Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(noisy-B @ 2009 01 17, 15:38)
gal kas žino plačiau apie būtent paakių kremą? Cellular performance? Nuo kelių metų galima naudoti? Jaučiuosi visiškai žalia, nieko nesuprantu  blush2.gif  Man be galo išgyrė Kanebo produkciją. Bet wa apie tuos paakių kremus nieko nežinau... Tai net gėda, vienur skaičiau, kad nuo 30?? O man 22 metai. Niu tokia painiava, gal kas konkrečiau žinot? Nusprendžiau naudoti paakių kremą, kadangi nemėgstu valytis makiažo pieneliais, nuprausiu siu šiltu vandeniu ir muilu. Žinau, žinau, kad taip negalima daryti, bet tie pieneliai, vatos tamponėliai mane erzina. Tai galvojau, gal bent kiek atpirksiu savo kaltę kanebo sensai tuo paakių kremuku  blush2.gif  4u.gif 

Nebūtinai valyt su pieneliais,yra ir tonikai,kurie akių nesulpina(kaip pieneliai), o be jokio rimto reikalo naudot paakių kremus nuo 22metų doh.gif Nu man tai nesiriša nors tu ką..... Tai ką tu darysi kai bus 50 ir daugiau metų,kai atsiras raukšlelių ir pan. g.gif
Man tai 28metai,bet dar net negalvoju tokių pradėt naudot be rimtos priežasties,jei paakių oda yra normali,kam ją terlint,o kad sako kosmetologai jog kremus reikia pradėt naudot jau nuo 25metų - tai komercinis triukas,nes jei pirks moteros nuo 50metų,tai neišpirks tokių kiekių kaip pirkdamos bet kokio amžiaus tongue.gif
Man tai visiška nesąmonė schmoll.gif
Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė,kadangi turiu genetiškai dėkingą odą,gal taip ir kalbu..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 24, 11:31)
Nebūtinai valyt su pieneliais,yra ir tonikai,kurie akių nesulpina(kaip pieneliai), o be jokio rimto reikalo naudot paakių kremus nuo 22metų  doh.gif  Nu man tai nesiriša nors tu ką..... Tai ką tu darysi kai bus 50 ir daugiau metų,kai atsiras raukšlelių ir pan. g.gif
Man tai 28metai,bet dar net negalvoju tokių pradėt naudot be rimtos priežasties,jei paakių oda yra normali,kam ją terlint,o kad sako kosmetologai jog kremus reikia pradėt naudot jau nuo 25metų - tai komercinis triukas,nes jei pirks moteros nuo 50metų,tai neišpirks tokių kiekių kaip pirkdamos bet kokio amžiaus  tongue.gif 
Man tai visiška nesąmonė  schmoll.gif 
Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė,kadangi turiu genetiškai dėkingą odą,gal taip ir kalbu.....  blush2.gif

Be galo malonu už tokią nuoširdžią nuomonę wink.gif Dėkui. Tonikai ir pieneliai tokie patys beveik, reik terliotis vata veidą, pasinaudojau pasiūlymu dėl putų, esu patenkinta. O siu kremuku reikės kažką daryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 01 24, 17:39)
Be galo malonu už tokią nuoširdžią nuomonę wink.gif Dėkui. Tonikai ir pieneliai tokie patys beveik, reik terliotis vata veidą, pasinaudojau pasiūlymu dėl putų, esu patenkinta. O siu kremuku reikės kažką daryti tongue.gif

pupos putas pirkai ar ka geriau radai ?
Atsakyti
Sveikos, gal kur Lietuvoj sita pudryte matet? Laaaaaabai reikia

user posted image
Papildyta:
cia Kanebo
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 01 25, 14:56)

user posted image
Papildyta:
cia Kanebo

nemaciau o kur tu ja gavai? ju psl tokios ner g.gif ir siaip braskese tiek daug produktu kuriu nera kanebo.com nesuprantu....
Atsakyti

Na,as,pasikartosiu,taciau idomu,kokia nuomone yra apie sampunus sios firmos.Gal kas naudojo?Ar verta isigyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 25, 17:46)
nemaciau o kur tu ja gavai? ju psl tokios ner  g.gif ir siaip braskese tiek daug produktu kuriu nera kanebo.com nesuprantu....

Nes cia Kanebo Japan brangioji smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2009 01 25, 14:56)

user posted image
Papildyta:
cia Kanebo

Nera tokiu pas mus.. Cia kita linija is Kanebo,pas mus tik KANEBO INTERNATIONAL arba trumpai-SENSAI smile.gif Nes Kanebo korporacija,turi daug liniju-brandu,pvz. NARS priklauso Shiseido,bet kosmetikos brendas ne Shiseido Nars o tik NARS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 27 sausio 2009 - 10:17
QUOTE(Olivia* @ 2009 01 27, 11:11)
Nes cia Kanebo Japan brangioji smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:

Nera tokiu pas mus.. Cia kita linija is Kanebo,pas mus tik KANEBO INTERNATIONAL arba trumpai-SENSAI smile.gif Nes Kanebo korporacija,turi daug liniju-brandu,pvz. NARS priklauso Shiseido,bet  kosmetikos brendas ne Shiseido Nars o tik NARS.

bet tarkim pirkau is braskiu internacionas senai buvo parasyta ant pakuotes o tokio pat pavadinimo (tik be internacional) nusipirkau LT tai produktas visai kitoks

tai manai kad is braskiu ten viskas ok su kanebo?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 27, 11:27)
bet tarkim pirkau is braskiu internacionas senai buvo parasyta ant pakuotes o tokio pat pavadinimo (tik be internacional) nusipirkau LT tai produktas visai kitoks

tai manai kad is braskiu ten viskas ok su kanebo?

As jau rasiau del braskiu,neperku as tenais,ir nesu tikra ar ten viskas ok smile.gif yahoo.gif yahoo.gif Kita menesi jau naujas Sensai dekoratyvas pasirodys!!
Atsakyti
Tai sakot, neverta man uzsisakyti sitos pudrytes Kanebo Revue?
Atsakyti
siandien kanebo baze nusipirkau , kadangi pardaviau kita kuri man nepatiko tai leidau sau nusiprikt nors jau sakiau kad sio menesio limitai virsyti dvigubai
Atsakyti
Kas per bazes perki ir perki? Perziurejau braskes Skin care,tai puse pakuociu seno tipo,Inner balance isvis sena linija.. http://us.strawberry...goChar=K#DETAIL Kas tas per Blanchir? Tikriausiai japonu linija...
Papildyta:
O dekoratyvas braskese tik Kanebo Japan smile.gif
Atsakyti