Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Rasytee @ 2009 04 09, 23:26)
va kaip tik ka tik po jos . na kazkoooo tokio kolkas nepastebejau . man net gal geresne ta kita is performance serijos

Isbandysiu ir as.. smile.gif Galvojau kad reikes parduot savo Smoothing baze,o dar turiu nauja baze seseliams ir lupu baze..
Papildyta:
Nebenaudojami mano turteliai,jei sudomins,prasau i AZ. http://s165.photobuc...vepalai/Kanebo/
Atsakyti
Olivia* Paskelbta Šiandien, 09:03
  QUOTE(Rasytee @ 2009 04 09, 23:26)
va kaip tik ka tik po jos . na kazkoooo tokio kolkas nepastebejau . man net gal geresne ta kita is performance serijos

Isbandysiu ir as..  Galvojau kad reikes parduot savo Smoothing baze,o dar turiu nauja baze seseliams ir lupu baze..
Papildyta:
Nebenaudojami mano turteliai,jei sudomins,prasau i AZ. http://s165.photobuc...vepalai/Kanebo/

Olivia, okaip tau blizgiai?Kodėl parduodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 10, 11:31)
Olivia, okaip tau blizgiai?Kodėl parduodi? ax.gif

Patinka,bet turiu savo megstamiausius The Lipstick 3 lupdazius o blizgius visai beveik nenaudoju,tik kartais Dior Collagen Maximiser'i ir Dior Shine Sparke.Atsibodo man blizgiai..
Atsakyti
Ar Kanebo turi kažką balinančio?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri bandet uzisakyti Kanebo kosmetikos per interneta is uzisenio ir zinote patikima svetaine? Nes kazkaip internete kainos pigesnes 60-80 litu, kazkaip man gaila kokiai Sarmai tiek permoket uz neaisku ka ir galbut dar besibaigianti galiojima... Lauksiu až.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 10, 15:56)
Ar Kanebo turi kažką balinančio?

Kanebo turi sveisinanti dienini kremuka 4u.gif

Neseniai isigijau Kanebo Sensai fluid finish, man atrodo, kad jis poras kemsa doh.gif
spuogeliu atsirado, ar dar kam taip buvo?
siaip nerealiai patinka, graziai dengia, pamaskuoja, labai su spalvyte atitaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija82 @ 2009 04 18, 13:07)
Sveikos,

Gal kuri bandet uzisakyti Kanebo kosmetikos per interneta is uzisenio ir zinote patikima svetaine? Nes kazkaip internete kainos pigesnes 60-80 litu, kazkaip man gaila kokiai Sarmai tiek permoket uz neaisku ka ir galbut dar besibaigianti galiojima... Lauksiu až.

braskese galima isigyt japoniskos linijos produktu o ju ten balinanciu labai daug
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2009 04 20, 18:34)
Kanebo turi sveisinanti dienini kremuka  4u.gif

Jei turi omeny Brightning cream,tai skaistinamasis kremas,saugo nuo ankstyvo senejimo,su sviesa atspindinciom dalelem ir SPF.Jei jis ir sviesina kazkiek,tai tik optiskai.
Atsakyti
Sveikos, ar jums Kanebo Sensai emulsija nekemsa poru? Po step 1, 2 ir softening lotion naudoju emulsija (light), bet pastebejau, kad kemsa poras ir inkstirai patamseja.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2009 04 23, 11:32)
Sveikos, ar jums Kanebo Sensai emulsija nekemsa poru? Po step 1, 2 ir softening lotion naudoju emulsija (light), bet pastebejau, kad kemsa poras ir inkstirai patamseja.

Nekemsa biggrin.gif
Atsakyti
kas ka naujo turit? ka ilgiau panaudoja galit pasidziaugt ar ispeikt?
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2009 04 20, 18:34)
Kanebo turi sveisinanti dienini kremuka  4u.gif

Neseniai isigijau Kanebo Sensai fluid finish, man atrodo, kad jis poras kemsa  doh.gif 
spuogeliu atsirado, ar dar kam taip buvo?
siaip nerealiai patinka, graziai dengia, pamaskuoja, labai su spalvyte atitaikiau  smile.gif

Aha, as irgi turi kanebo sensai fluid finish, labai patinka tekstura, kad lengvai padengia, naturaliai atrodo, spalva super, bet rimtai pastebejau, kad poras kemsa ir tokiu spuogeliu atsirado, ko retai labai budavo... Kame kampas? Galvojau, kad gal tik sutapimas, bet jei ne man vienai...
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2009 04 20, 20:56)
braskese galima isigyt japoniskos linijos produktu o ju ten balinanciu labai daug

O ar kam teko is braskiu konkreciai kanebo pirkt? As kazkaip bijau, kad koks neoriginalus gali buti... Dabar man reikia sveitiklio, douglas jis 255 LT, o braskese 149 LT, neblogas skirtumas... Gal kas zinot ar Kristianj ar Douglas/Sarmj pigesne Kanebo kosmetika?
Atsakyti