Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Atnaujinu. Gal kas jau isbandet nauja Hydrachange paakiam geli ir kauke veidui?
Atsakyti
Kur Kaune galima nusipirkti Kanebo kosmetikos?
Atsakyti
Kažkuri mamytė sakė,kad Kristianoj Maironio gatvėj,o ir Sarmoj Akropolyje,tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 09, 16:02)
O jeigu rimtai, tai nuo Skin Caviar mano oda atrodo sveikesne ir tonalinis kremas "gulasi" tobulai.

O man sakė, kad su tais caviarais reik atsargiai, nes jie gana stiprūs produktai, tai geriausia predėt nuo paprastų kremukų ir tik po to pereit prie ikrinės linijos g.gif

O gal kuri esat bandžius šiuos veido kremus? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
user posted image

Ir va tokį:
user posted image
Atsakyti
Mane irgi labai domina atsiliepimai apie pirmaji kremuka, negi niekas nenaudojot? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Kanebo kremuka kaklui dekolte ir krutinei, parasysiu rezultatus kai sunaudosiu wub.gif zadejau la prairie pirkt, bet pagailejau pinigu, pirma pagalvojau pigesni varianta pameginsiu ax.gif
Atsakyti
Esu patenkinta Kanebo kompaktine pudra,Total Finish wub.gif Galvoju gal ir krempudrą bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 21, 10:41)
Nusipirkau Kanebo kremuka kaklui dekolte ir krutinei, parasysiu rezultatus kai sunaudosiu wub.gif zadejau la prairie pirkt, bet pagailejau pinigu, pirma pagalvojau pigesni varianta pameginsiu ax.gif

Turiu toki,tik mazesni buteliuka is Gift set'o,bet naudoju retai...
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 21, 10:48)
Esu patenkinta Kanebo kompaktine pudra,Total Finish wub.gif Galvoju gal ir krempudrą bandyt g.gif

Naudoju irgi Total Finish Foundation pudryte TF 23 Almond beige smile.gif o kremines turiu 3 ivairius atspalvius: 202,203,204 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 21, 10:41)

vakar kaip tik pabaigiau ji .bet kokiu geru atsiliepimu buvau prisiskaicius tai as ju nelabai pajauciau
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 03 21, 11:28)
vakar kaip tik pabaigiau ji .bet kokiu geru atsiliepimu buvau prisiskaicius tai as ju nelabai pajauciau

ane g.gif as irgi prisiskaicius geru atsiliepimu ji pirkau unsure.gif na ziuresim rolleyes.gif siaip as stebuklu nesitikiu, nereikia man kad krutine pakeltu ir pan, greiciau dekolte zonos odai pagelbeti, nes nuo besaikio deginimosi, tokia jau pavargus, atsirado nedideliu rauksleliu, ir spalva odos ne tokia lygi, zodziu, gal kazkiek pagerins situacija, veliau jauciu reiks la prairie megint, ten raso kad isbalina tas demeles atsiradusias ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
jei balina tai ok bet po to jei nueisi i soliariuma jos vel atsiras ar ne ?
as pries tai turejau juvenos bet ir tas nesuzavejo o gal ir viskas cia su jais gerai tik kazko kito tikejausi . o man lygiai tas pats kas su paprastais kuno kremais ar aliejais tepliojantis
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 21, 12:50)
ziuresim rolleyes.gif siaip as stebuklu nesitikiu, nereikia man kad krutine pakeltu ir pan, greiciau dekolte zonos odai pagelbeti, nes nuo besaikio deginimosi, tokia jau pavargus, atsirado nedideliu rauksleliu, ir spalva odos ne tokia lygi, zodziu, gal kazkiek pagerins situacija, veliau jauciu reiks la prairie megint, ten raso kad isbalina tas demeles atsiradusias ir pan rolleyes.gif

Ačiū soliarumui rolleyes.gif Ateity nei LaPraire nei ReVive ne LaMer nebepadės schmoll.gif
Atsakyti