pirkau LT naujo leidimo
Kokia kreminė pudra iš KANEBO geriausiai maskuoja?
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 28, 22:35)
pirkau LT naujo leidimo
Brighting Base CP ar Smoothing Base?
QUOTE(Gilberta @ 2009 01 29, 01:15)
Kokia kreminė pudra iš KANEBO geriausiai maskuoja?
Gal, su konsultante pasitark.As pirkau, Sensai Fluid finish,SPF 15. Man,puikiai tinka.
Siaip sampuna dar isigijau(purumo suteikiantis).Tik dar neisbandziau.
QUOTE(Ugnė @ 2009 01 29, 17:03)
Gal, su konsultante pasitark.As pirkau, Sensai Fluid finish,SPF 15. Man,puikiai tinka.
O kokia tavo oda?
Konsultantem nepasitikiu.
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 29, 00:26)
Brighting Base CP ar Smoothing Base?
"smoothing water make-up base"
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 29, 18:07)
"smoothing water make-up base"
Aaa a a.. Smoothing ir man patinka. Esi tikra Sensai fane,smagu,gal kartais buni Vilniuje? Susitiksim,paplepesim..
QUOTE(Gilberta @ 2009 01 29, 17:32)
Mano misri oda.
Dar norejau pridurti,kad sios krempudros,reiketu labai maza kieki dozuoti.
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 30, 00:39)
Aaa a a.. Smoothing ir man patinka. Esi tikra Sensai fane,smagu,gal kartais buni Vilniuje? Susitiksim,paplepesim..
kad viskas tinka vis komplimentu sulaukiu del odos
Vilniui vakar buvau kai du leliuzai tai nelabai daznai dabar vaziuoju...bet gal kada pavyks
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 31, 10:07)
kad viskas tinka vis komplimentu sulaukiu del odos
Vilniui vakar buvau kai du leliuzai tai nelabai daznai dabar vaziuoju...bet gal kada pavyks
Parasyk kai busi susiruosusi pirkai kazka naujo dar?
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 31, 11:00)
Parasyk kai busi susiruosusi pirkai kazka naujo dar?
nieko reik stabdyt , isnaudojau savo limitus menesiui i prieki
sveikos kanebo myletojos
kuris laikas naudoju ir as kanebo priemones. labai patiko ir patinka tik kazkodel pradejo emulsija nesusigert, veidas labai blizga. ar jums taip nera?
mano oda misri linkus i sausuma, labai jautri. zodziu vargstu su ja... is kanebo naudoju: step 1- cleansing cream, step 2-milky soap, losjonas light, emulsija most, dar paakiu krema, kauke relaxing.
gal emulsija reiketu lengvesne pabandyt?
kuris laikas naudoju ir as kanebo priemones. labai patiko ir patinka tik kazkodel pradejo emulsija nesusigert, veidas labai blizga. ar jums taip nera?
mano oda misri linkus i sausuma, labai jautri. zodziu vargstu su ja... is kanebo naudoju: step 1- cleansing cream, step 2-milky soap, losjonas light, emulsija most, dar paakiu krema, kauke relaxing.
gal emulsija reiketu lengvesne pabandyt?