Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Gabija82 @ 2009 04 24, 12:58)
Aha, as irgi turi kanebo sensai fluid finish, labai patinka tekstura, kad lengvai padengia, naturaliai atrodo, spalva super, bet rimtai pastebejau, kad poras kemsa ir tokiu spuogeliu atsirado, ko retai labai budavo... Kame kampas? Galvojau, kad gal tik sutapimas, bet jei ne man vienai...
Papildyta:
O ar kam teko is braskiu konkreciai kanebo pirkt? As kazkaip bijau, kad koks neoriginalus gali buti... Dabar man reikia sveitiklio, douglas jis 255 LT, o braskese 149 LT, neblogas skirtumas... Gal kas zinot ar Kristianj ar Douglas/Sarmj pigesne Kanebo kosmetika?

as esu pirkus is braskiu kai ka ir man net pacios prekes skyresi pirktos cia ir is braskiu . tai as irgi pergyvenau kad galbut ten neorginalai . bet va neseniai Tailando orouoste apziurinejau kanebo stenda ir ten beveik visos prekes buvo tokios kaip ir braskese taip pat atsidarius kanebo.com pasirinkus japonu kalba pamatysi prekes tas kurios yra braskese mirksiukas.gif taip kad tikrai ten orginalai tik linijos skiriasi europieciams ir japonams
Atsakyti
Gal kas zinot ar Kristianj ar Douglas/Sarmj pigesne Kanebo kosmetika?
[/quote]

Kainos tiek Sarmoje/Douglase, tiek Kristianoje vienodos.Nes Kristianai Kanebo kosmetika tiekia Sarma
Atsakyti
Mergaites, patarkit gossip.gif Labai noriu isigyti savaiminio idegio krema Kanebo. Ar jis tikrai vertas tu pinigeliu??? blush2.gif O gal zinote kokiam internetiniam puslapyje jis yra pigiau? Visur praeiskojau, bet neradau verysad.gif Gal kas turit likuti pabandymui? mielai priglausciau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 04 24, 22:55)
Mergaites, patarkit  gossip.gif Labai noriu isigyti savaiminio idegio krema Kanebo. Ar jis tikrai vertas tu pinigeliu???  blush2.gif O gal zinote kokiam internetiniam puslapyje jis yra pigiau? Visur praeiskojau, bet neradau  verysad.gif Gal kas turit likuti pabandymui? mielai priglausciau  blush2.gif  blush2.gif

Tikrai geras,as viena sunaudojau,dar noreciau...Labai idomi tekstura-vanduo silikone,lyg kremas gelis smile.gif suteikia toki spindinti svelnu idegi. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 04 24, 14:26)
as esu pirkus is braskiu kai ka ir man net pacios prekes skyresi pirktos cia ir is braskiu . tai as irgi pergyvenau kad galbut ten neorginalai . bet va neseniai Tailando orouoste apziurinejau kanebo stenda ir ten beveik visos prekes buvo tokios kaip ir braskese  taip pat atsidarius kanebo.com pasirinkus japonu kalba pamatysi prekes tas kurios yra braskese  mirksiukas.gif taip kad tikrai ten orginalai tik linijos skiriasi europieciams ir japonams

Hm, tai gal tada verta pameginti is braskiu uzsisakyti g.gif O ar esi naudojus ta pacia priemone pirkta braskese ir Lietuvoje? Ar poveikis tas pats buvo? Visa laika naudoju SENSAI silk krema, esu juo labai patenkinta, poveikis aiskiai matomas, tad manau nuo neoriginalo ji lengvai atskirciau... Be to, kazkaip galvoju jeigu jie is Honkongo siuncia, tai pas juos ta kosmetika, gal net sviezesne, nes ten rytuose turbut didesniais kiekiais perka Kanebo negu cia pas mus, kur ko gero per menesi vos keli kremai nuperkami, o kiti apdulkeje stovi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 25, 09:37)
Tikrai geras,as viena sunaudojau,dar noreciau...Labai idomi tekstura-vanduo silikone,lyg kremas gelis smile.gif suteikia toki spindinti svelnu idegi.  thumbup.gif  thumbup.gif

dekoju, siaip esu jau apsisprendusi pirkti, bet noreciau pigiau blush2.gif Ir dar domintu ar netepa drabuziu. Nuo kitu, man apatinis trikotazas budavo gelsvas siek tiek, o krutine nuo trynimosi i liemenuka balta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 04 25, 10:58)
dekoju, siaip esu jau apsisprendusi pirkti, bet noreciau pigiau  blush2.gif Ir dar domintu ar netepa drabuziu. Nuo kitu, man apatinis trikotazas budavo gelsvas siek tiek, o krutine nuo trynimosi i liemenuka balta  blink.gif

Kur pigiau nezinau.. del drabuziu kad tepa ar ne, nesu tikra,dazniausiai nesioju juodus drabuzius.
O saip... " apatinis trikotazas budavo gelsvas siek tiek, o krutine nuo trynimosi i liemenuka balta" man taip irgi labai daznai buna tokie bajeriai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Vadinasi su Kanebo neisvengsiu siu minusu verysad.gif Gaila..
Atsakyti
QUOTE(Gabija82 @ 2009 04 25, 10:21)
Hm, tai gal tada verta pameginti is braskiu uzsisakyti  g.gif  O ar esi naudojus ta pacia priemone pirkta braskese ir Lietuvoje? Ar poveikis tas pats buvo? Visa laika naudoju SENSAI silk krema, esu juo labai patenkinta, poveikis aiskiai matomas, tad manau nuo neoriginalo ji lengvai atskirciau... Be to, kazkaip galvoju jeigu jie is Honkongo siuncia, tai pas juos ta kosmetika, gal net sviezesne, nes ten rytuose turbut didesniais kiekiais perka Kanebo negu cia pas mus, kur ko gero per menesi vos keli kremai nuperkami, o kiti apdulkeje stovi...  biggrin.gif

is braskiu turejau step 1 ir step 2 prausiklius i, tonika ir relaxing kauke
tai prausikliai tekstura tikrai skiriasi bet va poveikio skirtumu nepajauciau g.gif tonikas vienas buvo butent ir japoniskos linijos tai palygint negaliu
kaukes tokios pat nepirkau bet buvau gavus meginuka tai niekuo nesiskyre
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 04 25, 11:14)
Vadinasi su Kanebo neisvengsiu siu minusu  verysad.gif Gaila..

Turiu Kanebo savaiminio idegio kremuka ir kol kas neradau geresnio. Perku pakaitomis su Shiseido.
Siuo metu nusipirkau La Prairie advanced marine biology cream veido krema. Meginsiu ir palyginsiu su naudotomis Kanebo priemonemis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 26, 22:08)
Turiu Kanebo savaiminio idegio kremuka ir kol kas neradau geresnio. Perku pakaitomis su Shiseido.

O Shiseido koki perki? As turiu sita geli su spalva.
user posted image
Atsakyti
nusipirkau sian kanebo tusa 38. uztaikaiu ant kanebo konsultantes, tai visai fainai, supazindino su kanebo, sitas tusas mano pirmas pirkinys smile.gif zodziu, planavau pirkt pigesni, buvau kazkaip nusistacius pries brangesni, nes jis su kazkokiais sudeliukais biggrin.gif ant sepetelio, nu bet tikrai zymiai graziau padaze nei pigesnis.tai va. dar pasiule kanebo akiu dvifazi valikli, kuris nuvalo lengvai ta tusa, bet 105 lt berods..tai vat nzn nzn ka daryt. siaip decleor norejau vel paimt, bet tas kanebo sake dar ir stiprina blakstienas cool.gif

aj tiesa, moterys, issikirpau is laimos zurnalo kupona 20% nuolaida, bet ten parasyta 'kanebo sensai colors'. gal zinot kas ieina i tas colors? 4u.gif

Olivia*, ziurejau ta shiseido bronze kremuka, nustebino kad permatomas, bet fainas pasirode ir nebrangiai sakyciau.. smile.gif
Atsakyti