Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Merginos, ar jus skaitet La Prairie ikru esensija paakiams kremo sudeti blink.gif ten gi kiek parabenu doh.gif :

METHYLPARABEN
ETHYLPARABEN
PROPYLPARABEN
BUTYLPARABEN
ISOBUTYLPARABEN

Visa kolekcija ideta, kazkaip praejo noras pirkti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavulon: 16 gegužės 2007 - 14:22
Nu jau sunku nuo tų parabenų pabėgti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zavulon @ 2007 05 16, 15:22)
Merginos, ar jus skaitet La Prairie ikru esensija paakiams kremo sudeti  blink.gif ten gi kiek parabenu  doh.gif :

METHYLPARABEN
ETHYLPARABEN
PROPYLPARABEN
BUTYLPARABEN
ISOBUTYLPARABEN

Visa kolekcija ideta, kazkaip praejo noras pirkti  verysad.gif

Baisu schmoll.gif
Atsakyti
Ikrai yra greit gendantis produktas tai negali bi be parabenų lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien kristianoj konsultante rode plauku prieziuros priemones kurias gamina la prairy . gal kas bandet? nes gyre tai jau labai labai
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 17, 17:11)
siandien kristianoj konsultante rode plauku prieziuros priemones kurias gamina la prairy . gal kas bandet? nes gyre tai jau labai labai

Man pati Izolda Rukavišnikovaa Kristianoje apie jas pasakojo. Gyrė irgi be galo, sakė, kad pati naudoja. Nu bet jei kaukės indelis kainuoja 200 Lt, kaži ar bus čia daug bandžiusių (na nebent ne LT pirkusios būtų)
Atsakyti
Mielos damos! kaip Jums kompaktine pudra Kanebo Matt finish? ar apsimoka pirkt pudra uz 187 lt?
Atsakyti
jei tos priemones plaukam butu tikrai geros tikrai nusipirkciau visa linija bet va meginuku neturejo o aklai pirkt biski brangoka , tikiuosi gal kas isbandys smile.gif
Atsakyti
o gal atsimenat kaip tos priemones vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 17, 22:15)
jei tos priemones plaukam butu tikrai geros tikrai nusipirkciau visa linija bet va meginuku neturejo o aklai pirkt biski brangoka , tikiuosi gal kas isbandys smile.gif

Tai kur gi jos turės-seniai tarpusavy išsidalino. Man tada kai Rukavišnikova pasakojo apie tas priemones, šalia konsultantė stovėjo ir vos ne gumą kramtė. Rukavišnikova sako konsultantei: "Duok mėginukų-tegu išbando". Tai ką tu manai konsultantė atsakė? Ogi, kad neturi. Vargšė Izolda net susinepatogino ir liepė kitą dieną man užeiti, bet nei aš ėjau nei ką.
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2007 07 18, 00:59)
o gal atsimenat kaip tos priemones vadinasi?

Nežinau ar kalbame apie ats pačias, bet bent jau man tai pristatinėjo MARLIES MOLLER.
Va šitie, tik Kristianoje jie dar į dėžutes supakuoti:
http://www.marliesmo...s/products.html
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 17, 19:09)
Man pati Izolda Rukavišnikovaa Kristianoje apie jas pasakojo. Gyrė irgi be galo, sakė, kad pati naudoja. Nu bet jei kaukės indelis kainuoja 200 Lt, kaži ar bus čia daug bandžiusių (na nebent ne LT pirkusios būtų)

na, nzn, nepirkciau tokiu, nebent vyras milijonus uzdirbtu. Nzn, mane visiskai tenkina ir paprastu kaukiu suteikiamas efektas. Plaukai kaip is reklamos - dviracio jau neisrasi:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 18, 10:37)
na, nzn, nepirkciau tokiu, nebent vyras milijonus uzdirbtu.

Tai čia Kristianoj tokios kainos, JAV internetinėse parduotuvėse gal ir 100 lt nesiekia (žiūrėjau, bet neatsimenu, kiek tiksliai kainuoja). Šampūnas tai normaliai kainuoja kaip Kristianoje-69 Lt.
Atsakyti