Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

gal kuri bandet kanebo sensai silk emulsion (light)

user posted image
ir kanebo sensai silk cellular performance lotion(light)
user posted image
nes parveze is uzsienio ir nezinau ar cia naudot verta ar bandyt parduot
Papildyta:
QUOTE(blackberry @ 2009 04 30, 19:09)
nusipirkau sian kanebo tusa 38. uztaikaiu ant kanebo konsultantes, tai visai fainai, supazindino su kanebo, sitas tusas mano pirmas pirkinys smile.gif  zodziu, planavau pirkt pigesni, buvau kazkaip nusistacius pries brangesni, nes jis su kazkokiais sudeliukais biggrin.gif ant sepetelio, nu bet tikrai zymiai graziau padaze nei pigesnis.tai va. dar pasiule kanebo akiu dvifazi valikli, kuris nuvalo lengvai ta tusa, bet 105 lt berods..tai vat nzn nzn ka daryt. siaip decleor norejau vel paimt, bet tas kanebo sake dar ir stiprina blakstienas cool.gif

aj tiesa, moterys, issikirpau is laimos zurnalo kupona 20% nuolaida, bet ten parasyta 'kanebo sensai colors'. gal zinot kas ieina i tas colors? 4u.gif

Olivia*, ziurejau ta shiseido bronze kremuka, nustebino kad permatomas, bet fainas pasirode ir nebrangiai sakyciau.. smile.gif

va sensai colors
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 04 30, 19:09)
nusipirkau sian kanebo tusa 38. Olivia*, ziurejau ta shiseido bronze kremuka, nustebino kad permatomas, bet fainas pasirode ir nebrangiai sakyciau.. smile.gif

Tusai geri,as pati kiek kartu tusus bandziau,patiko. Savaiminio Shiseido 106 lt kainuoja smile.gif Mano gelis ne permatomas o su blizguciais..
Atsakyti
gal kas jau sampunus isbande?
as purinanti turiu tai tikrai fainas idomu kaip kiti
Atsakyti
isbandziau vakar cleasing cream(dave megineli) labai svelni oda buvo, dabar ziuriu i veidrodi, ant kaktos ypac daug daug tokiu labai smulkiu pulinuku atsirado..istoli nesimato,bet vistiek..jauciu per riebus tas daiktas,nes mano oda riebi, bet jei tureciau emulcija ir losjona, tubut nuimtu riebuma ir butu ok..labai noreciau susipirkt visa linija wub.gif

o tusas..siaubekas biggrin.gif gramdziau ojoj kiek laiko, akis net iskaudo biggrin.gif

ir sampunu noriu, visko noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 05 01, 12:17)
isbandziau vakar cleasing cream(dave megineli) labai svelni oda buvo, dabar ziuriu i veidrodi, ant kaktos ypac daug daug tokiu labai smulkiu pulinuku atsirado..istoli nesimato,bet vistiek..jauciu per riebus tas daiktas,nes mano oda riebi, bet jei tureciau emulcija ir losjona, tubut nuimtu riebuma ir butu ok..labai noreciau susipirkt visa linija wub.gif

o tusas..siaubekas biggrin.gif gramdziau ojoj kiek laiko, akis net iskaudo biggrin.gif

o man tusas labai gerai pasisalina gal tiesiok siltesniu vandeniu plauk ar tu su kokiu valikliu valai?
Atsakyti
su karstu vandeniu bandziau, tiesiog slapinau ir tryniau, tai paakiai labai 'grazus' buvo rolleyes.gif zodziu mokysiuos smile.gif o kaip jus valot?ta prasme, trinat, traukiat ar kokiais kitais budais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 05 01, 12:17)

Planavau pirkti Kanebo Sensai Silk emulsija veidui (anksciau naudojau Sensai Silk krema), bet dabar nezinau, nes pradejau abejot Kanebo... O buvo taip: nusipirkau Sensai kremine pudra ir pastebejau, kad labiau pasikimso poros, galvojau tik atsitiktinumas, bet ant veido atsirado tokie paserpetojimai ir patamsejimai aplink burna. Nuejau pas gydytoja ir man nustate erkute... doh.gif Ta erkute siaip jau yra pas visus zmones, bet paumeja del netinkamos odos prieziuros. Visada oda budavo puiki, jokiu berimu nieko, o pastaruoju metu nekeiciau nei kremo, nei veido prieziuros nei mitybos iprociu, tik kremine pudra. Kelias dienas gydausi nuo erkutes, nenaudoju kanebo pudros ir zenkliai pagerejo odos bukle. Net nezinau ka daryti, siaip jau pati pudra pasakiskai patinka, spalva super, dengia gerai. O mano oda niekad nebudavo labai jautri, tad kyla klausimas, kokio sh tas kanebo ten prideda?... Gal kas bandet Sisheido kremine pudra ir ar patiko? Tada keisciau. Beje, cia kazkas raset, kad irgi nuo Kanebo kemsasi poros, bet bandysit toliau naudot, tai ar jusu oda nepablogejo?
Atsakyti
Gabija manau kremu neriek lygint su krempudra smile.gif
o erkute gal atsirado del kazko kito , daug esu apie ja skaicius ir domejusis nes pries kelis metus maniau kad ji atsirado pas mane . siaip dazniausiai galima uzsikrest ja pas kosmetologe kai naudoja daugkartines kempineles veido nuvalymui. ir niekas man neminejo kad tai galrtu but nuo naudojamo kremo beja tuo metu kanebo dar nenaudojau
Atsakyti
oho blink.gif o as tai kaip tik galvojau na ir vis dar galvoju, kad kanebo sudetis geresne, maziau sh..skaiciau kad nuo krempudros kemsasi kazkam, aj bet noriu ant savo veido isbandyt..ir dar concealerio noriu, toks fainas man pasirode smile.gif
Papildyta:
turiu kl:birioj pudroj yra talko, cia gerai ar nelabai?ir tas parfumas ph34r.gif va, radau sudeti, nu nelabai dziugina..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 05 02, 10:25)
Gabija manau kremu neriek lygint su krempudra smile.gif
o erkute gal atsirado del kazko kito , daug esu apie ja skaicius ir domejusis nes pries kelis metus maniau kad ji atsirado pas mane . siaip dazniausiai galima uzsikrest ja pas kosmetologe kai naudoja daugkartines kempineles veido nuvalymui. ir niekas man neminejo kad tai galrtu but nuo naudojamo kremo beja tuo metu kanebo dar nenaudojau

Bet as nesilankiau pas kosmetologe pastaruoju metu... Zinoma, nelyginu kremu su krempudra, nes va Sensai Silk Soothing cream buvau labai patenkinta. Tiesiog susimasciau, gal ju ta kosmetika nera kazkuo ypatinga, nes va ir parabenu pas juos visa palete.... Gal jie chemikalu pavidalu ta nebloga efekta isgauna, o po 10 metu neaisku kaip tai odai atslieps, gal susiraukslejus teks vaiksciot g.gif Kazkaip kai moki tokius pinigus, tai noretusi, kad sudetis daugiau nei vienu ingredientu skirtusi nuo Loreal, nes parabenu pas Kanebo gal net daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Gabija82 @ 2009 05 02, 11:55)
Bet as nesilankiau pas kosmetologe pastaruoju metu... Zinoma, nelyginu kremu su krempudra, nes va Sensai Silk Soothing cream buvau labai patenkinta. Tiesiog susimasciau, gal ju ta kosmetika nera kazkuo ypatinga, nes va ir parabenu pas juos visa palete.... Gal jie chemikalu pavidalu ta nebloga efekta isgauna, o po 10 metu neaisku kaip tai odai atslieps, gal susiraukslejus teks vaiksciot  g.gif Kazkaip kai moki tokius pinigus, tai noretusi, kad sudetis daugiau nei vienu ingredientu skirtusi nuo Loreal, nes parabenu pas Kanebo gal net daugiau...

g.gif o kas galetu pasakyt kaip istirko yra . zinoma kainuoja daug ir norisi gauti kuo geriau . ir is kur zinot kuri ta firma geriausia unsure.gif
as kosmetologes klausiau nuomones apie kanebo (ji jos neprekiauja) tai ji sake viskas su ja gerai - naudok
Atsakyti
ugnet,2009 04 30, 19:45]
ir kanebo sensai silk cellular performance  lotion(light)

user posted image[/
Naudoju,ir esu labai patenkinta.Efektas,net po keliu dienu jau matosi. wub.gif

Rasytee,2009 05 01, 08:22]
gal kas jau sampunus isbande?
as purinanti turiu tai tikrai fainas idomu kaip kiti

Naudoju,ta pati,irgi,purumo suteikianti plaukams sampuna, tai nesiskundziu,efektas yra,plaukai purus,gausesni atrodo. smile.gif
Atsakyti