Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

Gal kas naudoja La Prairie
Cellular Treatment Foundation Powder Finish?
user posted image
Atsakyti
Krempudra Fluid Finish tikrai superine,lengvute,pamaskuoja.Man patinka kad 55% grynas vanduo is vulkano Fudzijama arba mt. Fuji (Fuji Sensui Water) koroche kazkoks tas vanduo stebuklingas smile.gif Pudryte ant 10 balu!
Papildyta:
Dabar turiu paakiu kremuka Lifting Eye cream is Performance,zinokit,sunkokas ir riebokas jis,nebent nakciai tinka. Dar pamirsau is pudryciu 2-3 graziausios spalvytes,sviesesne 203 Natural Beige ir 204 Almond beige arba dar viena tamsesne 204.5 Amber Beige
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 05, 12:59)
Kaip priemones skirtos mišriai odai?

thumbup.gif thumbup.gif Mano irgi misri.. Yra geras prausiklis Mud wash ir mask ,kauke,losjonai ir emulsijos Light..
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 07, 10:48)
Krempudra Fluid Finish tikrai superine,lengvute,pamaskuoja.Man patinka kad 55% grynas vanduo is vulkano Fudzijama arba mt. Fuji (Fuji Sensui Water) koroche kazkoks tas vanduo stebuklingas smile.gif Pudryte ant 10 balu!
Papildyta:
Dabar turiu paakiu kremuka Lifting Eye cream is Performance,zinokit,sunkokas ir riebokas jis,nebent nakciai tinka. Dar pamirsau is pudryciu 2-3 graziausios spalvytes,sviesesne 203 Natural Beige ir 204 Almond beige arba dar viena tamsesne 204.5 Amber Beige
Papildyta:

thumbup.gif thumbup.gif Mano irgi misri.. Yra geras prausiklis Mud wash ir mask  ,kauke,losjonai ir emulsijos Light..

O kaip atrodo ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 07, 09:48)

Aš irgi tą pudrą įsimylėjus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 07, 16:05)
O kaip atrodo ir kokios mazdaug kainos?

Ziurek Step 2 ir pirmas is kaires Mud wash and mask,kaina ~ 155 lt.Mano megstamiausias sitas Mud,nors turiu ir Creamy Soap ir Instant Foam. user posted image
O is Losjonu Softening Lotion tavo losjonas bus Light (riebiai-misriai) ir is Emulsiju Emulsion tavo irgi Light arba Moist.
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2008 11 07, 16:18)
Aš irgi tą pudrą įsimylėjus  wub.gif

As irgi smile.gif smile.gif Geris! O kokia spalvyte pas tave? Mano Natural Beige smile.gif
Atsakyti
Olivia o kokia to mud soup konsistensija?
Atsakyti
Labai tirsta kremine tekstura.As nezinau ar yra instrukcija kaip paruost prausikli.. As darau taip (pagal konsultantes rekomendacija) Turiu induka maza ir kosmetini sepeteli kaukems,isspaudziu ant dregno sepetuko maza zirneli to kremo ir suplauku putas indelije ir su sepetuku tepu ant veido,kol tepu jau gaunasi 1 minutine kaukyte,nuplaunu ir viskas.Kauke daroma irgi taip pat,tik reikia truputi daugiau kremo ir palaikyt ilgiau iki 5 min. kremas labai koncentruotas!!! Netept aplink akis!!! Pradziai atrodo kad daug terliones bet tikrai verta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 08 lapkričio 2008 - 11:38
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 08, 11:28)
Ziurek Step 2 ir pirmas is kaires Mud wash and mask,kaina ~ 155 lt.Mano megstamiausias sitas Mud,nors turiu ir Creamy Soap ir Instant Foam. user posted image
O is Losjonu Softening Lotion tavo losjonas bus Light (riebiai-misriai) ir is Emulsiju Emulsion tavo irgi Light arba Moist.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 07, 09:48)

Olivia, kaip atrodo ta krempudra? bigsmile.gif
Atsakyti
Sensai fluid finish
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 08, 16:24)

kazin, gerai maskuoja? jeigu turi guerlain parure extreme - palygink jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 08, 17:08)
kazin, gerai maskuoja? jeigu turi guerlain parure extreme - palygink jas mirksiukas.gif

Neturiu Parure smile.gif
Atsakyti