Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(kotri_ @ 2008 11 16, 10:41)
As vatos diskelius sudrekindavau vandeniu ir taip nuvalydavau veida, bet ju daug susinaudoja, ekonomiskumo atzvilgiu dabar valausi su sia servetele 4u.gif

ruoj itikinsit kad ir man jos reik biggrin.gif
tai ja reik suslapint ir vsio?gerai nuvalo?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 16, 19:51)
ruoj itikinsit kad ir man jos reik  biggrin.gif
tai ja reik suslapint ir vsio?gerai nuvalo?

Na man gerai nuvalo,patinka thumbup.gif Ir nereikia naudoti vatos diskeliu 4u.gif
Atsakyti
Pirkau La prairie paakiu kremuka Creme contour yeux anti-age spf 15
Gal kas bandet? Yra rezultatas?
Atsakyti
Sveikos merginos! Na, kaip sekasi Kanebo gerbejoms? Kas gero? thumbup.gif
Atsakyti
visa patenkita naudoju thumbup.gif dabar mastau kad reik sveitikli nusipirkt nes senaji kitos firmos pabaigiau tai dabar griebsiu kanebo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 23, 22:07)
visa patenkita

Ka naudoji? As dabar is Silk Softening Lotion Light ir Emulsion Light ir Moist. Is Step 1 : Cleansing Gel ir Cleansing Cream,kremas labiau patinka. Is Step 2 : Mud wash and mask ir Instant Foam na ir sponzas. Turiu 2 kaukes (indeliose,pabandymui) tai 10 minutes relaxing mask is Silk ir The mask is Performance. Ir dar meginukai: paakiu kremas Lifting eye cream is Performance ir Recovery Concentrate is Performance.
Atsakyti
cleansing cream (step1) milky soup (stemp2)
silk softening lotion most ir emulsion most
turiu tokius didelius meginukus paakiu kremo tai jau kokia 1,5men naudoju ir dar tiek pat liko po to pirksiu jau normalaus dydzio
ranku krema turiu ir krutines krema

noriu kaukes kokia rekomenduoji?

dar mama ikalbejau pirkt visa linija tai siandien pasieme meginuku pabandys jei patiks tai irgi sake pirks nes mato kaip mano oda susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 24, 17:37)
noriu kaukes kokia rekomenduoji?

Jamk 10 Minutes Relaxing Mask is Silk smile.gif man labiau patiko uz The Mask is Performance.Abi lenvos kremines teksturos.. As planuoju dar koki paakiu krema isbandyt,nes Lifting kremas man riebokas.
Atsakyti
gal atsimeni kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 24, 17:49)
gal atsimeni kiek kainuoja?

"Normaliai" kainuoja biggrin.gif tongue.gif tongue.gif ~180-190 lt o kiek tutele ml nepamenu, gal 75 ml na max. 100 ml.
Atsakyti
ech vel vaikai liks nevalge biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 24, 17:56)
ech vel vaikai liks nevalge biggrin.gif biggrin.gif

He he he biggrin.gif Kaledoms dovanele TB prasyk smile.gif smile.gif
Atsakyti