Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Jovita23 @ 2008 12 22, 16:29)

ploja.gif ploja.gif O krempudra irgi Sensai CP?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 12 23, 01:38)
ploja.gif ploja.gif O krempudra irgi  Sensai CP?

Nea, krempudra mano mylimiausia ir geriausia guerlain extreme parure
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 12 22, 17:29)
Atejau parasyti atsiliepimu apie sia makiazo baze:

user posted image

tai apskritai pirmoji mano makiazo baze. Sumokejau is tikro brangiai, bet rezultatai akivaizdziai matosi. Palyginus makiaza be pagrindo ir su siuo, tai kaip diena nuo nakties. Visu pirma paslepia smukles rauksles, paraudimus, nelygumus, krempudra laikosi zymiai ilgiau, tepasi zymiai geriau. Makiazas gavosi kaip is virselio wub.gif ir isliko visa vakara. Si makiazo baze su smulkiom blizganciom dalelem, bet uztepus jo nesimato. Labai skalsi, uztenka vieno mazycio zirniuko visam veidui. Kaip as anksciau gyvenau be sitokio daikto rolleyes.gif

Su atspalviu ta makiažo bazė? g.gif Kiek plojot?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 23, 15:44)
Su atspalviu ta makiažo bazė? g.gif Kiek plojot?

209,- tekstura kremine vos su baltu atspalviu smile.gif
Atsakyti
Gal zinot ar La Prairie gamina produktus jaunai odai? ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiste P.: 23 gruodžio 2008 - 18:10
gal kas bandet sita prausikli
http://www.skincare-...u...=199&page=1
ir sita scruba
http://www.skincare-...u...=200&page=1

butu idomus atsiliepimai
Atsakyti
sveikos mergytes,
labai norėčiau ir aš pabandyti Kanebo produkcija, kur jus ja perkate, ir kokia linija man labiausiai tiktu - oda mišri, daugiau i sausuma linkusi parausti. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
sveiki, norejau pasiteiraut kur butu galima isigyti kanebo gaminiu? o gal internetu kas uzsakineja is kazkur ar kaip? girdejau geru atsiliepimu apie krutines stangrinimo krema kuris labai padejo, noreciau ir as toki isigyti tik nezinau kur, gal kas galit suteikt tokia informacija.... o galbut kas turi parduot ? aciu lb uz atsakyma.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2009 01 11, 15:22)
sveiki, norejau pasiteiraut kur butu galima isigyti kanebo gaminiu? o gal internetu kas uzsakineja is kazkur ar kaip? girdejau geru atsiliepimu apie krutines stangrinimo krema kuris labai padejo, noreciau ir as toki isigyti tik nezinau kur, gal kas galit suteikt tokia informacija.... o galbut kas turi parduot ? aciu lb uz atsakyma.... smile.gif

Kanebo maciau akropolio Doughlas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 23, 19:10)
Gal zinot ar La Prairie gamina produktus jaunai odai? ax.gif .

jaunai odai la prairie negamina kiek zinau. nes tai skaitosi labai stipri kosmetika tik prandziai odai. ir nepatartina pratint jauna oda prie jos.
Atsakyti
as tai vis dziaugiuosi savo kanebo priemonem , labai gerai atsate dregme , oda nebetokia sausa , jau zadu pirkt emulsija most nes super most pasidare bet riebi tai ja zadu naudot nakciais o dienai lengvesne
Atsakyti
Nusipirkau pries kelias dienas La Prairie prausikli, ADVANCED MARINE BIOLOGY solution bei tos pacios serijos tonika ir ant mano labai problematiskos odos po keliu dienu pasimate rezultatai, kad net MB pastebejo... ir kur as anksciau buvau.
Atsakyti