kremai.
QUOTE(addicted @ 2007 10 12, 20:54)
Ausrafl,viena dermatologe sake,kad mums europietems japonu priemones neduoda tokio pat poveikio kaip azijietems.
Kad pinigus svaistom i ora.
Kokia tavo nuomone  bigsmile.gif

Nezinau ka atsakys Ausrafl, bet as galiu pasakyti is patirties, kad Kanebo padare dideli teigiama poveiki mano odai, nei vienu Chanel, Dior, Clarins, YSL, Givenchy ir t.t. nepasiekiau tokio rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
I si klausima galiu atsakyti truputeli kitaip,ne tik kaip Kanebo linijos atstove,bet kaip ir medike (biotechnologiju srityje).Mano nuomone:nei viena kosmetika neisvystyta iki tokio lygio,kad galetu veikti kazkokiame genu lygmenyje juk tik tuom ir skiriasi zmones,visos kosmetikos ka daro,tai veikia lasteliu lygyje,o lastelemis,ju struktura,medziagu apykaitos procesu ir t.t. mes esame visi vienodi.

Apie koki krema tiksliai klausi,parasyk tikslu pavadinima,nes Kanebo visa linija yra anti aging, tai yra ir anti wrinkles.Visu Kanebo produktu pagrindinis ingradientas yra naturalus silkas.Jis isgaunamas tik Japonijoje.Kanebo atkreipe demesi i Joponu moteru oda,kuri visame pasauli pasizymi baltumu,svelnumu ir lygumu,pasinaudojo senomis tradicijomis,jas idiege i savo kosmetika..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrafl @ 2007 10 12, 23:30)

AAusrafl, ar Kanebo drekinanti seruma Polish Essence galima naudot istisus metus, ar daryt pertraukas?
Atsakyti
Mielai atsakau.Polish Essence-rekomenduojama naudoti tada kada tu manai,kad ji tau reikalinga.Jeigu tavo oda yra sausa,aisku ja reikia drekinti pastoviai,kol pasieksi normalios odos rezulta.Kitu moteru oda visa gyvenima buna sausa,tai ir esencija reikia naudoti visa laika.Jeigu oda yra labai sausa po visu essenciju reikia dar naudoti emulsija ir krema.Mano pacios oda yra riebi,as naudoju tik essencijas ir emulsijas jokiu kremu,nes kremai riebiai odai dazniausiai netinka. Si essencija drekina oda iki giluminiu lasteles sluoksniu(gyliai prasiskverbia i pacias lasteles) ir apsaugo lasteles nuo dehidratacijos is isores.
Atsakyti
I si klausima galiu atsakyti truputeli kitaip,ne tik kaip Kanebo linijos atstove,bet kaip ir medike (biotechnologiju srityje).Mano nuomone:nei viena kosmetika neisvystyta iki tokio lygio,kad galetu veikti kazkokiame genu lygmenyje juk tik tuom ir skiriasi zmones,visos kosmetikos ka daro,tai veikia lasteliu lygyje,o lastelemis,ju struktura,medziagu apykaitos procesu ir t.t. mes esame visi vienodi.

Apie koki krema tiksliai klausi,parasyk tikslu pavadinima,nes Kanebo visa linija yra anti aging, tai yra ir anti wrinkles.Visu Kanebo produktu pagrindinis ingradientas yra naturalus silkas.Jis isgaunamas tik Japonijoje.Kanebo atkreipe demesi i Joponu moteru oda,kuri visame pasauli pasizymi baltumu,svelnumu ir lygumu,pasinaudojo senomis tradicijomis,jas idiege i savo kosmetika..... smile.gif

dermatologe aiskino,kad azijietiems grazio idealas sviesi oda,del to jos slepiasi nuo saules,kuri ir yra pagrindinis faktorius,kodel oda sensta.O priemones brangios-tai del to mes galvojam,kad brangu,tai ir veiksminga.....
va tokia jos teorija,del ko azijietes jaunai atrodo ax.gif

o wrinkless tai mimikos raukslytes uzpildantis zele-kremukas user posted image

Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 12, 22:35)
Nezinau ka atsakys Ausrafl, bet as galiu pasakyti is patirties, kad Kanebo padare dideli teigiama poveiki mano odai, nei vienu Chanel, Dior, Clarins, YSL, Givenchy ir t.t. nepasiekiau tokio rezultato bigsmile.gif

Dziaugiuos Eslauda kad patinka ir padeda
Reiks ir man kada nors Kanebo isbandyti tongue.gif
Dabar grizau prie Clarins ir negaliu atsidziaugt ax.gif
Atsakyti
Eslauda,na butinai pabandysiu Elizabet Arden,nes jau nebezinau ko griebtis doh.gif Nes ta raukshle mano viso veido ishraishka keicia verysad.gif
Atsakyti

As tai savo akimis esu maciusi Lancome krema, kur ant dezutes buvo parasyta "designed for asian skin". Gal cia gamintoju gudrybe g.gif
Atsakyti
Idomu pasidare ir man del tu azijietems skirtu fraziu. Na, o jeigu ir azijietems skirta, tai ka, ju oda kokios kitokios strukturos ar kaip g.gif
Na man viena mintis neramina, kad idealas - balta oda. Nes as kaip ir pradedu pastebeti, o gal jau paranoja doh.gif kad balina man veiduka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 17 spalio 2007 - 00:48
Cia ne apie Kanebo, bet va pavyzdys - naujo Estee Lauder kremuko aprasymas. Bet juo ir prekiauja tik Australijoje ir Tolimuosiuose Rytuose.

Estee Lauder
Nutritious Vita-Mineral Moisture Gel Creme 50ml/1.7oz
A luscious, fast absorbing gel cream
Refreshes skin in morning for a radiant, healthy look
Contains advanced skin-drenchers & essential minerals
Helps protect skin from daytime dehydration & external aggressors
Fortifies skin natural ability to revive skin
Skin appears soft & energized
Suitable for Asian skin types

Truputi pasiknaisiojus inernete matosi, kad oda skiriasi tarp rasiu ir net rases viduje. Kam idomu galite pagooglinti "asian skin type", "caucasian skin type". Skiriasi pigmentacija, riebumas, tai kaip oda absorbuoja priemones.
cia su kazkokiom formulem
Bet dauguma gamintoju gamina universalias priemones.
Atsakyti