Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Liabuka visoms, norėjau pasidomėti apie kanebo sensai produkciją, gal kas žino plačiau apie būtent paakių kremą? Cellular performance? Nuo kelių metų galima naudoti? Jaučiuosi visiškai žalia, nieko nesuprantu blush2.gif Man be galo išgyrė Kanebo produkciją. Bet wa apie tuos paakių kremus nieko nežinau... Tai net gėda, vienur skaičiau, kad nuo 30?? O man 22 metai. Niu tokia painiava, gal kas konkrečiau žinot? Nusprendžiau naudoti paakių kremą, kadangi nemėgstu valytis makiažo pieneliais, nuprausiu siu šiltu vandeniu ir muilu. Žinau, žinau, kad taip negalima daryti, bet tie pieneliai, vatos tamponėliai mane erzina. Tai galvojau, gal bent kiek atpirksiu savo kaltę kanebo sensai tuo paakių kremuku blush2.gif 4u.gif Liabai dėkinga už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 17 sausio 2009 - 14:39
QUOTE(noisy-B @ 2009 01 17, 15:38)
Liabuka visoms, norėjau pasidomėti apie kanebo sensai produkciją, gal kas žino plačiau apie būtent paakių kremą? Cellular performance? Nuo kelių metų galima naudoti? Jaučiuosi visiškai žalia, nieko nesuprantu  blush2.gif  Man be galo išgyrė Kanebo produkciją. Bet wa apie tuos paakių kremus nieko nežinau... Tai net gėda, vienur skaičiau, kad nuo 30?? O man 22 metai. Niu tokia painiava, gal kas konkrečiau žinot? Nusprendžiau naudoti paakių kremą, kadangi nemėgstu valytis makiažo pieneliais, nuprausiu siu šiltu vandeniu ir muilu. Žinau, žinau, kad taip negalima daryti, bet tie pieneliai, vatos tamponėliai mane erzina. Tai galvojau, gal bent kiek atpirksiu savo kaltę kanebo sensai tuo paakių kremuku  blush2.gif  4u.gif  Liabai dėkinga už atsakymus  smile.gif

Paakių kremuka galima naudoti nuo 18 metų, tad gali drąsiai tepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 01 17, 15:38)
Liabuka visoms, norėjau pasidomėti apie kanebo sensai produkciją, gal kas žino plačiau apie būtent paakių kremą? Cellular performance? Nuo kelių metų galima naudoti? Jaučiuosi visiškai žalia, nieko nesuprantu  blush2.gif  Man be galo išgyrė Kanebo produkciją. Bet wa apie tuos paakių kremus nieko nežinau... Tai net gėda, vienur skaičiau, kad nuo 30?? O man 22 metai. Niu tokia painiava, gal kas konkrečiau žinot? Nusprendžiau naudoti paakių kremą, kadangi nemėgstu valytis makiažo pieneliais, nuprausiu siu šiltu vandeniu ir muilu. Žinau, žinau, kad taip negalima daryti, bet tie pieneliai, vatos tamponėliai mane erzina. Tai galvojau, gal bent kiek atpirksiu savo kaltę kanebo sensai tuo paakių kremuku  blush2.gif  4u.gif  Liabai dėkinga už atsakymus  smile.gif

ne i tema bet patarimas rolleyes.gif as ir seniau taip prausdavau akis blush2.gif bet dabar negaliu atsidziaugt pupos putomis , idealiai nuplauna akis ir neriek jokiu pieneliu (ju nemegstu) tiesiog nuprausi vandeniu ir su putom pabraukai per akis , iskart nuplauna , akiu negriauzia ir lengvai nusiplauna pacios putos
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 01 17, 19:20)
Paakių kremuka galima naudoti nuo 18 metų, tad gali drąsiai tepti mirksiukas.gif

Liabai dékui uz atsakyma, o cia butent apie ta kanebo paakiu kremuka? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 17, 22:52)
ne i tema bet patarimas  rolleyes.gif as ir seniau taip prausdavau akis  blush2.gif bet dabar  negaliu atsidziaugt pupos putomis , idealiai nuplauna akis ir neriek jokiu pieneliu (ju nemegstu) tiesiog nuprausi vandeniu ir su putom pabraukai per akis , iskart nuplauna , akiu negriauzia ir lengvai nusiplauna pacios putos

O! Liabai dkui uz patarima, reiks pasidomti apie putas, nes tie pieneliai.. wink.gif
Atsakyti
[quote=noisy-B,2009 01 18, 15:27]
Liabai dékui uz atsakyma, o cia butent apie ta kanebo paakiu kremuka? smile.gif

Taip Kanebo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 17, 22:52)
ne i tema bet patarimas  rolleyes.gif as ir seniau taip prausdavau akis  blush2.gif bet dabar  negaliu atsidziaugt pupos putomis , idealiai nuplauna akis ir neriek jokiu pieneliu (ju nemegstu) tiesiog nuprausi vandeniu ir su putom pabraukai per akis , iskart nuplauna , akiu negriauzia ir lengvai nusiplauna pacios putos

o gal galetum imesti foto tu putu........ blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 18, 20:23)
o gal galetum imesti foto tu putu........ blush2.gif  4u.gif

http://www.pupa.it/E...amp;IDLinea=605
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 18, 21:26)

aciu labai 4u.gif o kokia ju kaina mazdauk? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 18, 22:20)
aciu labai 4u.gif  o kokia ju kaina mazdauk? 4u.gif

tiksliai nepamenu bet lyg 30-40lt
Atsakyti

Norejau paklausti,ar kas rinko lipdukus Sensai(uz pirkinius).Man liko vienas apsipirkimas,ir tureciau gauti dovana uz 200 litu suma.Tai ir idomu,jei leidzia paciai issirinkti preke uz sia suma,ka rinkotes?
Kokia nuomone, jusu, apie sampunus,sios firmos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2009 01 23, 18:11)
Norejau paklausti,ar kas rinko lipdukus Sensai(uz pirkinius).Man liko vienas apsipirkimas,ir tureciau gauti dovana uz 200 litu suma.Tai ir idomu,jei leidzia paciai issirinkti preke uz sia suma,ka rinkotes?
Kokia nuomone, jusu, apie sampunus,sios firmos? rolleyes.gif

aha as renku jau antra knygute ipusejau , o dovana leidzia rinktis bet neturi virsyt 200lt ir negalima damoket skirtumo verysad.gif todel as issirinkau tonika nes buvo pasibaiges
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 01 23, 23:04)
aha as renku jau antra knygute ipusejau , o dovana leidzia rinktis bet neturi virsyt 200lt ir negalima damoket skirtumo  verysad.gif todel as issirinkau tonika nes buvo pasibaiges

Truputi nuliudinai...o, as, prisiplanavau rolleyes.gif
O,apie sampunus,ar ka nors zinai,ar geri? mirksiukas.gif
Atsakyti