Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

La Prairie prausimosi geli ir tonika misriai/riebiai odai naudojau,neblogos priemones .Krema naktini irgi buvau ikirtus is tos pacios serijos-suds,netiko visiskai.
Kanebo tusas 38 patinka thumbup.gif ,pudra irgi.
Plauku kauke INTENSIVE superine,QUICK kondicionierius thumbup.gif (Kanebo irCarita plauku kosmetika wub.gif wub.gif ,"perspjauna" visas prof.,tik kainytes ziaurokos)
Savaiminio idegio gelis nepatiko.
O apskritai tai cia labai individualu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 20 vasario 2007 - 21:58
4u.gif
Sveikos
Gal Kas bandėte šios Kanebo krem-pudrą, teko sarmoje pabandyti, tik jau labai ji panaši į vandenuką, gal ji ne krem pudra o tik spalvai išgauti koks pagalbininkas. Tik konsultante siule ji kaip krem-pudrą g.gif
Gal kas daugiau išbandė Kanebo, bet būten prausiklius, kremus ir krem-pudra?
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2007 04 16, 10:52)
4u.gif
Sveikos
Gal Kas bandėte šios Kanebo krem-pudrą, teko sarmoje pabandyti, tik jau labai ji panaši į vandenuką, gal ji ne krem pudra o tik spalvai išgauti koks pagalbininkas. Tik konsultante siule ji kaip krem-pudrą g.gif
Gal kas daugiau išbandė Kanebo, bet būten prausiklius, kremus ir krem-pudra?

As ijunkau i Kanebo Sensai Silk Soothing Cream. Buvo labai sudirgus oda, israudus, nuserpetojus. Kiti kremai vis netikdavo, tai per skysti, tai per riebus, o sitas - pats tas. Malonus jausmas issitepus, ir serpetojimo nera. Isbandziau ir pora prausikliu. Labiau patiko tas, kur Foam (putu) formos, neatsimenu, is kurios linijos, baltas flakonas. Labai lengvas, gerai nuplauna. Mano misri oda, tai nebuna jausmo, kad tempia. O dabar oro uoste pagriebiau prausikli kremo formos, tai OK, nors pirmas variantas patinka labiau.
Atsakyti
as tai kanebo naudojau duso zele tai seip sau...
Atsakyti
Aš nusipirkau Kanebo tokius produktus :
Tai gal dar nepripratau doh.gif bet dar nelabai patinka, kai naudoju, tikėjausi, kad
nuvalys ir akių makiažą, bet klydau schmoll.gif
user posted image

O šis tai thumbup.gif
user posted image

ievuliux , o Tu toki kremą naudoji ( nuotaukoke pats pirmas)? Nes kaip tik norėčiau nusipirkti geresnį kremą, nes su veidu tai šiokiu tokiu problemelių turiu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2007 04 23, 10:37)
Aš nusipirkau Kanebo tokius produktus :
Tai gal dar nepripratau  doh.gif  bet  dar nelabai patinka, kai naudoju, tikėjausi, kad
nuvalys ir akių makiažą, bet klydau schmoll.gif
user posted image

O šis tai  thumbup.gif
user posted image
ievuliux , o Tu toki kremą naudoji ( nuotaukoke pats pirmas)? Nes kaip tik norėčiau nusipirkti geresnį kremą, nes su veidu tai šiokiu tokiu problemelių turiu g.gif
user posted image

Va, as Cream Soap irgi toki turiu bigsmile.gif O kremas tai taip, tas pirmasis. Man jis labai patinka, tikiuosi, tiks ir tau thumbup.gif
Atsakyti
ievuliux 4u.gif , o Tu tą kremą čia perki, ar parsiveži iš užsienio ??
Kaina tokia jau nemaža, bet tikiuosi tas kremas vertas jos ??
O gal dar Tau teko pabandyti jų šampūnus. g.gif
Labai jau noriu žvilgančių ir švelnių plaukų biggrin.gif
Atsakyti
Na as gyvenu uzsienyje, tai ten ir perku blush2.gif Paprastai kainuoja apie 70-75 eurus. Aisku, reikalas nepigus net ir ten, bet ko nepadarysi del grozio. Ieskodama tinkancio kremo dar ne tiek isleidau.

Kanebo sampuno dar nebandziau, bet turiu kondicionieriu. Labai pashlijo plauku bukle (vienos palundros - kazka sutvarkai, tai kitur pablogeja doh.gif lotuliukas.gif ), tai pameginau kondicionieriu. Dabar esu LT, neturiu su savim - atrodo, kazkaip vadinasi balancing conditioner. Mano problemu is esmes neissprende, bet jei plaukai daugmaz sveiki, manau, turetu puikiai tikti. Butent suteikia svelnumo, blizgesio. Ir plaunant kazkoks kitoks pojutis, niu labai malonu smile.gif Taip kad, mamuciuk, jei seima neliks alkana, gali isbandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
naudoju Kanebo presuotą krem - pudrą smile.gif žiauriai tinka ir patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neraida @ 2007 04 29, 22:11)
naudoju Kanebo presuotą krem - pudrą smile.gif žiauriai tinka ir patinka lotuliukas.gif

o yra jos lt? ir kokia kainyte ir kokiai odai?
Atsakyti
Dėkui merginos už komentarus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 03 gegužės 2007 - 08:49
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 02, 16:20)
o yra jos lt? ir kokia kainyte ir kokiai odai?

Kaina 110LT pati pudryte ir deklas daugkartinis apie 90LT rodos smile.gif
Atsakyti