Sveikos! O as prigriebiau dvejus 38' tusus del erkutes,mergos o kokie simptomai?
QUOTE(Gabija82 @ 2009 05 09, 10:05)
sudetyje yra mineral oil, kurie labiausiai ir kemsa poras, taip pat naftos produkto- petrolatum... Keista, kad kanebo naudoja situs ingredientus, nes internete raso, jog jie labai pigus ir butent todel daugelis firmu juos naudoja, nes naudoti augalinius naturalius pakaitalus daug brangiau... Zodziu,
Gal kam ir kemsa.. Man nekemsa,nors oda misri.Siaip bendrai dienos metu naudoju daug spaklevkes,bet kruopsiai darau atitinkama valyma ryte-vakare,2 kartus per savaite enzimini pilinga,ir 1-2 kartus per savaite kauke.
QUOTE(Olivia* @ 2009 05 09, 15:01)
Sveikos! O as prigriebiau dvejus 38' tusus del erkutes,mergos o kokie simptomai?
Erkutes simptomai mazai skiriaisi nuo paprastuju spuogu...tiesiog smarkiai isberia spuogais smakra ir netoli ausyciu, kadangi ten oda plonesne.... Gali atrodyti, kad kemsa poras kosmetika ir del to beria spuogais, bet gali buti, kad tai erkute linksminasi ant odos Isitikinti ar tai spuogai ar tai erkute, galima tik laboratorijoj istyrus. As, kadangi nezinojau, kad pas mane erkute, susigadinau oda... erkute dingo, bet tose vietose kur buvo spuogai liko duobutes ir randeliai, kuriu kaip ir neimanoma pasalinti.
Papildyta:
QUOTE(Gabija82 @ 2009 05 09, 10:05)
Na ka, padariau vakar kanebo shoppinga Nusipirkau emulsija, kauke, ta peeling powder, taip pat biria pudra ir dar ta pacia kremine pudra del kurios turejau itarima, kad gal man nelabai tinka. Siaip krempudros sudeti ziurejau ir ji tikrai nekokia: sudetyje yra mineral oil, kurie labiausiai ir kemsa poras, taip pat naftos produkto- petrolatum... Keista, kad kanebo naudoja situs ingredientus, nes internete raso, jog jie labai pigus ir butent todel daugelis firmu juos naudoja, nes naudoti augalinius naturalius pakaitalus daug brangiau... Zodziu, kadangi labai patiko pati pudros tekstura, spalva, dengimas- nusipirkau ir antra karta, kadangi mazai dazausi, gal nieko tokio, bet jei dazyciaus kas diena, vis tik nesirinkciau kanebo krempudros. Vakar isbandziau tuos sveiciamuosius miltelius, tai labai patiko.
Lauksim ispudziu del krempudrytes Prisiskaiciau cia mamyciu komentaru del maniskes pudros poru kimsimo, tai isdygo keli spuogiukai ir pradejo vaidentis, kad man kemsa poras bet galvoju, kad visgi cia gali buti tiesiog itaiga
QUOTE(katrinka @ 2009 01 15, 12:00)
jaunai odai la prairie negamina kiek zinau. nes tai skaitosi labai stipri kosmetika tik prandziai odai. ir nepatartina pratint jauna oda prie jos.
Gal zinai ar Kanebo turi ka nors jaunai odai ?
QUOTE(Tora 5 @ 2009 05 15, 15:45)
Gal kas yra girdeje atsiliepiu apie Sensai, cellular performance recovery concentrate ampoule treatment. Man vyras tokius kelis meginelius parveze is Japonijos.Jam ten viesbutyje buvo prideta vonios kambary.Gal kas zinote ka placiau apie tai apibudinti?
As turejau kelis Recovery concentrate miniukus,super geras daiktas,labai gerai atnaujina veiduka. Zinau tik kad ampulytes stipresnes uz koncentrata,jos naudojamos kaip kursas.Recovery Concentrate kremas irgi labai patiko
Papildyta:
QUOTE(kolegija @ 2009 05 15, 09:24)
Dekui!
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2009 05 15, 15:45)
Jei panoresi perleist meginelius,rasyk man i AZ
ka jus turit omeny,jauna oda?sakot La Prarie neturi jaunai odai,aisku,jei jums sesiolika,tada neturi,bet jei 25 tada tikrai galima kai ka naudoti
siandien nusipirkau kanebo tusa su silko pluostais, OMG, nerealus
as tai vis galvoju,kam cia kilo ideja suplakti tokias dvi stiprias kompanijas?
QUOTE(vetruze @ 2009 06 18, 17:45)
as tai vis galvoju,kam cia kilo ideja suplakti tokias dvi stiprias kompanijas?
ir as.. ir gamintojai lyg ne tie patys
beje, perkant KANEBO Sarmos tinkle lyg siuo metu kazka + duoda perkant uz "x" suma
siandien sarmoj buvo 18% nuolaida viskam tai papirkau rinkinuka losiono +maza emulsija ir priemone lupoms ir padeliai kaukei akims ir gavau kosmetine su dideliais meginukais