Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(sima77 @ 2009 03 26, 18:27)
O idomu la prairie turi kremuku nuo pirmuju rauksleliu ir pan, ar tik anti anging pas juos visi? g.gif

Visi La Prairie kremai yra daugiau ar maziau nuo senejimo. As pati naudoju extrait of caviar firming complex thumbup.gif
Atsakyti
Moterys galiu pasakyti viena La prairie buvo ispopuliarinta tarp grietineles, jei visi mato kad kremai 1000 lt kainuoja galvoja kad padeda, bet atimkit pakuote rekalma varda, ir kremas jusus kainuos pigiai. Geras daiktas yra tik tas kad priesrauksline linija gera, bet vel gi pigesnes kosmetikos geriausia produkta pirkit tas patas efektas. dar geresnis efektas, oda drekinti grynai reikia ir jokios rauksles nebaisu. pati naudojau la prairie , nepatiko visai jokio poveikio uz tokius pinigus
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:26)
Moterys galiu pasakyti viena La prairie buvo ispopuliarinta tarp grietineles, jei visi mato kad kremai 1000 lt kainuoja galvoja kad padeda, bet atimkit pakuote rekalma varda, ir kremas jusus kainuos pigiai. Geras daiktas yra tik tas kad priesrauksline linija gera, bet vel gi pigesnes kosmetikos geriausia produkta pirkit tas patas efektas. dar geresnis efektas, oda drekinti grynai reikia ir jokios rauksles nebaisu. pati naudojau la prairie , nepatiko visai jokio poveikio uz tokius pinigus

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif, as naudoju prausikli ir tonika ir nepasakyciau, kad kazkuo geresnis uz Dior ir pan...
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 31, 19:08)
Tikrai pritariu drinks_cheers.gif, as naudoju prausikli ir tonika ir nepasakyciau, kad kazkuo geresnis uz Dior ir pan...

Del prausiklio sutinku 100%, visai nieko ypatingo, sausino oda man...
Bet caviar serijos kremai geri. Cellular kremai labai stiprus, mano vyras (40 metu) naudojo cellular anti-aging jam buvo per stiprus ir issauke alergija. Atidave mano mamai (60 metu) ir ji negali atsidziaugti... Gal mes tiesiog per jaunos tiems kremams mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu Kanebo pudryte kazkas mamai padovonojo , bet va jau eina i pabaiga verysad.gif vel noretusi ,bet kainos tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2009 03 31, 19:25)
Del prausiklio sutinku 100%, visai nieko ypatingo, sausino oda man...
Bet caviar serijos kremai geri. Cellular kremai labai stiprus, mano vyras (40 metu) naudojo cellular anti-aging jam buvo per stiprus ir issauke alergija. Atidave mano mamai (60 metu) ir ji negali atsidziaugti... Gal mes tiesiog per jaunos tiems kremams  mirksiukas.gif

ne per jaunos, paprasciausia oda kiekviena semiasi tai ko jai labiausiai reikia, manau La prairie nera vertas tokiu pinigu , jis buvo tarp grietineles isreklamuotas o jo poveikis gali buti toks kaip ir daugumos pigesniu. Mokam uz vardus pakuotes o viduje buna pigi preke kuria kiekviena laboratorija is skirtingu indigrideintu daro.
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 21:20)
jis buvo tarp grietineles isreklamuotas

Nesupratau,kaip isreklamuotas? g.gif Ta prasme zurnaluose?
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:26)

Nemačiau tokios masinės lapraire reklamos kaip chanel, dior ar kokio l'oreal doh.gif
Todėl nedrysčiau teigt, kad ta kosmetika baisiai išreklamuota, o va nuo chanelių, diorų tai mirga žurnalai, bukletai, stendai ir pan unsure.gif
Jei Jums netiko lapraire, dar nereiškia kad prasta kosmetika ir mokam tik už pakuotes, beje jos niekuo nėra įpatingos, eiliniai butelaičiai ir dėžutės g.gif
Man labai patiko kūno losjonas baltam buteliuke, taip pat tonizuojantis purškiklis kūnui (šis išvis nerealus) ir šveitiklis veido odai thumbup.gif O kad prausiklis sausina - tai pvz. man tik į naudą, nes ir taip taukai per barzdą ir kaktą varva biggrin.gif
Tiesiog Jums netiko ir viskas, nes ne viskas kas brangu, tinka vienokio ar kitokio tipo odai, bet kad teigt jog ji nekokybiška - mažų mažiausia nesąmonė doh.gif schmoll.gif
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 31, 19:08)

O va Dior man visiškai nieks netinka, na dar dekoratyvinę galiu naudot, bet jokių kremų, prausiklių, valiklių schmoll.gif , nes poveikis toks, lyg naudočiau kokį Garnier už 10 - 15Lt doh.gif Čia ir vėl gi, kaip kam rolleyes.gif Man netiko, bet neteigiu, kad Dior yra nekokybiška. kokybės jam pakanka, tik mano mordukui netiko ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 03 31, 22:51)
Nemačiau tokios masinės lapraire reklamos kaip chanel, dior ar kokio l'oreal  doh.gif
Todėl nedrysčiau teigt, kad ta kosmetika baisiai išreklamuota, o va nuo chanelių, diorų tai mirga žurnalai, bukletai, stendai ir pan  unsure.gif
Jei Jums netiko lapraire, dar nereiškia kad prasta kosmetika ir mokam tik už pakuotes, beje jos niekuo nėra įpatingos, eiliniai butelaičiai ir dėžutės  g.gif
Man labai patiko kūno losjonas baltam buteliuke, taip pat tonizuojantis purškiklis kūnui (šis išvis nerealus) ir šveitiklis veido odai  thumbup.gif  O kad prausiklis sausina - tai pvz. man tik į naudą, nes ir taip taukai per barzdą ir kaktą varva  biggrin.gif 
Tiesiog Jums netiko ir viskas, nes ne viskas kas brangu, tinka vienokio ar kitokio tipo odai, bet kad teigt jog ji nekokybiška - mažų mažiausia nesąmonė  doh.gif  schmoll.gif

O va Dior man visiškai nieks netinka, na dar dekoratyvinę galiu naudot, bet jokių kremų, prausiklių, valiklių  schmoll.gif , nes poveikis toks, lyg naudočiau kokį Garnier už 10 - 15Lt  doh.gif  Čia ir vėl gi, kaip kam  rolleyes.gif  Man netiko, bet neteigiu, kad Dior yra nekokybiška. kokybės jam pakanka, tik mano mordukui netiko ir viskas  rolleyes.gif

TAI VA BUTENT JI BRANGI O REKLAMA BUVO PADARYTA GRIETINELES TARPE, T.Y ZMONIU PRIE PINIGU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 04 01, 11:28)
TAI VA BUTENT JI BRANGI O REKLAMA BUVO PADARYTA GRIETINELES TARPE, T.Y ZMONIU PRIE PINIGU smile.gif

O kaip ta reklama yra daroma.... tarp grietinėlės g.gif Gal jiems asmeniškai bukletukai siuntinėjami į namus, ar spec laikraščiai yra leidžiami su prabangos prekių reklama g.gif
Aš nesu iš grietinėlės, bet tuos kremus įperku ir nereikia būt turtuolei. Aišku neturiu visko susipirkus tiek veidui, tiek kūnui, bet tiek kiek mane reikia ir leidžia piniginė - nusiperku...
Yra posakis - gerai prekei reklamos nereikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal jau gana apie gretineles ... Visai neidomu kur ir kas buvo isreklamuota,rasykit konkreciai apie Kanebo ir La Prairie produkcija,kas (ne)patiko ir tt. brunette.gif P.S. Gal yra kas naudoj a Nippon Menard produkcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 01 balandžio 2009 - 13:58
papirkau siandien sensai silk paakiu kremuka ilgai ruosiausi moraliskai nes brangokas rolleyes.gif dar losionas i pabaiga tai ir ta paemiau uz surinktus lipdukus dar gavau dovanu 1 ir 2 stepo prausiklius , losiono ir emulsijos . viskas po 30ml thumbup.gif dar idejo dvi kaukes tas naujas drekinancias thumbup.gif
Atsakyti