Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Rasytee @ 2009 04 06, 18:00)
papirkau siandien sensai silk paakiu kremuka ilgai ruosiausi moraliskai nes brangokas  :

Moisture supply? Berods 270-300 lt kainyte ane?
Atsakyti
Olivia* Paskelbta Šiandien, 18:26
  QUOTE(Rasytee @ 2009 04 06, 18:00)
papirkau siandien sensai silk paakiu kremuka ilgai ruosiausi moraliskai nes brangokas  :

Ką?Čia iš SANSAI SILK serijos?Tokia kaina?Galvojau pirkti,bet už tiek tai neaa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 06, 18:56)
Ką?Čia iš SANSAI SILK serijos?Tokia kaina?Galvojau pirkti,bet už tiek tai neaa blink.gif

Aga, Sensai Silk Moisture Supply eye cream berods tiek ir kainuoja..
Atsakyti
Olivia* Paskelbta Šiandien, 19:09
  QUOTE(Manija69 @ 2009 04 06, 18:56)
Ką?Čia iš SANSAI SILK serijos?Tokia kaina?Galvojau pirkti,bet už tiek tai neaa

Aga, Sensai Silk Moisture Supply eye cream berods tiek ir kainuoja..

Ėch,liūdna tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 06, 19:14)
Ėch,liūdna tada 4u.gif

Ir man liudna.. Pabaigiau daug,dabar net nezinau kada galesiu viska supirkt.. Noriu Hydrachange paakiam,o jis 380 lt kainuoja.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Olivia* Paskelbta Šiandien, 19:27
  QUOTE(Manija69 @ 2009 04 06, 19:14)
Ėch,liūdna tada

Ir man liudna.. Pabaigiau daug,dabar net nezinau kada galesiu viska supirkt.. Noriu Hydrachange paakiam,o jis 380 lt kainuoja.. 

O kaip patiko?Efektą kokį pastebėjai?Nes man nevisada pasiteisina,brangus tai geas,efektyvus.Kažkaip nematau jokio skirtumo,tik kad pati naudodamą geresnį produktą jaučiuosi geriau,nei tepant ar naudojant eilinę naftą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 06, 19:30)
O kaip patiko?Efektą kokį pastebėjai?Nes man nevisada pasiteisina,brangus tai geas,efektyvus.Kažkaip nematau jokio skirtumo,tik kad pati naudodamą geresnį produktą jaučiuosi geriau,nei tepant ar naudojant eilinę naftą g.gif

Na as daug ka naudojau is Sensai Silk ir SCP,dariau pertrauka,naudojau Shiseido,ir dar Menard.. Bendrai man Kanebo geriausias brendas.. O efektas yra!!! Kazkas man sake-"Kanebo kaip narkotikas tau" tongue.gif biggrin.gif pritariu nes man viskas patinka ir tikrai geri rezultatai.
Atsakyti
Olivia* Paskelbta Šiandien, 19:39
  QUOTE(Manija69 @ 2009 04 06, 19:30)
O kaip patiko?Efektą kokį pastebėjai?Nes man nevisada pasiteisina,brangus tai geas,efektyvus.Kažkaip nematau jokio skirtumo,tik kad pati naudodamą geresnį produktą jaučiuosi geriau,nei tepant ar naudojant eilinę naftą

Na as daug ka naudojau is Sensai Silk ir SCP,dariau pertrauka,naudojau Shiseido,ir dar Menard.. Bendrai man Kanebo geriausias brendas.. O efektas yra!!! Kazkas man sake-"Kanebo kaip narkotikas tau"  pritariu nes man viskas patinka ir tikrai geri rezultatai.

Nu tai fainai,kad matai poveikį thumbup.gif Kad patinka, tai ir man,nors turiu ne naug jau tiek, bet patenkinta drinks_cheers.gif Ir dar daug ko norėčiau,bet kad šis narkotikas man brangokas doh.gif Na gal ką įpirksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 06, 18:26)

jo 275 doh.gif parasysiu kai isbandysiu
labai jau vilioja ta drekinanti kauke , isbandysiu meginuka bet kaina tai doh.gif jauciu teks meginukais drekintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasytee Paskelbta Vakar, 21:04
  QUOTE(Olivia* @ 2009 04 06, 18:26)

jo 275  parasysiu kai isbandysiu
labai jau vilioja ta drekinanti kauke , isbandysiu meginuka bet kaina tai  jauciu teks meginukais drekintis 

Būtinai parašyk kaip tau paakių kremukas.
O gal kuri bandėt veidui šveitiklį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 07, 08:51)

As bandziau kelis kartus smile.gif enziminis sveitiklis be grudeliu,geras thumbup.gif bet vel gi.. brangus. Rasytee irgi turi toki sveitikli.
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2009 04 06, 21:04)
  doh.gif  jauciu teks meginukais drekintis  lotuliukas.gif

Parasyk kaip kauke patiko smile.gif smile.gif as dar turiu 10 minutes relaxing mask ir dar mazo dydzio liftingo kauke.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 07, 08:51)
Būtinai parašyk kaip tau paakių kremukas.

bent jau pirmas patepimas tai labai patiko , labai drekina ir labai malonus . ryte paakiai tokie minkstuciai bigsmile.gif

o pylingas kaip jau sake labai fainas . kaina didele bet uzteks tai tikrai ilgam nes labai po mazai reikia
Atsakyti