Tema ir apie La Praire
tai as turejau Marlies Moler sampuna svelnu kasdienai, sampuna, suteikianti purumo, kauke galiukams, kuria reikia laikyti 20 min. (galima ir per nakti), kondicionieriu purskiama ir laka. Beliko tik puruma suteikiantis sampunas ir plauku lakas (kitas priemones jau sunaudojau).
Pirkau Vokietijoj, vasaros pradzioj, kainos buvo kur kas mazesnes nei Lietuvoj. Tada dar nezinojau, kad cia La Prairie priklauso
Tiesiog, konsultante labai gyre sias priemones.
Na bet ka gi
as jokiu stebuklu nepastebejau... Kauke isvis man kazkoki keista, nes ja reikia tepti ant sausu plauku, tai po to jie sulipdavo kuokstais... Zinoma, po to su sampunu issiplauni, bet stebuklo tai jokio. Sampunai kaip sampunai - smagus, malonus, bet su perpus pigesniu toks pat efektas
Na, kondicionierius man patiko - svelnus plaukai, lengvai sukuojasi. Bet su Tigi ar Catwalk priemonemis ne kiek neprasciau. Net su Margaritos kondicionierium buvo labai panasus rezultatas. Zodziu, tikrai nesakau, kad priemones prastos - jokiu budu. Geros, bet bent jau as kazko super duper ispudingo nepastebejau. Na, o kas man labiausiai patiko, tai lakas. Siaip laku nemegstu, o sis buvo labai lengvas, nekietino plauku, gerai laike, smulkaus purskimo