Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Negaliu atsidziaugti la prairie kremu biustui ir dekolte wub.gif dar tik 2 savaites tenaudoju, bet odos bukle akivaizdziai pagerejus, spalvyte suvienodejus, oda pastangrejus, o tai jau buvo po ziemos ir plius nuo susilaikymu nuo soliariumu(idegis uztusuoja odos trukumus lotuliukas.gif ) suvargus tokia doh.gif kai pabaigsiu dar kanebo reiks sunaudot, tureciau but kazkiek atsisviezinus vasarai nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 07 balandžio 2009 - 12:52
QUOTE(Rasytee @ 2009 04 07, 09:24)
bent jau pirmas patepimas tai labai patiko , labai drekina ir labai malonus . ryte paakiai tokie minkstuciai  bigsmile.gif

o pylingas kaip jau sake labai fainas . kaina didele bet uzteks tai tikrai ilgam nes labai po mazai reikia

O koks pylingas ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 07, 09:19)
As bandziau kelis kartus smile.gif enziminis sveitiklis be grudeliu,geras thumbup.gif bet vel gi.. brangus. Rasytee irgi turi toki sveitikli.
Papildyta:

Parasyk kaip kauke patiko smile.gif smile.gif as dar turiu 10 minutes relaxing mask ir dar mazo dydzio liftingo kauke.

Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 04 07, 17:42)
O koks pylingas ? ax.gif

Silk peeling powder smile.gif user posted image
Atsakyti
O aš jau nebežinau ko noriu blink.gif
Jei ką domina drėkinanti emulsija ir drėkinantis losionas rašykit AŽ.DĖl kainų susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 07, 17:38)
Jei ką domina drėkinanti emulsija ir drėkinantis losionas rašykit AŽ.DĖl kainų susitarsim mirksiukas.gif

Na va unsure.gif .... Jei nepaslaptis, kas nepatiko? Ar netiko?
As kaip tik planavau pirkt emulsija... g.gif , nes silk lation turiu. Bet jei nieko gero... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 07, 18:38)

o ka zadi naudot?
Atsakyti
Lia! O as su Lifting kauke is SCP dabar sedziu brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(egle77 @ 2009 04 07, 22:45)
nes silk lation turiu. Bet jei nieko gero...  ax.gif

Be Double Cleansing tau Double Moisturising gali but per sunkus.. tongue.gif ta prasme be valiklio ir prausiklio,aisku ziurint kokia oda..
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noreciau su jumis pasikonsultuoti del Kanebo tuso akims unsure.gif man cia siulo tusa kanebo 38, bet as nieko apie juos nezinau... Ar jie geri? Mano blakstienos tokios plonos ir tiesios, jog norisi kad tusas kazka "pataisytu" brunette.gif iki siol naudojau maxfaktor tusus ir buvau patenkinta, bet gal verta si isbandyti?
Atsakyti
visaip bandziau naudoti naujaja makiazo baze bet man ji sausina veida , antroj dienos pusei pradeda traukti sad.gif teks nest i isparduotuve deja
Atsakyti
egle77 Paskelbta Vakar, 22:45
  QUOTE(Manija69 @ 2009 04 07, 17:38)
O aš jau nebežinau ko noriu 
Jei ką domina drėkinanti emulsija ir drėkinantis losionas rašykit AŽ.DĖl kainų susitarsim

Na va  .... Jei nepaslaptis, kas nepatiko? Ar netiko?
As kaip tik planavau pirkt emulsija...  , nes silk lation turiu. Bet jei nieko gero... 

Manau,kad viskas su jais OK,gal man trūksta odai maitinimo...bet iš tikrųjų tai čia mano nuotaikų kaita.. blush2.gif frusty.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Rasytee Paskelbta Šiandien, 09:30
  QUOTE(Manija69 @ 2009 04 07, 18:38)
O aš jau nebežinau ko noriu 
Jei ką domina drėkinanti emulsija ir drėkinantis losionas rašykit AŽ.DĖl kainų susitarsim

o ka zadi naudot?

Jei neparduosiu,tai pastaruosius ir teks naudot...
Atsakyti
[quote=Manija69,2009 04 08, 16:10]
Manau,kad viskas su jais OK,gal man trūksta odai maitinimo...bet iš tikrųjų tai čia mano nuotaikų kaita.. blush2.gif frusty.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Dar neskubek parduot, panaudok... odai juk ir drekinimo ir maitinimo reikia 4u.gif

As dabar naudoju tik ta lasiona ir man laaaabai gerai, galvoju gal uzteks tik jo iki rudens...
P.S. Aisku, man labai oda pataiso reguliariai vartojamas Biocellis. Ir tonusui ir dregmei ax.gif Cia siaip...
Atsakyti