Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(kotri_ @ 2008 10 30, 10:09)
Merginos, o ar Jums visoms taip pat po Step 2 traukia, tempia veiduka, nes man tai tempia, ir kai pasitepu losjona Sensai Silk, tuomet pradeda truputi griauzti, taip kaip po valymo sakyciau su rugstimi, ar taip turi buti, ar tai normalu, gal mano odai tiesiog netinka.Nes po Step 1, viskas gerai, tik po Step 2 taip buna doh.gif

unsure.gif ne man viskas gerai , kaip tik po step2 odele mikstute , svelni o kai uzsitepu losiono tai jauciasi kad sudrekinta wub.gif
gal ne pagal savo odos tipo step2 ir lasiona nusipirkai
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 30, 12:55)
O koks Step 2 pas tave? Yra Creamy Soap,Mud Wash and Mask ir Purifying Instant Foam ir dar Milky Soap.

Na konsultante patare naudoti Step2 Milky Soap, nes pasakiau, kad man tempia oda.Naudoju, bet vistiek tas pats.Gal man netinka tas Step2 visiskai.Step 1 galiu normaliai naudoti.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 10 30, 15:56)
Na konsultante patare naudoti Step2 Milky Soap, nes pasakiau, kad man tempia oda.Naudoju, bet vistiek tas pats.Gal man netinka tas Step2 visiskai.Step 1 galiu normaliai naudoti.

O koks Step 1 naudoji? / As dabar naudoju Instant Foam,Mud mask and wash ir Creamy Soap pagal poreiki.. Ir visiskai netempia,absoliuciai.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 31, 00:20)
O koks Step 1 naudoji? / As dabar naudoju Instant Foam,Mud mask and wash ir Creamy Soap pagal poreiki.. Ir visiskai netempia,absoliuciai.

Step 1 zingsni naudoju su grudelais, kaip ir pilingas kartu.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 10 31, 13:37)

Tai butent sitas su grudeliais kasdienai netinka,o pagal poreiki, 2-3 kartus per savaite. Jei odyte sausi-isbandyk Cleansing Oil arba Cleansing Cream (labai geras) ir jau tada po Step 1-Step 2 : Milky Soap. O siaip Step 1 renkamas ne pagal odos tipa o pagal makijazo "intensivumo" ir jau tada Step 2 pagal odos tipa.
Papildyta:
Sensai taip gudriai sukure savo sistemos kad visi stepai tikrai papyldo vienas kita,ir nuo kremu naudos mazai jei neatitinkamas valymas.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Losjonai user posted image
Emulsijos user posted image
Papildyta:
Sensai silk cia viskas user posted image
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 10 31, 13:37)

Tai gal tau ir persti del to kad per daug jau oda "nutrynei" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 31, 23:54)
Tai gal tau ir persti del to kad per daug jau oda "nutrynei" g.gif

Na jis yra labai svelnus, kaip pilingas, net nepasakyciau, kad ten su pilingu, nes tie grudeliai valant istirpsta, jie netrina odos...
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 10 30, 10:09)
Merginos, o ar Jums visoms taip pat po Step 2 traukia, tempia veiduka, nes man tai tempia, ir kai pasitepu losjona Sensai Silk, tuomet pradeda truputi griauzti, taip kaip po valymo sakyciau su rugstimi, ar taip turi buti, ar tai normalu, gal mano odai tiesiog netinka.Nes po Step 1, viskas gerai, tik po Step 2 taip buna doh.gif

QUOTE(kotri_ @ 2008 11 01, 20:38)
Na jis yra labai svelnus, kaip pilingas, net nepasakyciau, kad ten su pilingu, nes tie grudeliai valant istirpsta, jie netrina odos...

Nesvarbu kaip ten yra. Bet jei traukia, vadinasi netinka. Bandyk prisitaikyt kita priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 16:50)
Atnaujinu tema! Dabar testuoju aliejini step 1 ir Mud face wash and mask smile.gif ir nupirkau 2 karta Emultion ir Lotion is Silk smile.gif dar testuoju nauja krempudra smile.gif

kaip krempudra?sake ji lengvute labai tai idomu kaip su maskavimu?

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 15, 20:29)
As irgi vis prisimenu Kanebo. Tai kosmetika - kuri pildo pazadus. Man net su La Prairie nera tokio efekto kaip su Kanebo. Jauciu, man laikas gryzt prie jos  biggrin.gif  Olivia, kas ten per Elena - ir kur man ja rast  g.gif

vat dabar supratau ka sakei , po menesio naudojimo mano odos bukle tikrai labai pagerejo thumbup.gif
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 10 13, 11:38)
As vel naudoju Kanebo  thumbup.gif 
Taip pat sunkiai atsirinkau ar man reikia Light serijos ar Moist. Taigi, nusipirkau ir ta ir ta  ax.gif
Kartais tepu Light kartais Moist losjona. O emulsijas maisau tarpusavy. Gaunasi  thumbup.gif Taip pat nusipirkau Kanebo paakiu krema, moisture polish essence seruma, bei savaiminio idegio zele. Viskuom esu patenkinta  thumbup.gif

koki paakiu krema turi ?is performans linijos schmoll.gif ?ir kaip savaiminio idegio zele?galvoju kad man reik kazko rudumui bet nesugalvoju ka pirkt , lauksiu patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur galima gauti KANEBO pigiau?
Kaip priemones skirtos mišriai odai?
Atsakyti
Tema ir apie La Praire smile.gif tai as turejau Marlies Moler sampuna svelnu kasdienai, sampuna, suteikianti purumo, kauke galiukams, kuria reikia laikyti 20 min. (galima ir per nakti), kondicionieriu purskiama ir laka. Beliko tik puruma suteikiantis sampunas ir plauku lakas (kitas priemones jau sunaudojau).
Pirkau Vokietijoj, vasaros pradzioj, kainos buvo kur kas mazesnes nei Lietuvoj. Tada dar nezinojau, kad cia La Prairie priklauso doh.gif Tiesiog, konsultante labai gyre sias priemones.
Na bet ka gi g.gif as jokiu stebuklu nepastebejau... Kauke isvis man kazkoki keista, nes ja reikia tepti ant sausu plauku, tai po to jie sulipdavo kuokstais... Zinoma, po to su sampunu issiplauni, bet stebuklo tai jokio. Sampunai kaip sampunai - smagus, malonus, bet su perpus pigesniu toks pat efektas ax.gif Na, kondicionierius man patiko - svelnus plaukai, lengvai sukuojasi. Bet su Tigi ar Catwalk priemonemis ne kiek neprasciau. Net su Margaritos kondicionierium buvo labai panasus rezultatas. Zodziu, tikrai nesakau, kad priemones prastos - jokiu budu. Geros, bet bent jau as kazko super duper ispudingo nepastebejau. Na, o kas man labiausiai patiko, tai lakas. Siaip laku nemegstu, o sis buvo labai lengvas, nekietino plauku, gerai laike, smulkaus purskimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 05 lapkričio 2008 - 19:15