Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Gal zinote, kur galima isigyti pigiau Kanebo odos prieziuros priemoniu?
Atsakyti
man salone pritaike siuos produktus ir likau nusivylus isskyrus "awakening essense" r veido kempiniukas patio, o nepatiko sie moisture polish essense, softening lotion,emulsion is silk kolekcijos, ai tiesa dar labai patiko sveitiklis- milteliai nu labai geras jau!!
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 11 13, 19:05)
man salone pritaike siuos produktus ir likau nusivylus isskyrus "awakening essense" r veido kempiniukas patio, o nepatiko sie  moisture polish essense, softening lotion,emulsion is silk kolekcijos, ai tiesa dar labai patiko sveitiklis- milteliai nu labai geras jau!!

Sorry,gal galetum aiskiau pakartuot savo posta? g.gif g.gif Kas patiko,kas nepatiko,koks toks salonas? smile.gif
Papildyta:
Nupirkau sponza-servetke,minkstute thumbup.gif thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 31, 13:54)
Tai butent sitas su grudeliais kasdienai netinka,o pagal poreiki, 2-3 kartus per savaite.

Atsiprausau,sumaisiau del Step 1 Cleansing Gel with Scrub,jis tinka kasdienai.Siandien isbandysiu sita geliuka smile.gif smile.gif
Atsakyti
o kam ta servetele naudojama?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 15, 00:12)
o kam ta servetele naudojama?

Step 1 ir kaukems valyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 15, 10:54)
Step 1 ir kaukems valyti smile.gif

o tai blogai vandeniu nuplaut ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 15, 13:37)
o tai blogai vandeniu nuplaut  ax.gif ?

Ta servetele vietoj vatos diskeliu, nes jeigu valant diskeliais nemazai ju susinaudoja.Si servetele mazdaug "tarnauja" puse metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 15, 13:37)
o tai blogai vandeniu nuplaut  ax.gif ?

O kam man plauti 2 kartus po Step 1 ir Step 2? As turiu dar TBS muslino serveteles,kurios tiesa sakant man labiau uz sponza patiko..
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 11 15, 16:11)
Ta servetele vietoj vatos diskeliu, nes jeigu valant diskeliais nemazai ju susinaudoja.Si servetele mazdaug "tarnauja" puse metu 4u.gif

biski nesuprantu doh.gif
bet gi step1 reik nuplaut su vandeniu ar ne? tai ka valai su servetel/vatos diskeliu ir po to vistiek plauni veida g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 11 16, 09:56)
biski nesuprantu  doh.gif
bet gi step1 reik nuplaut su vandeniu ar ne? tai ka valai su servetel/vatos diskeliu ir po to vistiek plauni veida  g.gif ?

As vatos diskelius sudrekindavau vandeniu ir taip nuvalydavau veida, bet ju daug susinaudoja, ekonomiskumo atzvilgiu dabar valausi su sia servetele 4u.gif
Atsakyti
Servetele labai patinka. Sziaugiuosi ,akd atradau ja thumbup.gif
Atsakyti