Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

reiks paziuret gal internete pigiau galima butu parsisiut. o rode man irgi sitas bet va pavadinimo nebuvau isidemejus . kazkodel atrodo kad bus geros priemones smile.gif
Atsakyti
Taigi sako kad Moeller tie geri produktai .... na bet jau konsultantės naglumas net prie Rukavišnikovos neduoda mėginukų, tai jau tikrai tada neturėjo....reikės man prasinešti tenais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Cherrie @ 2007 07 17, 17:58)
Mielos damos! kaip Jums kompaktine pudra Kanebo Matt finish? ar apsimoka pirkt  pudra uz 187 lt?

Gal Total Finish? jei taip,Man tai labai patinka thumbup.gif Ja galima naudoti ir kaip viena ir ant krem-pudros.Tai as vasara nauduoju viena ja,mano misri oda,tai nuima ir blizgesi.Ir svarbiausia patinka tas,kad ji naturaliai padengia oda smile.gif Populiariausias nr 204 smile.gif
Atsakyti
Gali but kad ir Total Finish matt? nes matt tikrai atsimenu.O kaip tonas 310? Vienas ponas,jis kosmetikos industrijos atstovas sake kad Kanebo tusas geriausias pasauly!Ar tiesa?
Atsakyti
O kas tas ponas? Labai įdomu ax.gif nors sakė Kanebo tušas žiauriai sunkiai nusivalo bigsmile.gif kaži kame jo gerumas g.gif
Atsakyti
Bitute nauduoji Kenebo tusa? gal sunkiai nusivalo Waterproof ar tas 40'? Sio metu nauduoju Guerlain Maxi Lash Wonderblack,geras tusas.
Atsakyti
As naudojau si tusa,kuri reikia su karstu vandeniu nuplauti,na nezinau nepasakyciau kad jau super,idomiai taip nusiima,kaip plevele nuo blakstienu smile.gif
Atsakyti
As turejau kas kada Annayake tusa,2 ar 3 vnt,geras super,irgi kaip plevele:) Megsta japonai pleveles smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 07 27, 15:45)
Taigi sako kad Moeller tie geri produktai .... na bet jau konsultantės naglumas net prie Rukavišnikovos neduoda mėginukų, tai jau tikrai tada  neturėjo....reikės man prasinešti tenais  biggrin.gif

Turi jos tu meginuku, tik reikia naglai prasyti, reikalauti, tai ir duoda. jei man Klaipedoje pasakytu, kad neturi, tai as dar ir vieta parodyciau, kur jie guli biggrin.gif Ten pilnos dezutes visokiu rusiu priemoniu megineliu, atsirado mat pasaulio bambos. Sarmoje zymiai lengviau dalina, o gal man tik taip pasiseke g.gif
Atsakyti
Na man irgi rodos kad Sarmoje kur kas draugiškesnės konsultantės rolleyes.gif
Atsakyti
Su megineliais katastrofa!!! Man patinka Douglas,ten tai duoda daug megineliu smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti