Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(NORIKA @ 2009 07 12, 21:43)

Geriau nekaip nenaudot butent sita.Nes tokios emulsijos jau senai isejo is gamybos.O siaip cia emulsija-skystas kramas ar fluidas veidui.
Papildyta:
Cia irgi sena pakuote ->user posted image

O cia jau nauja pakuote ->user posted image

Papildyta:
O gia yra tas prausiklis-kauke
user posted image
Atsakyti
Na dęl pakuočių ir senumo nesigilinu, aš tik foto kokias radau neto platybėse, tokias ir įmečiau, o parduotuvėj dėžutės nedarinėjau, gal ten ir naujo leidimo pakuotės g.gif
O miniukas kaukės tai ką aš žinau, pakiukas mažas ir nelabai ten ką suprasi kokio leidimo pakuotė g.gif O putos pas mane būtent tokios, kokį pav įkėlėt thumbup.gif

O tai kažin ta emulsija parduotuvėse parduodama dar ar jau nebe, nes aprašą radau braškėse, tai kažkaip užkabliavo, gal Kristėj parduoda emulsiją tik nauju pavidalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 12 liepos 2009 - 21:41
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 12, 22:40)
Na dęl pakuočių ir senumo nesigilinu, aš tik foto kokias radau neto platybėse, tokias ir įmečiau, o parduotuvėj dėžutės nedarinėjau, gal ten ir naujo leidimo pakuotės  g.gif
O miniukas kaukės tai ką aš žinau, pakiukas mažas ir nelabai ten ką suprasi kokio leidimo pakuotė  g.gif  O putos pas mane būtent tokios, kokį pav įkėlėt  thumbup.gif

O tai kažin ta emulsija parduotuvėse parduodama dar ar jau nebe, nes aprašą radau braškėse, tai kažkaip užkabliavo, gal Kristėj parduoda emulsiją tik nauju pavidalu  ax.gif

Tokios kaip braskese senai jau parduotuvese nebeparduodamos.
As nedryscau pirkt uz tokius pinigus seniena.
Atsakyti
O tai gal ką galit rekomenduot iš kremų, serumų ar dar ko, ką galėčiau braškėse įsigyt, nes manau gautųsi pigiau nei pirkt Douglase.... ax.gif rolleyes.gif
Noriu po prausiklio ir losjono kažko, tepamo, gero ir tinkamo mano riebiai-mišriai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 13, 12:02)
O tai gal ką galit rekomenduot iš kremų, serumų ar dar ko, ką galėčiau braškėse įsigyt, nes manau gautųsi pigiau nei pirkt Douglase....  ax.gif  rolleyes.gif
Noriu po prausiklio ir losjono kažko, tepamo, gero ir tinkamo mano riebiai-mišriai odai  4u.gif

nematant odos sunku ka patarti geriausia butu prekybos vietose pasikonsultuoti,o jau pirkti kur iseina
Atsakyti
na visokiu nuomoniu paskaiciau, labai noreciau daugiau la Prairie kremu pabandyt - visdos perku silver rain kvepalus, laiko fantastiskai skaniausias kvapas pasaulyje, ir kainos verta nes labai gerai laikos.
o pigiausiai juos iseina pirkt norvegijoj oslo oro uoste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 07 22, 17:29)
nematant odos sunku ka patarti geriausia butu prekybos vietose pasikonsultuoti,o jau pirkti kur iseina

Nu jo, su tom mūsų konsultantėm..... doh.gif Kol tinkamos info sulauksi, pati greičiau apsiskaitau biggrin.gif
Ėjau tyčia vieną dieną į Kristę dėl Kanebo kaukės riebiai odai, nors puikiai žinojau kuri tinka, kuri ne ir t.t. labiau buvo aktuali kaina, nei kosultacija apie produktą.
Bet įjungus durnelį užklausiau, tai pati pusvalandį buteliukus vartė ir skaitė doh.gif Ir gėda ir bėda, o galiausiai pririnko brandžiai odai doh.gif Nu aš jau žalia esu, ne konsultantė, bet jau orientuotis realiai reikia, kad man ne 40-50metų, mano oda dar pakankamai jauna, nematau prasmės nesulaukus 30metų tepliotis produktais brandžiai odai doh.gif
Po to prašiau YSL valiklio veidui, tai irgi vartė visas bonkas iš eilės doh.gif
O apie bazes išvis nieko pasakyt negalėjo, nulėkė kitos padruškės klausinėt lotuliukas.gif
Košmaras ne konsultantės, aš kartais pagalvoju, kad būdama tik mėgėja - labiau apsišvietus esu negu jos cool.gif

QUOTE(Bluebell @ 2009 07 25, 11:58)
visdos perku silver rain kvepalus, laiko fantastiskai skaniausias kvapas pasaulyje, ir kainos verta nes labai gerai laikos.
o pigiausiai juos iseina pirkt norvegijoj oslo oro uoste  smile.gif

Man jie irgi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 25, 15:36)
Košmaras ne konsultantės, aš kartais pagalvoju, kad būdama tik mėgėja - labiau  apsišvietus esu negu jos  cool.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 25, 15:36)

Parasyk skunda i GerasAptarnavimas.lt o cia prasom diskutuojam konkreciai apie produktus.

new_russian.gif
Atsakyti
NORIKA,2009 07 25, 15:36]
Ėjau tyčia vieną dieną į Kristę dėl Kanebo kaukės riebiai odai,

O,argi Kristianoj,prekiaujama Kanebo firmos kosmetika?Kokiam mieste cia?Nes Klaipedoje,tai tik Sarmoj,Kanebo firmos produkcija prekiaujama.
Gal kas pasikeite... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 07 28, 12:30)
O,argi Kristianoj,prekiaujama Kanebo firmos kosmetika?Kokiam mieste cia?Nes Klaipedoje,tai tik Sarmoj,Kanebo firmos produkcija prekiaujama.
Gal kas pasikeite... rolleyes.gif

Oi atsikrapštau, turėjau omeny Douglas blush2.gif Nes Kristėj ir Sarmoj tikrai nėra Kanebo gaminių ir pas mus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 28, 12:38)
Oi atsikrapštau, turėjau omeny Douglas  blush2.gif  Nes Kristėj ir Sarmoj tikrai nėra Kanebo gaminių ir pas mus  schmoll.gif

tai,kad Vilniuj ir Kaune visada Kristianoj buvo Kanebo g.gif
Atsakyti