QUOTE(Gabija82 @ 2009 04 24, 12:58)
Aha, as irgi turi kanebo sensai fluid finish, labai patinka tekstura, kad lengvai padengia, naturaliai atrodo, spalva super, bet rimtai pastebejau, kad poras kemsa ir tokiu spuogeliu atsirado, ko retai labai budavo... Kame kampas? Galvojau, kad gal tik sutapimas, bet jei ne man vienai...
Papildyta:
O ar kam teko is braskiu konkreciai kanebo pirkt? As kazkaip bijau, kad koks neoriginalus gali buti... Dabar man reikia sveitiklio, douglas jis 255 LT, o braskese 149 LT, neblogas skirtumas... Gal kas zinot ar Kristianj ar Douglas/Sarmj pigesne Kanebo kosmetika?
Papildyta:
O ar kam teko is braskiu konkreciai kanebo pirkt? As kazkaip bijau, kad koks neoriginalus gali buti... Dabar man reikia sveitiklio, douglas jis 255 LT, o braskese 149 LT, neblogas skirtumas... Gal kas zinot ar Kristianj ar Douglas/Sarmj pigesne Kanebo kosmetika?
as esu pirkus is braskiu kai ka ir man net pacios prekes skyresi pirktos cia ir is braskiu . tai as irgi pergyvenau kad galbut ten neorginalai . bet va neseniai Tailando orouoste apziurinejau kanebo stenda ir ten beveik visos prekes buvo tokios kaip ir braskese taip pat atsidarius kanebo.com pasirinkus japonu kalba pamatysi prekes tas kurios yra braskese taip kad tikrai ten orginalai tik linijos skiriasi europieciams ir japonams