QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:26)
Moterys galiu pasakyti viena La prairie buvo ispopuliarinta tarp grietineles, jei visi mato kad kremai 1000 lt kainuoja galvoja kad padeda, bet atimkit pakuote rekalma varda, ir kremas jusus kainuos pigiai. Geras daiktas yra tik tas kad priesrauksline linija gera, bet vel gi pigesnes kosmetikos geriausia produkta pirkit tas patas efektas. dar geresnis efektas, oda drekinti grynai reikia ir jokios rauksles nebaisu. pati naudojau la prairie , nepatiko visai jokio poveikio uz tokius pinigus
Nemačiau tokios masinės lapraire reklamos kaip chanel, dior ar kokio l'oreal
Todėl nedrysčiau teigt, kad ta kosmetika baisiai išreklamuota, o va nuo chanelių, diorų tai mirga žurnalai, bukletai, stendai ir pan
Jei Jums netiko lapraire, dar nereiškia kad prasta kosmetika ir mokam tik už pakuotes, beje jos niekuo nėra įpatingos, eiliniai butelaičiai ir dėžutės
Man labai patiko kūno losjonas baltam buteliuke, taip pat tonizuojantis purškiklis kūnui (šis išvis nerealus) ir šveitiklis veido odai
O kad prausiklis sausina - tai pvz. man tik į naudą, nes ir taip taukai per barzdą ir kaktą varva
Tiesiog Jums netiko ir viskas, nes ne viskas kas brangu, tinka vienokio ar kitokio tipo odai, bet kad teigt jog ji nekokybiška - mažų mažiausia nesąmonė
QUOTE(kotri_ @ 2009 03 31, 19:08)
Tikrai pritariu
, as naudoju prausikli ir tonika ir nepasakyciau, kad kazkuo geresnis uz Dior ir pan...
O va Dior man visiškai nieks netinka, na dar dekoratyvinę galiu naudot, bet jokių kremų, prausiklių, valiklių
, nes poveikis toks, lyg naudočiau kokį Garnier už 10 - 15Lt
Čia ir vėl gi, kaip kam
Man netiko, bet neteigiu, kad Dior yra nekokybiška. kokybės jam pakanka, tik mano mordukui netiko ir viskas