Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Seeme @ 2007 08 14, 15:24)
Turi jos tu meginuku, tik reikia naglai prasyti, reikalauti, tai ir duoda. jei man Klaipedoje pasakytu, kad neturi, tai as dar ir vieta parodyciau, kur jie guli biggrin.gif Ten pilnos dezutes visokiu rusiu priemoniu megineliu, atsirado mat pasaulio bambos. Sarmoje zymiai lengviau dalina, o gal man tik taip pasiseke g.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 14, 16:06)
Na man irgi rodos kad Sarmoje kur kas draugiškesnės konsultantės  rolleyes.gif

Sarmoj as dar nei karto nebuvau gavus jokio meginuko.. o Kristianoj (netoli Zaros) kiek kartu buvau visada gaudavau net po kelis meginukus..
Atsakyti
o man kanebo pudra superine, kitos gersnes nera
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2007 08 21, 14:34)
o man kanebo pudra superine, kitos gersnes nera

kokiai odai skirta? kokia jos kaina?
Atsakyti
Gal kas turėjote LaPrairie birią pudrytę?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 07 30, 12:16)
Gal Total Finish? jei taip,Man tai labai patinka thumbup.gif  Ja galima naudoti ir kaip viena ir ant krem-pudros.Tai as vasara nauduoju viena ja,mano misri oda,tai nuima ir blizgesi.Ir svarbiausia patinka tas,kad ji naturaliai padengia oda smile.gif Populiariausias nr 204 smile.gif

Aš irgi dairiausi pirkti šį Nr 204 ir konsultantė siūlė, ir dabar galvoju kodėl pouliariausias, nes mano veido oda nėra "populiari' aš žiemą - vasara esu "natūraliai įdegusi"? Gal blogai konsultavo?
Ir dar mano veido oda riebi, blizgi o, jūsų ir tinka?
Papildyta:
Gal kas naudojate KANEBO - kaukę, kuri gali būti nuplaunama arba paliekama ir nakčiai, naudojama 2-3 kartus į sav. Pilkas įpakavimas.
Naudoju man patinka, ryte veidas atrodo "pailsėjęs".

Taip pat turiu KANEBO paakių kremą, "akivaizdžių stebuklų" nėra, nors ir neturėtų, jokie kremai to nepadarys, bet gal geriau nei Sebamet ar kiti ... Vat ir negaliu čia KANEBO pagirti gal kas naudojate ir atrodo kitaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulkyte: 21 rugpjūčio 2007 - 15:25
Apziurejau as ta pudra... niu... dezute pigiai atrodo... teisiog pilka dezute.Pati pudra pagal konsistencija panasi i Guerlain Divinora.Nemanau kad Kanebo geresne uz Divinora...
Atsakyti

QUOTE(dulkyte @ 2007 08 21, 16:24)

Gal kas naudojate KANEBO - kaukę, kuri gali būti nuplaunama arba paliekama ir nakčiai, naudojama 2-3 kartus į sav. Pilkas įpakavimas.

Siuo metu naudoju visa Kanebo odos prieziuros linija. Veido ploviklius Step 1 ir step 2, dveju etapu drekinimo programa Sensai Silk lotion (light) ir Sensai silk emulsion (light). Bei Sensai polish essence, taip pat turiu 10 seconds awakening essence priemone tepama pries krempudra, Kanebo kauke ir veido pylinga is milteliu. Kainos zveriskos unsure.gif bet esu labai patenkinta rezultatu, odele susitvarke, dingo visi serpetojmai, tempimo pojuciai, ji lygi, svelni ir svytinti. Neisgavau tokio efekto net su La Prairie.
Bandziau ir krempudras, bet man pasirode jos siek tiek per riebios, galbut todel, kad vasara g.gif Zodziu, manau dar isbandysiu visa ju siuloma odos ir kosmetikos linija bigsmile.gif
Atsakyti
o kas cia per priemone pries pudra?ka daro?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 08 21, 21:32)
o kas cia per priemone pries pudra?ka daro?

Tai priemone, kuri ,,pazadina,, oda, suteikia apsauga nuo UV spinduliu ir streso. Tepama po kremo, pries krempudra, palengvina jos uzsitepima.
user posted image
Atsakyti
patinka?tikrai geriau tepas? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 08 21, 22:53)
patinka?tikrai geriau tepas? kokia kaina?

Patinka, tikrai geriau tepas, veidukas spindi smile.gif Tik nezinau, kaip butu poveikis vienos priemones, nes as naudoju ju visa linija. Pastebejau, kad nenaudojant kokio nors vieno produkto, poveikis dingsta, nes baigiau prausimosi step 1, tai be jo, poveikis ne toks verysad.gif tai nulekiau vel nusipirkt ax.gif Neatsimenu kainos, nes pirkau ne viena produkta - apie 200Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dulkyte @ 2007 08 21, 13:24)
Aš irgi dairiausi pirkti šį Nr 204 ir konsultantė siūlė, ir dabar galvoju kodėl pouliariausias, nes mano veido oda nėra "populiari' aš žiemą - vasara esu "natūraliai įdegusi"? Gal blogai konsultavo?
Ir dar mano veido oda riebi, blizgi o, jūsų ir tinka?
Papildyta:

Taip pat turiu KANEBO paakių kremą, "akivaizdžių stebuklų" nėra, nors ir neturėtų, jokie kremai to nepadarys, bet gal geriau nei Sebamet ar kiti ... Vat ir negaliu čia KANEBO pagirti gal kas naudojate ir atrodo kitaip g.gif

Nr 204-naturaliausias,nes kiti jau su atspalviais,dar 204.5 nieko kai idegusi vasara tai tinka labiau.Nes jis su rudu atspalviu.Mano misri oda,tai man super tinka thumbup.gif
Ir paakiu krema naudojau,na kad kazko stebuklingo padare nepasakyciau.Man labiau patinka Lancome Hydra zen smile.gif
Atsakyti