Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Rasytee @ 2009 06 22, 14:07)
paemiau 202  bigsmile.gif  masciau gal 203 bet turiu guerlain mineraline gan tamsia tai jau gautusi per tamsu tai emiau sviesesne

Kaip patinka?
Atsakyti
dar nebandziau ant viso veido , ryt pabandysiu
o lupdazis tai toks "skystokas" greit dingsta nuo lupu , gal reikejo rinktis ilgai isliekanti
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 22, 16:29)
dar nebandziau ant viso veido , ryt pabandysiu
o lupdazis tai toks "skystokas" greit dingsta nuo lupu , gal reikejo rinktis ilgai isliekanti

The Lipstick nera skystas smile.gif
user posted image
o nauji lupdaziai skystoki,nors siaip maloniai tepasi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
parasysiu ir as atsiliepimus is savo naudojimo patirties apie Kaneno SENSAI.
Pastaruoju metu naudoju:
STEP 1 Silky Purifyng Cleansing oil
STEP 2 Silky Purifyng Milky soap
Sensai silk Softening lotion (moist)
Sensai silk Emulsion (moist)
Sensai Silk Soothing cream

Taip pat karta i savaite pasidarau pylinga su SENSAI Silky Purifyng Silk Peeling Powder.

Oda nerealiai glotni, minkstute, svytinti. Nors kartais ir buna blizgi, ypac kai viska darau pagal etapus, tai pakaitalioju kita diena, kuri nors etapa praleidziu ir viskas buna gerai.
Labai po nedaug naudojasi priemones, nes mano turimos yra su dozatoriais (isskyrus Sensai silk Softening lotion (moist)).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 24 birželio 2009 - 11:50
QUOTE(Deborah @ 2009 06 24, 12:45)
Sveikos,
parasysiu ir as atsiliepimus is savo naudojimo patirties apie Kaneno SENSAI.
Pastaruoju metu naudoju:
STEP 1  Silky Purifyng Cleansing oil
STEP 2  Silky Purifyng Milky soap
Sensai silk Softening lotion (moist)
Sensai silk Emulsion (moist)
Sensai Silk Soothing cream

Taip pat karta i savaite pasidarau pylinga su SENSAI Silky Purifyng Silk Peeling Powder.
Oda nerealiai glotni, minkstute, svytinti. Nors kartais ir buna blizgi, ypac kai viska darau pagal etapus, tai pakaitalioju kita diena, kuri nors etapa praleidziu ir viskas buna gerai.
Labai po nedaug naudojasi priemones, nes mano turimos yra su dozatoriais (isskyrus Sensai silk Softening lotion (moist)).

man losionas greit baigiasi jau siandien rpadejau koki 5 o emulsija vis ta pati pirmoji ir dar matau isbaigsiu si losiona kol pasibaigs emulsija
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 24, 13:26)
man losionas greit baigiasi jau siandien rpadejau koki 5 o emulsija vis ta pati pirmoji ir dar matau isbaigsiu si losiona kol pasibaigs emulsija

o tu gal ant vatos diskelio pirma suvilgai po to valai veida? as i delna vos vos isipilu, patepu, jei matau kad dar truksta vel isipilu. Kiek gi ten jo reik kad veiduka sudrekint ax.gif
Atsakyti
Man vieno losjono ant puse emulsijos uztenka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Deborah @ 2009 06 24, 12:45)

STEP 1  Silky Purifyng Cleansing oil

Kaip tau Oil?
Atsakyti
siandien gavau la prairie krempudros meginuka, idomu bus isbandyti bigsmile.gif konsultante nerealiai gyre cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 06 24, 20:55)
o tu gal ant vatos diskelio pirma suvilgai po to valai veida? as i delna vos vos isipilu, patepu, jei matau kad dar truksta vel isipilu. Kiek gi ten jo reik kad veiduka sudrekint ax.gif

Ir as taip darau,nes anksciau,kai vilgiau ant vatos diskelio,tai labai greit issinaudodavo.O efektas tas pats. mirksiukas.gif

P.s.Negaliu atsidziaugti biria pudra, Sensai,Loose powder. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 06 25, 22:40)
Man vieno losjono ant puse emulsijos uztenka schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Papildyta:

Kaip tau Oil?

fainas, aisku savijauta keista tokia buna tol kol nenuplaunu, paskui STEP 2 tai po jo jau to riebaluoto veiduko nebelieka! OIL labai gerai nuplauna makijaza, jei bunu daugiau pasidazius thumbup.gif
Atsakyti
Ir as prijauncianti sitai kosmetikai... konkreciau tai Fluido kreminei pudrai ir sausai! thumbup.gif Tikrai vertos savo kainos!
Atsakyti
Na pirmą kartą išbandžiau KANEBO wub.gif
Ir.... likau sužavėta thumbup.gif
Iki šiol užsėdus buvau ant Chanel, bet man Kanebo patiko gal šiek tiek labiau. Tikrai Chanel keisčiau į Kanebo ax.gif

Gavau šį mėginuką, kaukė-prausiklis, ne daiktas, o pasaka. Odos bizgėjimą nuima, padaro ją švelnią, lygesnę, gaivesnę biggrin.gif Mėginuke tik 8ml, bet naudoju jį visą savaitę ir dar jo pakaks keliom dienom tikrai. Labai skalsus.
kai pabaigsiu, būtinai įsigysiu visą pakuotę thumbup.gif
user posted image

Dar nusipirkau prausimosi šilkines putas, tai irgi labai patiko, tik nežinau ar naudosis taip skalsiai kaip ta kaukė-prausiklis.
user posted image

Dar noriu paklaust žinančių ir jau seniai naudojančių šią kosmetiką... Kaip reikia naudot šitą priemonę? Ar ji užtepama ant veido ir paliekama, ar ją reikia nupraust, o gal naudojama kaip valomasis pienelis. Ar po jos reikia naudot veido kremą, ar jis ir yra kaip veido kremas???? Ačiū atsakiusiai 4u.gif
http://us.strawberry...n/40684/#DETAIL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 12 liepos 2009 - 20:45