Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Eslauda uzkabinai smile.gif nors patenkinta esu decleoru bet kai sunaudoju keiciu priemones gal reik kanebo isbandyt dar nieko neturejau. o kas ten per prausikliai du? kaip juos naudot ka daro jie gero?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 08 22, 00:05)
Eslauda uzkabinai smile.gif nors patenkinta esu decleoru  bet kai sunaudoju keiciu priemones gal reik kanebo isbandyt dar nieko neturejau. o kas ten per prausikliai du? kaip juos naudot ka daro jie gero?

Valymas skirstomas i 2 etapus, nuvalyti aliejaus pagrindo nesvarumus(kosmetika) ir vandens (prakaita ir dulkes). Step 1 - yra 4 rusiu priemones, is kuriu pasirenki butent savo odos tipui ir poreikiui. As naudoju - Cleansing milk.
Step 2 - 3 rusiu priemones. As naudoju - Creamy soap.
Po sio veido valymo, mano oda tampa idealiai svari smile.gif
Taip atrodo oda pries valyma -
user posted image

Taip atrodo oda, nuvalius ja Step 1 priemone-
user posted image

Po Step 2 valymo priemones -
user posted image

Skirtumas pries ir po valymo bigsmile.gif
user posted image

Kanebo firma, dideli demesi skiria veido odos nuvalymui, nes tik gerai nuvalyta oda, puikiai isisavina toliau naudojamas priemones.
Toliau as naudoju Losjona - Softening lotion(Light) ir Emulsija - Emulsion ( Light). Kai jauciu poreiki, po losjono tepu - Moisture polish essence (drekinanti seruma).
Rezultatas - oda kaip po kosmetologes. Jei nutarsi, isigyti sias priemones, pasiruosk papurtyt pinigine kaip reikalas mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 rugpjūčio 2007 - 23:43
kiek uz viska atseikejai? jei nepaslaptis. masn kazkaip negaila ir daugiau isleist nes kai susiperku visa linija man labai ilgam uztenka . kol reik pirkt naujas pamirsatu kiek mokejau uz senasias biggrin.gif
Atsakyti
Atseikejau tikrai daug - tikiuosi, kad kol sunaudosiu, kaina pamirsiu biggrin.gif As pirkau viska ne vienu metu. Per kelis kartus. Kainu tiksliai neatsiminsiu, bet mazdaug butu - Emulsija - Emulsion ( Light)- 229Lt., Losjonas - Softening lotion(Light) -apie 180Lt., valikliai step 1 ir step 2 - apie po 160Lt. Cia butu tokios pagrindines butinosios priemones - iseina - apie 729Lt. As dar pirkau Moisture polish essence (drekinanti seruma) - virs 200Lt. Pylinga is milteliu - apie 200Lt., ir priemone 10 seconds awakening essence - apie 200Lt. Cia ne i tema, bet dar pirkau Kanebo krutines seruma - virs 300Lt. Visko, kiek palikau kartu nesudedu, nenoriu zinot blush2.gif unsure.gif Bet, as atradau tikrai man patinkancias priemones, nes vistiek isleisdavau pinigu kruvas ir dar netikdavo priemones doh.gif Tai nesigailiu biggrin.gif bigsmile.gif Toliau ziuresiu, kaip bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 08 23, 16:03)
Atseikejau tikrai daug - tikiuosi, kad kol sunaudosiu, kaina pamirsiu  biggrin.gif  As pirkau viska ne vienu metu. Per kelis kartus. Kainu tiksliai neatsiminsiu, bet mazdaug butu - Emulsija - Emulsion ( Light)- 229Lt., Losjonas - Softening lotion(Light) -apie 180Lt., valikliai step 1 ir step 2 - apie po 160Lt. Cia butu tokios pagrindines butinosios priemones - iseina - apie 729Lt. As dar pirkau Moisture polish essence (drekinanti seruma) - virs 200Lt. Pylinga is milteliu - apie 200Lt., ir priemone 10 seconds awakening essence - apie 200Lt.  Cia ne i tema, bet  dar pirkau Kanebo krutines seruma - virs 300Lt.  Visko, kiek palikau kartu nesudedu, nenoriu zinot  blush2.gif  unsure.gif  Bet, as atradau tikrai man patinkancias priemones, nes vistiek isleisdavau pinigu kruvas ir dar netikdavo priemones  doh.gif  Tai nesigailiu  biggrin.gif  bigsmile.gif Toliau ziuresiu, kaip bus bigsmile.gif

O tai kuria linija veidui naudoji Inner Balance? O krutinei Sensai?
Vakar nuejau miegoti susimascius, kad ir man reikia krutinei. Bet gal i koki SPA pavaikscioti g.gif Neapsisprendziu unsure.gif
O kas prekiauja? Sarma?
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 08 24, 07:42)
Vakar nuejau miegoti susimascius, kad ir man reikia krutinei. Bet gal i koki SPA pavaikscioti g.gif Neapsisprendziu unsure.gif
O kas prekiauja? Sarma?

Taip Sarmoj yra Akropoli ir Europoje smile.gif
Atsakyti
Naudojau "Kanebo" stangrinamąjį-liekninantį kūno gelį nuoroda apie produktą, bet man nepatiko blush2.gif Išsitepus likdavo kažkoks glitumo, lipnumo pojūtis gan netrumpą laiką. Oda tapdavo gal ir "stangri", bet švelnumą prarasdavo, pasidengdavo kaip plėvele g.gif Ryte prausiantis po dušu galima aiškiai suprast, kad nesusigeria į odą..visas kūnas slidus ax.gif Kažkoks nesusipratimas g.gif Tepdavau daugiausia šlaunis ir rankų vidines puses, nes oda šiose srityse jau buvo nekokia, bet jokio gero poveikio nebuvo. Viską masažais susitvarkiau ir paprastais masažiniais aliejais rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 08 24, 10:42)
O kas prekiauja? Sarma?

Veidui naudoju naujaja linija - Sensai Silk, o krutinei - Sensai bigsmile.gif Prekiauja Kaune viena Kristiana ir Sarma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 rugpjūčio 2007 - 00:53
QUOTE(Rasma @ 2007 08 25, 18:13)
Naudojau "Kanebo"  stangrinamąjį-liekninantį kūno gelį nuoroda apie produktą, bet man nepatiko blush2.gif Išsitepus likdavo kažkoks glitumo, lipnumo pojūtis gan netrumpą laiką. Oda tapdavo gal ir "stangri", bet švelnumą prarasdavo, pasidengdavo kaip plėvele g.gif Ryte prausiantis po dušu galima aiškiai suprast, kad nesusigeria į odą..visas kūnas slidus ax.gif Kažkoks nesusipratimas g.gif Tepdavau daugiausia šlaunis ir rankų vidines puses, nes oda šiose srityse jau buvo nekokia, bet jokio gero poveikio nebuvo. Viską masažais susitvarkiau ir paprastais masažiniais aliejais rolleyes.gif
user posted image

Ir as ziurejau, bet nepatiko man kaip geriasi. Krutines serumas zymiai geriau susigere, kaina 314lt. g.gif Dar turiu laiko pagalvoti, kol matinti nustosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 08 23, 16:03)
Atseikejau tikrai daug - tikiuosi, kad kol sunaudosiu, kaina pamirsiu  biggrin.gif  As pirkau viska ne vienu metu. Per kelis kartus. Kainu tiksliai neatsiminsiu, bet mazdaug butu - Emulsija - Emulsion ( Light)- 229Lt., Losjonas - Softening lotion(Light) -apie 180Lt., valikliai step 1 ir step 2 - apie po 160Lt. Cia butu tokios pagrindines butinosios priemones - iseina - apie 729Lt. As dar pirkau Moisture polish essence (drekinanti seruma) - virs 200Lt. Pylinga is milteliu - apie 200Lt., ir priemone 10 seconds awakening essence - apie 200Lt.  Cia ne i tema, bet  dar pirkau Kanebo krutines seruma - virs 300Lt.  Visko, kiek palikau kartu nesudedu, nenoriu zinot  blush2.gif  unsure.gif  Bet, as atradau tikrai man patinkancias priemones, nes vistiek isleisdavau pinigu kruvas ir dar netikdavo priemones  doh.gif  Tai nesigailiu  biggrin.gif  bigsmile.gif Toliau ziuresiu, kaip bus bigsmile.gif

Galiu parasyti kainas, jei kas nors susidomejote ax.gif
SENSAI SILKY PURIFYING
Naujieji japonu kompanijos "Kanebo" veido valikliai "Sensai Silky Purifying" su naturaliomis veikliosiomis medziagomis svelniai valo ir puoseleja oda suteikdami jai silkinio spindesio. ju sudetyje, be koisimaru silko, yra migdolu ir apelsinu aliejaus, morku ekstrakto, kurie padeda atkurti odos skaistuma ir salina nuovargi bei itampa. Unikali 2 zingsneliu odos valymo sistema suteikia odai jaunatvisko gaivumo ir gyvybingumo. Valikliu serijoje - viskas, ko reikia kasdieniniams odos valymo ritualams.
Valomasis aliejus 150ml - 155 Lt
Valomasis gelis su sveitikliu 125ml - 155 lt
Valomasis kremas 125ml - 155 Lt
Valomasis pienelis 150ml - 155 Lt
Valomasis muilas (prausiklis ir kauke) 125ml - 155 Lt
Valomasis muilas 125ml, 150ml - 155Lt
Silkinis veido sveitiklis 40g - 216 Lt
Valomoji esencija 25ml - 122 Lt
Cia is Kristianos zurnalo ax.gif
Atsakyti
Parduodu is Kanebo meginukus,tai jei kas noresit rasykit i AZ.Labai patogu pries perkant dideli kieki isbandyti maza smile.gif
Atsakyti
turiu seselius Kanebo,tai visai geri smile.gif
Atsakyti