QUOTE(noisy-B @ 2009 01 17, 15:38)
gal kas žino plačiau apie būtent paakių kremą? Cellular performance? Nuo kelių metų galima naudoti? Jaučiuosi visiškai žalia, nieko nesuprantu Man be galo išgyrė Kanebo produkciją. Bet wa apie tuos paakių kremus nieko nežinau... Tai net gėda, vienur skaičiau, kad nuo 30?? O man 22 metai. Niu tokia painiava, gal kas konkrečiau žinot? Nusprendžiau naudoti paakių kremą, kadangi nemėgstu valytis makiažo pieneliais, nuprausiu siu šiltu vandeniu ir muilu. Žinau, žinau, kad taip negalima daryti, bet tie pieneliai, vatos tamponėliai mane erzina. Tai galvojau, gal bent kiek atpirksiu savo kaltę kanebo sensai tuo paakių kremuku
Nebūtinai valyt su pieneliais,yra ir tonikai,kurie akių nesulpina(kaip pieneliai), o be jokio rimto reikalo naudot paakių kremus nuo 22metų Nu man tai nesiriša nors tu ką..... Tai ką tu darysi kai bus 50 ir daugiau metų,kai atsiras raukšlelių ir pan.
Man tai 28metai,bet dar net negalvoju tokių pradėt naudot be rimtos priežasties,jei paakių oda yra normali,kam ją terlint,o kad sako kosmetologai jog kremus reikia pradėt naudot jau nuo 25metų - tai komercinis triukas,nes jei pirks moteros nuo 50metų,tai neišpirks tokių kiekių kaip pirkdamos bet kokio amžiaus
Man tai visiška nesąmonė
Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė,kadangi turiu genetiškai dėkingą odą,gal taip ir kalbu.....