Gal zinote, kur galima isigyti pigiau Kanebo odos prieziuros priemoniu?
man salone pritaike siuos produktus ir likau nusivylus isskyrus "awakening essense" r veido kempiniukas patio, o nepatiko sie moisture polish essense, softening lotion,emulsion is silk kolekcijos, ai tiesa dar labai patiko sveitiklis- milteliai nu labai geras jau!!
QUOTE(emiliuxas @ 2008 11 13, 19:05)
man salone pritaike siuos produktus ir likau nusivylus isskyrus "awakening essense" r veido kempiniukas patio, o nepatiko sie moisture polish essense, softening lotion,emulsion is silk kolekcijos, ai tiesa dar labai patiko sveitiklis- milteliai nu labai geras jau!!
Sorry,gal galetum aiskiau pakartuot savo posta? Kas patiko,kas nepatiko,koks toks salonas?
Papildyta:
Nupirkau sponza-servetke,minkstute
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 31, 13:54)
Tai butent sitas su grudeliais kasdienai netinka,o pagal poreiki, 2-3 kartus per savaite.
Atsiprausau,sumaisiau del Step 1 Cleansing Gel with Scrub,jis tinka kasdienai.Siandien isbandysiu sita geliuka
o kam ta servetele naudojama?
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 15, 00:12)
o kam ta servetele naudojama?
Step 1 ir kaukems valyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 15, 10:54)
Step 1 ir kaukems valyti
o tai blogai vandeniu nuplaut ?
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 15, 13:37)
Ta servetele vietoj vatos diskeliu, nes jeigu valant diskeliais nemazai ju susinaudoja.Si servetele mazdaug "tarnauja" puse metu
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 15, 13:37)
O kam man plauti 2 kartus po Step 1 ir Step 2? As turiu dar TBS muslino serveteles,kurios tiesa sakant man labiau uz sponza patiko..
QUOTE(kotri_ @ 2008 11 15, 16:11)
Ta servetele vietoj vatos diskeliu, nes jeigu valant diskeliais nemazai ju susinaudoja.Si servetele mazdaug "tarnauja" puse metu
biski nesuprantu
bet gi step1 reik nuplaut su vandeniu ar ne? tai ka valai su servetel/vatos diskeliu ir po to vistiek plauni veida ?
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 16, 09:56)
biski nesuprantu
bet gi step1 reik nuplaut su vandeniu ar ne? tai ka valai su servetel/vatos diskeliu ir po to vistiek plauni veida ?
As vatos diskelius sudrekindavau vandeniu ir taip nuvalydavau veida, bet ju daug susinaudoja, ekonomiskumo atzvilgiu dabar valausi su sia servetele
Servetele labai patinka. Sziaugiuosi ,akd atradau ja