Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Rasytee @ 2009 04 08, 17:09)
visaip bandziau naudoti naujaja makiazo baze bet man ji sausina veida , antroj dienos pusei pradeda traukti sad.gif teks nest i isparduotuve deja

Smoothng water base?
Atsakyti
[QUOTE]egle77 Paskelbta Vakar, 20:08
[quote=Manija69,2009 04 08, 16:10]
Manau,kad viskas su jais OK,gal man trūksta odai maitinimo...bet iš tikrųjų tai čia mano nuotaikų kaita..
Papildyta:

Dar neskubek parduot, panaudok... odai juk ir drekinimo ir maitinimo reikia

As dabar naudoju tik ta lasiona ir man laaaabai gerai, galvoju gal uzteks tik jo iki rudens...
P.S. Aisku, man labai oda pataiso reguliariai vartojamas Biocellis. Ir tonusui ir dregmei Cia siaip...
[/QUOTE]
Na aš kol kas naudoju miniukus Kanebo,bet matau kad teks ir Sensai Silk originalus naudot.Na gal ir gerai,nes mėtau pinigus į balą.O gal patikas mano odai šis labiau negu iš miniukų ,nes miniukai tai tie cellular performance vacation4.gif
Atsakyti
Labai nenoriu ikyreti, taciau gal kas naudojo Kanebo tusus akims ir turi ka pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 08, 22:35)
Smoothng water base?

aha sita , labai patiko iskart nes labai fainai tepasi , lengvute ir t.t bet va zandus pradeda traukt i vakara verysad.gif

QUOTE(sonatuksss @ 2009 04 09, 10:28)
Labai nenoriu ikyreti, taciau gal kas naudojo Kanebo tusus akims ir turi ka pasakyti?

as turiu man jis patinka , pirkau ji vaziuojant i siltus krastus tai buvo super ir per tropine liuti nenubego thumbup.gif , netepa paakiu nu liux bet blakstienu ispudingu man nepadaro
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2009 04 09, 10:28)

kokį kartą nueik į Kristę nepasidažius blakstienų ir su testeriais išbandysi pati ant savęs. Aišku testeriai nėra pirmo šviežumo, bet bendrą vaizdą vistiek daugiau ar mažiau susidarysi mirksiukas.gif
Aš taip rinkaus tušą, kai neapsisprandžiau kurį pirkt tarp YSL ir Chanel, nors testeriukai nunaudoti gerokai buvo ir tokie kokybės nebekokios, bet vistiek mano apsisprendimą palengvino 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2009 04 09, 13:20)
Aciu uz patarimus smile.gif

Labas, aš naudoju Kanebo tušus, jau gal porą metų... nieko geresnio už juos nesu radusi. Blakstienos mano nei storos, nei plonos, nei per daug riestos, bet su šiuo tušu super atrodo, labai natūraliai, neteplioja visai, puikiai išsilaiko visą dieną, pakankamai ilgai naudojasi. Vienintelis niuansas su jais, kad jis nusivalo su šiltu vandeniu labai idomiai, tokiais juodais pagaliukais nusiima smile.gif o šiaip tai - NEREALUS tušas smile.gif Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
nu žinokit jau galiu atsiprašyti losiono ir emulsijos lotuliukas.gif Naudojau iki dabar cellular performance ir man jie tokie skystimėliai,nu trūko odai net paprasčiausio riebumo.Bet kad jau niekas nepirko mano pirkinukų ir labai džiaugiuosi,pati išbandžiau normaliai juos ir likau patenkinta.Tkrai daug riebesnis negu CP ir kaip tik mano odai.Tikiuosi ir toliau patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 04 09, 10:39)
aha sita , labai patiko iskart nes labai fainai tepasi , lengvute ir t.t bet va zandus pradeda traukt i vakara  verysad.gif

Man baze irgi patinka,bet kazkaip as ja visai mazai naudoju...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 09, 21:06)
Man baze irgi patinka,bet kazkaip as ja visai mazai naudoju...

o tau netraukia? tavo oda lyg normali ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 04 09, 21:13)
o tau netraukia? tavo oda lyg normali ar ne?

Netraukia.Mano misri i riebuma biskuti... Na kaip tau Hydrachange kauke? As dar neisbandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 09, 22:21)
Netraukia.Mano misri i riebuma biskuti... Na kaip tau Hydrachange kauke? As dar neisbandziau ax.gif

va kaip tik ka tik po jos . na kazkoooo tokio kolkas nepastebejau . man net gal geresne ta kita is performance serijos
Atsakyti